Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Starszak prawko w ręku ma to i szlifuje.. moje autko...

Dziś na przykład pojechał teściowa odwieźć do Zakopanego... oczywiście z mężem, siedział obok..

Relacja Staszaka.. : Mamo- ale tam się jedzie przez te serpentyny.. cały czas pionowo do góry :rotfl:

Padłam ze śmiechu.. On jeszcze serpentyn nie widział...

Niech szlifuje.. aby miał nas kto wozić...

Zarobiona ostatnio jestem baaardzo...

Melduję, że u nas chyba już wiosna.. Dziś było sporo ponad 10*C.. rano koło 10,00 było już 11*C ale nie spojrzałam w południe...

Wszystko budzi się do życia... kopce kreta też...

A ja nie mam czasu do ogrodu wyjść...

Trochę jestem zmęczona...

Umyłam 5 okien po remoncie i malowaniu.. wyszorowałam w dwóch pomieszczeniach po malowaniu podłogi... brrr... (pan malujący nie zabezpieczył podłóg). Jutro kolejny dzień ciężkiej pracy, ... ale od dwóch tygodni widzę, że finał może będzie jutro, w sobotę ewentualne dopieszczenie...

W sumie czuję się jak ryba w wodzie.. bardzo brakowało mi budowlanego zamieszania... :D

• 2 weeks później...
Przywitać się przyszłam, bo dawno mnie nie było. I mam pytanie - czy dobrze zrobiłam, że swoje róże sztamowe, które na zimę przygięłam i ziemią przysypałam - odkryłam już? Ciepło tak jakoś, pąki na drzewach i krzewach - to pomyślałam, że im, tym różom, za gorąco. A teraz mam wątpliwości:rolleyes:

Dobrze.... :)

Ja nie okrywałam i nie przysypywałam swoich wcale...

Dziś słonko wychodzi i poczekam chwilę jeszcze aby cieplej się zrobiło i do ogrodu z sekatorem muszę wejść i wszystko po kolei ciąć... ręka będzie bolała...;)

Może powinnam wcześniej.. ale czasu za nic nie miałam...

Sekator był czerwony...

Opitoliłam wszystkie krzewy i róże... wszystko co nadawało się do cięcia...

Jak jutro będzie też tak ładnie jak dziś... wezmę się albo za pielenie bo chwasty okazuje się, że w zimie też mają się dobrze... i zacznę pielić.. albo wezmę się za mycie okien...

Zobaczę co będzie mi się chciało robić...