Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Wyjechałam dzisiaj z rana na oglądanie ... wszystkiego...

Kupiłam przycisk do geberitu.. jakiś kwadratowy świecący...

Kupiłam baterie do wanny i do umywalki do łazienki - grohe eurostyle...... , i do Wc do umywalki... Hanasgrohe E2... Część ma przyjść w piątek, lub w poniedziałek, bo nie mieli na stanie, a pojechałam po coś innego, ale w realu mi się nie podobało....

Objeździłam wszystkie markety : OBI, LM, Castorama... byłam w mniejszych sklepikach w Sosnowcu, w Kluczach, i troszkę więkrzych.... w Krakowie w Max Flizie i Budmarze,,,, Pooglądałam, mam oczopląs... i już nic nie wiem... I to wszystko w jeden dzień .....

Jezu... miałam dość.... Zaczęły klarować nam się płyteczki....

Takie coś nam się spodobałao....

http://www.dekordia.pl/pliki/plytki_esklep/056173.jpg Nowa Gala Stonewood SW02

Może damy go na cały parter... czyli wiatrołap, przedpokój, kuchnię i salon....

Może to nawet ładnie będzie wyglądać....

Ale temat podłóg nadal otwarty,

Czekam na propozycje i opinię....:D

Dodaj komentarzclose

Komentarz

DodajAnuluj

Zaloguj sięclose

Hasło

Zapomniałeś hasła?

ZalogujAnuluj

Wymagane logowanieclose

Zaloguj się aby wykonać tą operację

OK

Edytowane przez Arnika

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Arniko! Kiedyś zajrzałam do Ciebie, ponieważ masz okienka w kolorze, który sobie od jakiegoś czasu upatrzyłam:) I tu od razu muszę Ciebie przeprosić, bo pożyczyłam sobie zdjęcia z Twojego dziennika, by pokazać kolor winchester na moim blogu. Jeszcze wtedy nie byłam tu zalogowana, ale od jakiegoś czasu jetem i wyrzuty sumienia nie dały mi spokoju!!! Mam nadzieję, że nie jesteś zła... Czy mogłabyś mi powiedzieć, jak w realu wyglądają te okna, bo zdaję sobie sprawę, że zdjęcia przekłamują kolory. W ogóle to muszę Ci pogratulować pięknego domku - Twoja łazienka w moich ulubionych płytkach:) Gratuluję i jeszcze raz przepraszam!

Wtaj Kasiu.

Okna w realu wyglądają trochę mniej pomarańczowo niż na zdjęciach... Fajnie imitują drewno i nie wprawieni znawcy kilka razy nacięli się, że są drewniane....

Moje drewniane drzwi wyglądają na niedrewniane... :D ...

Jaki to kolor, to pewnie wiesz... zajrzyj do oknoplastu i już będziesz wiedziała... to jest ta sama Veka z której ja mam okna.....

Nawet nie miałam pojęcia, że robią już drzwi w kolorze winchester... My kupiliśmy orzech ciemny i bramę garażową też w orzechu, dla kontrastu, oraz dlatego, że w około okien ma być brązowy kolorek, i parapety będę ze szkliwionego ciemno brązowego klinkieru... Za to w domu nie jest tak ciemno... , ale czy dzisiaj bym jeszcze raz dała winchester do okien...? Nie wiem... ja chciałam orzech.... do dachówki by pasował jak ulał, ale mężowi się podobał... niech facet ma... a ja teraz będę kombinować z boniami.....

Kasiu zaglądaj... zapraszam ... A gdzie budujesz? na jakim etapie jesteś...? Nie mam czasu już teraz czytać blogu... oj nie mam....

Nie napisałam wczoraj, że spodobały nam się jeszcze płytki z Polkoloritu pół polerowane ... i Paradyż Affron... Ciekawe jak by u mnie wszędzie wyglądały....

Podobał nam się gres polerowany w LM Chiński, za 28zł... ale go nie ma obecnie, jest trochę inny, ale to nie to samo i nic na siłę....

Jesuuu jakie to trudne znaleźć to co mnie i mężowi się spodoba, i jeszcze będzie pasowało do wszystkiego....

ja właśnie chcę matowy gres, bo latać z mopem nie mam zamiaru kilka razy w tygodniu. A ponieważ ja pedantka jestem, to wszelkiego rodzaju zacieki po myciu na polerze doprowadzałoby mnie do szału, więc mat będzie lepszy dla mojego zdrowia psychicznego :lol2:

No to mnie pocieszyłyście.....

Spodobały nam się pół polorowane...

Właśnie rozmawiałam z panem i dał mi niezłą ceną na Polkolorit Margo Beige 60*60 pół polerowany gres rektyfikowany. fajnie wygląda.... A cena 68,5zł/m2 to chyba nieźle....

Jeszcze muszę poszukać Paradyż Affron jaką cenę dostanę i Nova Gala wchodzi w rachubę....

No i co tu wybrać?

Irma czy dać na całość podłóg tj wiatrołap, przedpokój, kuchnia i salon jednakowe płytki, ? Co u mnie zrobić?

Najpierw chciałam dać na salon merbau, ale jakoś bardzo drogo wychodzi... Wczoraj wpadł mi pomysł, żeby zrobić wszędzie płytki... A to tylko dlatago, że jak usłyszałam od mężulka, że gościom każe ściągać buty.... to sie przeraziłam... I może mówię do niego, że były by lepsze płytki... a i ekonomia też wchodzi w grę....