wu 01.05.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 ale tylko kwiatki i jedną małą rabatkę a Ty szalejesz po całym placu ech fajnie Ci biały człowieku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Wusia nakupiłam hurtem dużo i zapłaciłam mało i część dostałam od Jerzego, część od pana Wiesia ogrodnika dostałam np. daglezje i sosny i kilka krzaków, ale co to jest to nawet nie mam pojęcia.... Chciałam dużo, żeby dobrze rozplanować, po przymierzać... i teraz sadzę, ale i tak nieźle latam po placu z tymi krzakami. Tylko kosodrzewiny wiedziałam gdzie posadzę od początku... Za kilka lat będzie git... Teraz korę muszę kupić.... dużo kory.... bo i mam co obsypywać korą.... Tak z wywrotkę, dwie bym nabyła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 ale mnie nie o to że dużo czy mało zapłaciłas tylko o to że możesz już sadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2010 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Ty też już sadź i to np owocowe... bo na nie długo się czeka, a teraz ostatni dzwonek....A tak już będą sobie rosły gdzieś wzdłuż płotu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 nie da rady u mnie trzeba całosć podsypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 No to masz tak jak ja w zeszłym roku na jesieni... sypałam i do dzisiaj by się przydało jeszcze podsypać..... Żałuję, ze nie miałam walca do trawy, bo teraz jest nierówno....Oj szkoda...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 no że Ci wypomnę żeś później zaczynała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Arnika, Ty to wszystkich w kompleksy wpedzasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.05.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Nooo Małgoś.... miałam wybudować najwyżej w rok i wprowadzić się.... A później dopieszczać...Jest to możliwe.....Zaczęłam kopać 15.06.2009... A na rocznicę naszego ślubu chcę już mieszkać... Teraz tylko kasy, dużo kasy i ze dwie, trzy ekipy na raz... i możliwe jest skończenie do końca maja....Ale tak realnie wygląda mi na czerwiec przeprowadzka, bo jeszcze nie mam pojęcia jakie kupić kafle na podłogi do wiatrołapu, przedpokoju, kuchni.... I czy takie same, ce robić inne w różnych pomieszczeniach... ale widzi mi się, że lepiej było by dać takie same........Właśnie szukam w necie.... Ale pomacać by się zdało.....Kuchnię i inne dynksy do kuchni kupić...., Sufity zrobić i pomalować.... I można graty przewozić... Pozostanie do zrobienia ocieplenie stropu, bo pod karton gips damy styropian, w na strych damy wełnę.... Ocieplić strop mogę jak już będę mieszkać...I zostanie z grubszych rzeczy do zrobienia, to ocieplenie i elewacja, ale to z założenia odłożone jest na jesień, żeby mury dobrze wyschły... Oraz kafelkowanie dużej łazienki, która trochę dużo kasy pożre..... Więc duża łazienka będzie pozostawiona na przyszłe lato....A z ziemnych prac zostanie do zrobienia kostka brukowa..... Ale to też może poczekać....Więc jeszcze jest sporo do zrobienia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.05.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 No niezle, niezle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 No i następne krzaczki posadzone... i róż kilka koło tarasu.... I duszaczki były.... Oj dobre ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.05.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 dobry wieczór ech Strusiu ale dowaliłas z duszaczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Arniko, jak Ty pędzisz!!!:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Wpadnij zobaczyć Rasia... Już za niedługo kuchnię będę robić, Ale najpierw sufity i podłogi...... I kafle muszę wybrać, tylko nie wiem jakie.... Wusia jeszcze na jutro zostało ....;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Arniko, jak Ty pędzisz!!!:jawdrop: Już chcemy tu mieszkać..... Już mam dość tej ciasnoty i duszenia się.... I opłaty nas zjadają..... A tu domek czeka na nas.... Już nie długo.... Jeszcze chwileczkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.05.2010 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Szczerze, zupełnie Ci się nie dziwię, że chcesz już mieszkać... nie zamieniłabym ani jednego dnia bez kuchni, drzwi, szaf, łazienki, lamp i wielu innych "drobiazgów" na ponowne mieszkanie w bloku!!! Mimo, że tam ciasno nie mieliśmy, to nie czułam się ani wolna, ani szczęśliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Rasia a temat naszej rozmowy byłby nadal aktualny? ( nie wiem jak teraz napisać priv...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.05.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Rasia... Priva napisałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2010 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 I tu knuja, noooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dzień dobrywszędzie podstęp:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts