braza 23.06.2015 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Nieśmiało zapytam ... wyschła już ta podłoga ....? Siemanko!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2015 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 ....wyschła... ale zapomniałam.. Dziś po drinku nie wychodzę już z łózka... źle bym może zmierzyła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2015 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Braza.. 20cm od ściany, zwisy są jak sama nazwa wskazuje na suficie. Mam ich 3 sztuki i jeden od drugiego wisi 58cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2015 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Wczoraj minęło 25 lat jak razem z moim mężem kroczymy wspólnie przez świat. Nie obchodziliśmy żadnych imprez... byliśmy tylko rodzinnie- my i chłopcy na kolacji... Chyba miałam wczoraj słabszy dzień... bo po jednym drinku plątały mi się oczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.06.2015 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 O, gratulacje http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif Ja miałam chyba rok temu, tak mi się przynajmniej wydaje Ważne to, co teraz i przed nami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Ja już na szajsie życzenia składałam ale jeszcze raz najlepszego!!! I dzięki za wymiary! Aaaaa, powiedz mi, na jakiej wysokości od podłogi są. Ja mam niskie pomieszczenia, nie mam pojęcia w jaki sposób je powiesić żeby nie przeszkadzały za bardzo! I jaka odległośc od ściany z lustrem ... oj Arni, pomrocznośc jasna masz, taż to podstawowe dane są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2015 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Przecież napisałam ile cm od ściany ..20 cm od ściany , powieszone na suficie.Od podłogi 180cmMusisz powiesić i przymierzyć też do lustra, cy nie będzie np przeszkadzało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2015 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Dzięki za życzenia Jagoda.. orzeł dziś wylądował, zawiozę jutro do szkoły. Będą się dzieciaki cieszyły. Basia.. duża część rzeczy została już rozdysponowana Czy wysłać podziękowania z logo szkoły do Was? jak tak to poproszę o adres Basi.. Jagody mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.06.2015 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Wioluś jeszcze najmarniej drugie tyle razem z takim uczuciem jak do tej pory:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 24.06.2015 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Dzięki za życzenia Jagoda.. orzeł dziś wylądował, zawiozę jutro do szkoły. Będą się dzieciaki cieszyły. Basia.. duża część rzeczy została już rozdysponowana Czy wysłać podziękowania z logo szkoły do Was? jak tak to poproszę o adres Basi.. Jagody mam Arniko daj sobie spokój z podziękowaniami, po wakacjach będą zimowe ciuszki. Trochę spóźnione Szczęśliwej czułej podróży do następnych jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas.... Sto lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2015 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2015 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Oki ... przyznaję, czytałam bez zrozumienia ... Jakbym znalazła coś po wakacjach, bo teraz to raczej przeglądu robic nie będę, to tez moge podesłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.06.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2015 Możesz.. Tym bardziej, że w wakacje dzieciaki nie chodzą do szkoły. Możesz do mnie albo podam adres do szkoły bezpośrednio na Rade Rodziców.. jak wolisz.? Za życzenia bardzo dziękujemy Powiem tylko , że moi Dzidkowie żyli ze sobą 66 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2015 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2015 Oki, pogadamy na ten temat po wakacjach.Miłego dnia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2015 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Ostatni dzień w szkole.. pełen wrażeń łez i uśmiechu ... Emil został wybrany do pocztu sztandarowego jako jedyny chłopak + dwie dziewczynki... Sztandar szkoły przekazywała III klasa gimnazjum , która odchodzi i idzie dalej.. Super wyglądali... Garnitur, biała koszula, krawat... To już nie takie dziecko.. to już kawaler... Łza się zakręciła... niejedna... A teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.06.2015 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.06.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2015 Noo ba.. Na swoje możliwości bardzo dobrze, średnia zadowalająca, a w klasie średnią miał najwyższą i chyba jedną z najlepszych frekwencji w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2015 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Mąż mi się popsuł ostatnio.. wylądował w tamtym tyg na badaniach w prywatnie, bo inaczej by mogło być nieciekawie ... po zabezpieczeniu go lekami , które podrażniły już istniejąca chorobę.. tak, że wylądował na sor pod kroplówką.. w stanie dobrym stabilnym wypuszczony do domu.. nie jest idealnie... myślał, że jest to pojechał w trasę.. chciałam aby został.. nie słuchał... Inka chora.. jutro do weta, no chyba, że jej przejdzie do jutra... albo już przeszło... bo nie było mnie cały dzień.. nie mogłam dzisiaj z nią pójść, bo zawieźć musiałam teściową do Zakopca do szpitala.. wyjechałam przed 7.00 a wróciłam o 21.00 Mam dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.06.2015 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 Wioluś a co Mężusiowi:( zdrówka dużo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.06.2015 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts