EZS 06.04.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2015 U mnie dziś rodzina była i spijaliśmy jajcoka. Oj, ale miał branie, ledwie coś uchroniłam na zapas A jutro do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.04.2015 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2015 Zrób sama... ale jajka koniecznie takie od kury a nie z fabryki... Po kilkudniowym wkurzaniu mamy dzieciaki wracają do szkół, z czego niewątpliwie przynajmniej część rodziców się cieszy... I ja też się cieszyłam... No ale niestety Emil ma gorączkę prawie 39*C.. dałam apap, od 20.00 już śpi... Czarno to widzę, że jutro pójdzie do szkoły... Za półtorej tygodnia musi i być zdrowiutki , pełen siły i bardzo dobrej kondycji... Ale mama mówiła, prosiła, krzyczała... ubierz się... włóż bluzę chociaż... a on NIE... ciepło jest... taaa... było tylko 10*C.... Ja chyba dłużej z nim w domu oszaleję... Psychiatry dla mnie potrzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.04.2015 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 A co tu tak cicho????? Kiedy jedziesz nad to morze? Bo mi się coś zaczyna przestawiać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Ewa odpisałam... Fajnie by było znów jajcoka wypić?Mam szykować więc?A próbowałaś sama zrobić? wyszedł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2015 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Po tygodniowej nieobecności prawie przekwitła mi magnolia.. właściwie dwie... Zostały końcówka kwiatów... Wybyliśmy na chwilę... i jak wyjeżdżałam to drzewa były łyse... teraz są listki , kwiaty, drzewa owocowe kwitną... Jest cudna wiosna... Dzisiejszy dzień spędziłam w ogródku... młody skosił trawnik, ja podlałam bo susza... opieliłam rondo... posypałam nawozem rośliny, wysypałam nawóz na trawnik... podlałam wszystko..... i spadł upragniony deszcz..... a padał całe 10 minut... dobrze jednak, że podlewałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 27.04.2015 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Arnika , mam nasiona maku pełnego( chyba kiedyś pytałaś) wystarczy posiać raz w następnych latach sam się wysiewa, a jeszcze nasiona sasanek białych, różowych i fioletowych. Jeśli jesteś zainteresowana to daj adres na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.04.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ewa odpisałam... Fajnie by było znów jajcoka wypić? Mam szykować więc? A próbowałaś sama zrobić? wyszedł? jeszcze nie próbowałam, ale zrobię .. sobie samej na swoje urodziny a nad morzem to nie wypiję -pić wieczorem i potem cały dzień w drodze- ryzykowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2015 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Nie cały dzień.... Ty jedziesz o te 200km bliżej;) Ja znów będę miała 700km za kółkiem.. ciekawe ile w tym roku będę jechała... kiedyś zrobiłam tą trasę w 6,5 godziny, ale to była niedziela...., w zeszłym roku po 11 godzin za kółkiem.. to była masakra... remonty na A4 i kilkugodzinne postoje na bramkach we Wrocku... koszmar... Nie cierpię jeździć w sobotę gdy jest zmiana turnusu... muszę pomyśleć... czy nie w niedzielę jechać.. ale bym się z Wami nie spotkała... A wypić po jednym czy dwóch kieliszeczkach to nie jest zbrodnia... Czy pomoc potrzebna będzie następnego dnia przy pakowaniu? Jagoda ... posłałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2015 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2015 Ewa .. jak zrobisz.. to napisz jak wyszło...Ostatnio robiłam z naturalnej wanilii.. ale zmiksować to ona się nie dała za nic.., tak mi powiedział znajomy i to wzięłam do serca... z tym, że on tego nie robił, tylko jego mama.. teraz dopytałam.. Jajka muszą byś swojskie, dobry spirytus i wanilia... ale z torebki.. też pycha wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 28.04.2015 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 Arnika dzięki za adres, wyślę dopiero w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 29.04.2015 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Wysyłka jednak dopiero po niedzieli, zapomniałam 1 maj, roślinki nie przetrwałyby tak długiej podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2015 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Jagoda.. Już nie mogę się doczekać... Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2015 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 Starszak poszedł na próbę do nowej pracy... Jest zachwycony i pracą i sprzętami i podejściem szefa, i to, że ma się gdzie umyć po pracy ... i z tego co słyszał to stawka chyba 2X wyższa niż obecna...Dziś poszedł 3 dzień... Chciałby pracować w tym i z tym zespołem...Ciekawa jestem co szef mu powie i kiedy... jaka będzie jego decyzja.Jedyny minus to kawałek ma.. bez auta trudno... Mieliśmy kupić tego małego mercka.. ale,... mechanik go nie zaczął robić.... Znalazłam wczoraj 17 letniego golfa z silniczkiem diesla 1,9 tdi, silnik jak dzwon, równiutko klekocze.... śmiga , zadbane autko, bez śladów jakiegokolwiek zużycia, bez rdzy, prawdziwa perełka..... Jeden z naszych mechaników przywiózł go sam z Niemiec, bo pojechał po ciężarówkę i okazała się złomem (a już miał ją zapłaconą), nie miał czym wrócić i ktoś tam mu odsprzedał z serwisu swoje autko... w sumie za niewielkie pieniądze... jedynie trzeba go wyczyścić po swojemu, umyć deskę , odkurzyć.. ale dla starszaka to przyjemność... Wstępnie jest zarezerwowany. Młodemu pokazałam.. jest zachwycony... podskakiwał z radości... Jeśli dojdzie do transakcji to pomimo lat, to będzie samochód na długie lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.04.2015 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 chyba że wejdą przepisy o zakazie wjazdu aut ponad-iluś-letnich do miast. Coś mi się obijało o uszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.04.2015 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2015 To ten już będzie zarejestrowany. A wygląda lepiej niż niejeden dopuszczony do ruchu Zakaz wjazdu do miasta samochodów dopuszczonych do ruchu???? u nas? to chyba niemożliwe... bo to by oznaczał, że naprawdę spora część społeczeństwa musiała by kupić nowe auta.. no dobrze.. tylko za co? ( z drugiej strony u nas wszystko jest możliwe... A może wprowadzą zakaz sprowadzania starych samochodów... to bym się zgodziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.05.2015 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2015 Dzień dobry Wpadłam w wir maturalnej karuzeli, przyszłam się tylko przywitać. Ciepło....Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2015 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2015 Cze An U nas też ciepło Powyrywałam sporo chwastów, młody skosił trawnik i zaczął robić cepelie... znaczy wyjął podkaszarkę i bawił się ze dwie godziny...... Trawa rośnie jak głoopia... to efekt nawozu.... koszona w poniedziałek , dziś był na nią ostatni dzwonek... bo jutro czy po niedzieli bym jej już tak łatwo nie dała rady. Jutro nie wiem czy będzie mi się chciało bawić z chwastami.... tydzień może ciut więcej niż tydzień wyrwałam do zola a dziś jest tego znów całe mnóstwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.05.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Arni - ja też przegrywam walkę z chwaściorami. Rosną jak gooopie A ja dla nich aż tyle czasu nie mam. Trawa też rośnie po nawozie - cotygodniowe koszenie ledwie wystarcza, żeby jako tako wyglądała. Moja magnolia gwiaździsta miała w tym roku.....tylko jednego kwiatka. Ki diabeł? Przecież zima lekką była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.05.2015 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Jeśli może to Was pocieszyć to byłam dziś w ogrodzie botanicznym w Powsinie pod Warszawą. Rozczarowałam się brakiem tabliczek przy wielu roślinach, szczególnie iglastych.... i masą chwastów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2015 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Gosia.. toś mnie pocieszyła... skoro profesjonaliści nie dają sobie z chwastami rady , to co my biedne żuczki... Ania.. mnie też niestety trawa przerasta... kosiłam w poniedziałek, i nie mogłam sobie poradzić..., w sobotę Emil ledwie dawał radę. Kwitnie wszystko dookoła... Cudnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts