TAR 25.05.2015 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2015 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 TARcia.. to ja nieśmiało w imieniu koleżanki z klasy Emila poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 25.05.2015 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 A jaki ona ma rozmiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2015 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 Hmmm... Właśnie szukam i chyba zgubiłam kartkę... ale trochę zapamiętałam... Pod biustem 76cm, miseczka B w biodrach 96cm a nosi M-kę. i teraz nie wiem czy damską czy młodzieżową.. raczej taka "normalna" 15-16latka... Miałam niezły problem kupić kostiumy.. bo widzieć ją widziałam, ale... no właśnie ale... Wychowawczyni jej przyniosła trochę ciuchów.. ale były klasyczne.... i nie bardzo dla niej.. ja nie znam obsługi dziewczynek/dziewczyn i nie mam pojęcia co one noszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 I ze względu na to, że dziecko jest w ośrodku, to nawet nie mogę Jej wziąć na zakupy... albo wykraść na grilla w weekend...Fajna blondyneczka... Szkoda, że życie napisało jej taki scenariusz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.05.2015 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.05.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2015 zawsze mówiłam że Twój dzieć dobry jest:hug: ale to po mamusi ma, bo której by się chciało łazić tu i tam żeby obce dziecko jechać mogło, za kostiumami biegać i o ubrania się martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.05.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Oj to nie dobrze, Mka dokładnie u mnie jak u TARci - też mam do oddania trochę prawie nówek S, XS bo to z mojego dziecia gdy chude toto było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.05.2015 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2015 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Popytaj Jak nie na teraz to na później.. i jak z rozmiarem nie trafimy dla Agaty to tam są też inne dzieciaki.. i grubsze i chudzinki i dziewczynki i chłopcy i mali i duzi do 18 lat... więc wszystko zostanie zagospodarowane. Są też bardzo biedne rodziny w szkole ... i małe dzieci i duże i szczupłe i dość mocno otyłe... wszystko znajdzie tego co potrzebuje Dziś polatałam po lumpeksach i nabyłam 3 pary spodni , fajne nowiutkie rureczki i 3 dżinsowe krótkie spodenki właściwie szorty... jak nie dla niej to dla innych dzieci będzie. Odpaliłam kominek.... cudnie ogień tańczy... O dziwo nie jest mi zimno (jeszcze), ale pranie nie chce schnąć.. bo jest za wilgotno... a za oknem wciąż aklbo pada, albo dżdży, jest bardzo wilgotno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2015 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 czuję jak mi błony pławne między palcami rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.05.2015 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 u mnie też cały dzień leje. Młoda jedzie jutro na wycieczkę. Hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 mój Młody też jedzie i mam nadzieję że chociaż lać nie będzie bo na ciepło to już w ogóle nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 To niech zabierze kurtkę przeciwdeszczową i parasol.Miłej i owocnej wycieczki.A gdzie jadą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2015 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 A mój wyjeżdża w czwartek nad morze.. i jestem spokojna o pogodę... bo zawsze maja... Czasami jest deszczowa w jedno popołudnie, ale zwykle mają słoneczną... Mąż mi zameldował przed chwilą, że w Dziwnówku, Łukęcinie , Pobierowie i Rewalu świeci/świeciło dziś słońce i jest ciepło.. Dobrze będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.05.2015 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2015 Zuza w okolice Wrocławia i gdzieś w góry. Ale młodzież wygodna jest, z plecakami to oni nie chodzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2015 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Ewa i WUsia .. jak udały się wycieczki dzieci? Młody wieczorowa porą wsiadł do autokaru i pojechał nad morze. Nie miałam do tej pory meldunku, nie zadzwonił ani razu a telefon ma na abonament bez limitów... Ja nie będę dzwonić, nie będę dzwonić... hmmmm ciekawe czy wytrzymam, czy on zadzwoni;) Jaki Emil był szczęśliwy i zadowolony , że wyjeżdża Bardzo szczęśliwa i podekscytowana była też jego koleżanka z klasy.. Wychowawczyni stanęła na takim poziomie, że mnie przytykało.. zabrała ją do fryzjera, ma super fryzurkę, ale po swojemu później pospinała włosy, kupiła jej perfumy i dezodorant, dołożyła do kieszonkowego... zadbała o nią tak jak o swoje dziecko, pojechała po nią do ośrodka, przywiozła pod szkołę... Wyściskała i Emila i Agatkę... pomachała innym uczniom, zwłaszcza tym co ich uczy.. Jak cudnie, że mój syn ma takiego Anioła Rozmawiałam z jedną mamą z rady rodziców o rzeczach dla dzieciaków... otworzyłam jej oczy, że nie tylko małe dzieci potrzebują ubrań i pomocy... wszelakiej,.... że duże też... Gdyby któraś z Was kiedyś robiła przegląd w szafie, i gdyby nie było to problemu i obciążenia finansowego wysłania różnych rzeczy paczką do mnie, to podam dalej... Potrzeby jak zawsze i wszędzie są ogromne... i przyda się właściwie chyba wszystko... od małych dzieci (przedszkolaki też do nas chodzą) po dorosłych, bo najstarsze dziecko chyba ma 24 lata i są to dorosłe duże kobiety i dorośli mężczyźni, choć to nadal są nasze dzieci... rozmiary wszelkie (od S do Xl-XXXL)... od najmniejszych do dość sporych... Nie jest to prośba na już... nie chcę pieniędzy, nie chcę forumowego poruszenia i aukcji... to tak na kiedyś, ... aby w przypadku robienia porządków w szafach coś się skurczyło.. czegoś było za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2015 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Zapomniałam napisać, że zapowiada się dzisiaj cudny i słoneczny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.05.2015 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Moja Zuza ma kilka rzeczy kupionych- bo ładne ale nie noszonych bo... za ciasne. Muszę ją tylko przekonać, że raczej do nich już nie schudnie Najtrudniej rozstać się z pobożnymi życzeniami Swoją drogą ma pidżamę, którą zaczęła nosić, jak miała 3 lata i nosi nadal... Hm... jakaś czarodziejska tkanina Szkoda, bo jesienią wywaliłam do puszek sporo nowych rzeczy. Nikomu nie były potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2015 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2015 Jestem na etapie porządków... dużo tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts