Arnika 14.06.2015 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2015 Nooo niby to samo, ale różnią się wielkością... Ja widziałąm ją z pewnej odległości i nie wiem co to było czy łasica, czy kuna domowa czy kuna leśna.. Coś to było z łasicowatych na pewno...Mam nadzieję, że ten osobniczek będzie daleko od mojego strychu i domu, ale z pewnością na myszy szczury i nornice będzie bdb.....Może być też dobry na krety.. oby, bo coś się nie boi i kopie mi działkę nadal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2015 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Miałam serce na ramieniu o napisaniu o moim pomyśle z rzeczami dla dzieci i młodzieży ze szkoły Emila... po kilku rozmowach ze znajomymi napisałam nawet na fejsie... Już dwie osoby przejrzały swoje szafy i mają mi rzeczy dostarczyć, a ja podam dalej. Fajnie, że tak można, i że trafi to do tych co potrzebują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2015 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Wczoraj w wesołym miasteczku u nas był dzień otwarty dla dzieciaków z orzeczeniem.. Przyjechało całe mnóstwo dzieciaków.. witali się dawali obcym cześć... Tak normalnie, jakby by byli ludzie "normalni" to by tym dzieciakom cześć nie dali... a tak my wiemy, że oni tak mają i już.. Tak i te osoby i ich opiekunowie czuli się bezpiecznie i nie byli skrępowani. Na trawnikach nie było śmieci, czysto było w toalecie nawet późnym popołudniem, wszyscy stali grzecznie w kolejce na huśtawki... oprócz incydentu ze "zdrowymi" dziećmi, właściwie młodzieżą tak z 16-17 lat i ich nauczycielkom.. skandal.. podeszli, kłócili się.. zwrócona uwaga nauczycielce, to tylko obruszenie i niestosowne uwagi.. a nasze dzieci na wózkach z chorymi nogami czy autystyczne stały w kolejce czekając na swój czas.Nooo taki to idzie bardzo dobry przykład od ciała pedagogicznego. Mój Emil szalał...Ma zdrowe nogi, jest nadruchliwy...Szalał odkąd weszliśmy do samego końca... od 10.30 do 18.30 i jeszcze nie chciał wyjść. Wszyscy jego koledzy już padli, poszli do domów, albo już się nie huśtali... a ten, niezniszczalny osobnik jadąc do domu samochodem zregenerował siły i jeszcze poszedł na rower, bo mu mało... Ja tylko chodząc, jeżdżąc na kilku/kilkunastu huśtawkach miałam SERDECZNIE DOSYĆ... On nie...Rano ani ja a tym bardziej Emil nie mogliśmy wstać i pozbierać się do szkoły... Uważam wczorajszy dzień za baaardzo udany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Jak zrobisz kipisz i u siebie i u męża to albo podasz albo prześlesz.. kiedyś.. nie musi być teraz zwłaszcza, ze za tydzień koniec roku Z wesołego miasteczka mam też dobre wieści... znajoma wynosi dziecko "wózkowe" z karuzeli i dzieciaki jak karuzela zatrzymała się a ludzie zaczęli wysiadać całą grandą wskakują na tą karuzelę trącając matkę z opiekunką i dziecko niepełnosprawne... Nauczyciel to widząc zarządził natychmiast powrót, dwuszereg okrzyczał ich pokazał, że najpierw ci co wysiadają i to dziecko z wózka dopiero oni mogą wsiąść... bo i tak karuzela nie ruszy dopóki wszyscy nie wysiądą...... Potem znajoma przepytała pana skąd są.. gdzieś koło Rzeszowa.. kawał drogi... Da się .. DA Czasami małe miasteczka czy wioski... i dzieci są duuużo lepsze niż te miastowe albo wielkomiastowe... co to im słoma z butów wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2015 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 A co to tak TARcia spać nie możesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2015 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 biedny TAR-ciuś Wiolcia bo kultura i wrażliwość od ludzia i wychowania zależne nie od zamieszkania chociaż zauważam niestety że u coraz większej liczby młodzieży z dużych i wielkich miast wrażliwość i kultura zanikać zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2015 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Kochana coby nie było ściskam i wspieram żeby się wszystko ułożyło i byś znowu spać mogła:hug: a jakby co to telefona masz a czynny całą dobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 17.06.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam się...Wiolu ,mam nadzieję ,że mnie pamiętasz:)))Mam przygotowaną pakę z ubraniami -moje,męża,syna.Są to rzeczy używane,ale w dobrym stanie.Jeżeli takie mogą być to jak się z Tobą umówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2015 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Basiu pamiętam..... jakbym mogła zapomnieć, jak przy jednym stole kawę piłyśmy Kiedy będziesz bliżej Katowic? albo ciut dalej.. to bym samochodem podjechała. Bo w Twoje kierunki ja nie tak szybko na razie podjadę... A swoją drogą to nawet nie wiedziałam, ze do mnie zaglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia1112 18.06.2015 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 W wiele miejsc i dzienników zaglądam:)))),ale mówiłam już,że nie lubię się w ten sposób udzielać.W Katowicach jestem prawie codziennie,a mogę też to podwieźć do Ciebie -tylko nie wiem gdzie.Jakbyś mi na priw posłała nr telefonu to ustalimy wszysko.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.06.2015 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Siemanko Arni! Na temat zachowań ludzkich to się nie wypowiem, bo używanie publicznie słów opisujących moje zdanie jest niekulturalne .... Z innej beczki zapytam ... pamiętasz, w jakiej odległości od lustra zawiesiłaś swoje lampy w łazience. Nigdzie nie mogę trafić na jakieś sensowne i konkretne porady a nie chciałabym, żeby mnie czy kogokolwiek oslepiało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Braza .. nie wypowiadaj się.., bo w sumie nie warto.... ale były i dobre reakcje.. O którą łazienką Ci chodzi i o które oświetlenie? Bo w beżowej są nad samym lustrem kinkiety... na ścianie.. W białej łazience wiszą z sufitu zwisy.. zmierzę je jak wyschnie mi podłoga... bo właśnie pomyłam, a ze względu na temp i wilgotność, jakoś nie chce schnąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2015 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Melduję, że u mnie aktualnie pada.. co chwilę pada... jak przestanie to znów albo pada, albo tak jak wczoraj burze, cudna burza , spokój i znów burza i znów spokój .. i tak cały czas... wszystko za to podlane.. Młody oddelegowany po awanturze do kosiarki, kosił trawę i nie wiem czy zdążył... nie sprawdzę, bo mam mokrą podłogę, starszak do kotłowni, mąż coś rzeźbi w garażu jakąś cepelię, ja przeleciałam podłogi.Tylko Inka się obija i śpi na poduszce pana.. nooo najlepiej jest spać w łóżku na poduszce pana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 21.06.2015 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Arnika mam średniej wielkości karton ubrań letnich po mojej 14 letniej wnuczce, czy mogę wysłać we wtorek?Adres do Ciebie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.06.2015 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2015 Jejku.. Możesz, rozdamy przed zakończeniem roku jak dojdzie w środę albo w czwartek. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.06.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2015 Dziś dostałam od Basi 3 paczki... ponieważ Emil wraca dziś po dodatkowych lekcjach z nauczycielką swoją to zawiozę do szkoły jutro . Basiu dziękuję bardzo w imieniu dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 23.06.2015 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Orzeł wystartował, mam nadzieję, że jutro będzie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2015 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Dzięki Jagoda Jurto więc siedzę w domku.. jak dotrze przesyłka w godzinach dopołudniowych ton zawiozę jeszcze jutro . Przesyłka od Basi już została oddana do szkoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts