Zdun Darek B 21.02.2015 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2015 Z takiego nagłego ocieplenia w luty to drzewa mogą nie tylko oszaleć . Nagłe ocieplenie w środku zimy nie jest powodem do radości dla ogrodników Nie bez powodu drzewa owocowe od dawnych czasów w Polsce bielono wapnem.. ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.02.2015 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Gratuluje Starszakowi!!! U mnie jak narazie tylko wiciokrzew probuje cos ze swoimi liśćmi zrobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2015 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Starszak prawko w ręku ma to i szlifuje.. moje autko... Dziś na przykład pojechał teściowa odwieźć do Zakopanego... oczywiście z mężem, siedział obok.. Relacja Staszaka.. : Mamo- ale tam się jedzie przez te serpentyny.. cały czas pionowo do góry Padłam ze śmiechu.. On jeszcze serpentyn nie widział... Niech szlifuje.. aby miał nas kto wozić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.03.2015 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2015 Zarobiona ostatnio jestem baaardzo... Melduję, że u nas chyba już wiosna.. Dziś było sporo ponad 10*C.. rano koło 10,00 było już 11*C ale nie spojrzałam w południe... Wszystko budzi się do życia... kopce kreta też... A ja nie mam czasu do ogrodu wyjść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2015 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 W marcu jak w garncu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.03.2015 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 raz słońce raz żabami rzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.03.2015 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Ano misz masz totalny w tej pogodzie! Juz radosnie rozpalalam w kominku tak kole 12-ej a tu znowu musze juz rano!! No nic! Blizej niz dalej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.03.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Wusia.... i wieje jakby łeb chciało urwać... Ja na kominek nie liczę.. chłopaki w kotłowni palą.. wiec mam moje ulubione 23*C.. poniżej tej temp da się żyć... ale jakoś tak mniej komfortowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2015 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Eeee no spoko, moje grzejniki nadal podlaczone!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 05.03.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 przy 23 to bym się chyba udusiła... a jak bym jeszcze coś, cokolwiek miała zrobić to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.03.2015 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Przy 20 krótki rękaw u mnie się pojawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.03.2015 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Aaaa, to znaczy, że do Was w gości musiałabym się baaardzo ciepło ubrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.03.2015 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 Trochę jestem zmęczona... Umyłam 5 okien po remoncie i malowaniu.. wyszorowałam w dwóch pomieszczeniach po malowaniu podłogi... brrr... (pan malujący nie zabezpieczył podłóg). Jutro kolejny dzień ciężkiej pracy, ... ale od dwóch tygodni widzę, że finał może będzie jutro, w sobotę ewentualne dopieszczenie... W sumie czuję się jak ryba w wodzie.. bardzo brakowało mi budowlanego zamieszania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.03.2015 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2015 U mnie w salonie 23 a nawet 25 stooni bywa. Na gorze tez w sypialni chlodniej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.03.2015 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 To do Ciebie jak w dym mogę jechać.. bo ja ciepłolubna jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.03.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2015 Mozesz Arni. Ja tez cieplolubna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 15.03.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Przywitać się przyszłam, bo dawno mnie nie było. I mam pytanie - czy dobrze zrobiłam, że swoje róże sztamowe, które na zimę przygięłam i ziemią przysypałam - odkryłam już? Ciepło tak jakoś, pąki na drzewach i krzewach - to pomyślałam, że im, tym różom, za gorąco. A teraz mam wątpliwości:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2015 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Dobrze.... Ja nie okrywałam i nie przysypywałam swoich wcale... Dziś słonko wychodzi i poczekam chwilę jeszcze aby cieplej się zrobiło i do ogrodu z sekatorem muszę wejść i wszystko po kolei ciąć... ręka będzie bolała... Może powinnam wcześniej.. ale czasu za nic nie miałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.03.2015 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 Sekator był czerwony...Opitoliłam wszystkie krzewy i róże... wszystko co nadawało się do cięcia... Jak jutro będzie też tak ładnie jak dziś... wezmę się albo za pielenie bo chwasty okazuje się, że w zimie też mają się dobrze... i zacznę pielić.. albo wezmę się za mycie okien... Zobaczę co będzie mi się chciało robić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.03.2015 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2015 od cięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts