EZS 20.03.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Zuza ma i rekolekcje i lekcje. To znaczy chodzi na lekcje a rekolekcje "olała". Razem z 3/4 jej klasy. Merce mają drogie części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.03.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2015 Dom odgruzowany, zdezynfekowany, umyty kilkanaście razy... Napracowałam się... Teraz w domku pachnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.03.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2015 to teraz u mnie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.03.2015 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2015 Dojechałaś? Wszystko w porządku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.03.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2015 Tak.. Padłam o 19.30.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2015 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Od 7.40 walczę z oknami w domu....Umyłam już wszystkie, uprałam i powiesiłam firany, pralka nie nadąży prać... i czekam na upranie zasłon, jeszcze jedna pralka zasłon.. powieszenie ich... I mam w oknach święta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2015 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2015 Czuję się bardzo szczęśliwa, ale też odczuwam bardzo duże zmęczenie... Teraz tylko poustawiam zające po parapetach... Bratki zakupione wczoraj na rynku też wsadziłam w donice... Tralala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 27.03.2015 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2015 U mnie okna umyte w środę. Od wczoraj natomiast niemal nieustannie leje i wieje. Zdaje się, że para poszła w gwizdek, a świąteczne okna zasłaniać będę roletami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2015 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 U nas też lało wczoraj... Zainwestowałam w Babcię i zawiozłam ją kiedyś do lekarza.... bardzo dobrego lekarza.. Bardzo skarżyła się jaka to jest chora i NIKT się nią nią interesuje... Wyniki jak u noworodka (prawie) z dolegliwości które zgłaszała.. wyniki bardzo dobre... robiła nas w jajo... Mamy się nad nią litować, obsługiwać i obżalać, bo jak a ona chora to jest.. No tak.. całe życie chorowała po lekarzach chodziła, a dziadek zmarł... ot.. hipochondryk... Generalnie w/g mnie nic jej nie jest.. no może trochę ręka ją boli , ale to jest kręgosłup szyjny i za nic nie będzie się gimnastykowała.. no bo lekarz jakiś tam zabronił.. chciała bym to słyszeć... Teraz wiem, że Babcia zdrowa jest i tylko jakby zaczęła migotac to wówczas interwencja potrzebna... W czwartek myłam u siebie okna.. telefon.. co robisz??????? no myję okna.. no a u mnie brudne.. firanki brudne.. co sąsiedzi powiedzą.... w domu bałagan... Wpadłam dziś ze starszakiem do babci.. on umył okna, ja uprałam i powiesiłam zasłony, firany, pomyłam żyrandole, drzwi, podłogi... resztę powiedziałam, że ma sobie sama robić.. powolutku.. sama.. chciała mi nawydziwiać co jeszcze.. pewnie nie wyszłabym ze dwa dni... pojechałam do siebie obiad robić... Jak tak czytam u Ewy.... nie dobra jest starość... Pewnie Babcia wydziwia, bo jej się nudzi... a namawiam ją aby poszła na fitness, albo jakieś spotkania emerytów, czy do kościoła może częściej (od odejścia Dziadka chodzi co niedzielę..., oby nie w drugą stronę...za bardzo... ) Bo po lekarzach to ona biega... i daje sama radę... kiedyś biegała z Dziadkiem.. bo sama niby chora i nie mogła... a do przychodni kilka metrów ma.. to też za całą rodzinę wyczerpała limit na NFZt... Kurcze.. nie udała się starość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.03.2015 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2015 W ogródku nic nie robię... Jakoś mi się nie chce...Okna umyte.. święta są w oknach... Na parapetach radośnie stoją białe porcelanowe zające... Bratki w doniczkach... podłogi na bieżąco.. do świąt zdążą się ubrudzić z kilka razy...Mąż ma okrągłe urodziny to też w święta będziemy mieli tabun gości... Muszę fajne menu wymyślić.... a kobieta na targ nie przywiozła dziś zamówionych jajeczek od przepiórek... nie mam pojęcia jak smakują.. ale na imprezę mogą być fajne.. i do koszyczka.. bo takie od kurki wiejskiej to mam zawsze.. innych już nie używamy bo się jeść nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 30.03.2015 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2015 Arnika, Ty jesteś rakieta z turbodoładowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Czy u Was też tak wieje...????????U nas głowę chce urwać.. zimno przez to jest jak diabli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.04.2015 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 Arnika, Ty jesteś rakieta z turbodoładowaniem Nooo, ja od samego czytania co Arni wyprawia jestem zmęczona:cool: U nas też okropnie wiało wczoraj wieczorem i w nocy. Dziś jakby spokojniej ale za to jak u Vivaldiego cztery pory roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 01.04.2015 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 wieje, wieje, leje, grad, deszcz, snieg zmiana co 5 minut co z tymi przepiórkami będziesz robić? Kiedyś kupiłam z ciekawości, ale jajko jak jajko. Są w Almie, jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 01.04.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 przepiórkowe jajeczka pyszne są Wioluś jeno ostrożnie z gotowaniem;) na miękko 2 minutki od włożenia do wrzątku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2015 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2015 A nic nie będę robiła z jajeczek przepiórki... bo mi ich kobita na targ nie przywiozła.. a byłam w sobotę i dzisiaj.. wymarzłam , umówiona byłam... A miały być na przekąski... chciałam takie prawdziwe, swojskie... a nie ze sklepu.. No to dostałam .. psińco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.04.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Pogodnych Świąt, mokrego dyngusu i pijanego zająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.04.2015 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Piękne zające na pięknej zielonej łące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2015 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.04.2015 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 Święta, święta.. i po świętach....Obsłużyłam całą masę gości... z obiadem, podwieczorkiem i ... zabawą do bardzo późna... Po takich przygotowaniach padam na twarz.. zawsze zastanawiam się i po co mi to... ale jedzenia przygotowuję jak dla armii wojska... Zostało tyle, że nakarmiłabym jeszcze kilkunastu chłopa...... Dziś wiem, że nie muszę gotować przez najbliższe dwa dni, bo dłużej to bym się bała jeść... Spałam padnięta do ok 13... dla mnie to niesamowite... musiałam być naprawdę padnięta, a wstałam tylko dlatego , że mój psiak bez panci nie wyszedł na dwór... schowała się pod łóżko aby pan jej nie zabrał, bo ona musi pani pilnować... i wskoczyła z powrotem do łóżka jak pan tylko zamknął drzwi sypialni...Dziś miałam piżamowy dzień.... bardzo spokojny,... z filmem "Bogowie" w tle... dobry film.. mnie się podobał.. A jutro... podróż do szpitala do Zakopanego... teściowa jedzie na kontrolne badania... zostaje tam na kilka dni... całkiem fajnie wygląda... A jak u Was po świętach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts