Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

od kilku dni w nocy wymiotuje , raz albo dwa... w sumie nie widzę aby jej coś było.... wesoła, podskakuje .. trochę pije... głodna była jak diabli, bo jej rano nie dałam jeść... Konsultowałam z wetem... dostała trilac i smekte... sama dawałam jej elektrolity strzykawką już wczoraj...

Oby jej przeszło , jak nadal nie przejdzie to jutro wet...

I nie mam pojęcia z czego...

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ma wysoką gorączkę 39 i coś tam... jakiś stan zapalny, w brzuchu jej bulka, dostała 4 zastrzyki.. jutro kontrola...

Jest zabezpieczona, gotuję jej pierś z kurczaka z ryżem...

Powodem mogą być ślimaki, bo czasami coś zjada, i czarna porzeczka... bo też zjadała nawet zieloną....

Tylko tyle, że po niej nie widać ani choroby ani apatii, biega, podskakuje,, szczeka... zachowuje się normalnie...

Jutro kontrola...

TARcia.. ale jak pójdziesz do toalety.. to abyś nigi nie podnosiła:lol2:

Nie wiem dlaczego tak szybko działają... Inka dostała wczoraj 4 zastrzyki, dziś już dobrze, ale dostała jeszcze raz ta samą dawkę.. mam już n ie przychodzić..

Je, szczeka, bawi się.. będzie już tylko dobrze...

A ja jadę w poszukiwaniu endo dla siebie.. prywatnie oczywiście.. bo a chorą kasę nigdzie nie ma.. jak to u nas..

O mężu nie wspomnę... bo to był mus... i też będzie prywatnie...

przecież psy mają ludzkie leki. Nie ma produkcji specjalnie dla psów.

zastrzyki... jak ludziom walili długodziałające sterydy to też poprawa była widoczna. Ale teraz ludziom się nie daje już, bo szkodliwe bardzo. Psom - a kto by się psem przejął. Pan się cieszy, że pupilek zdrowy a wet skuteczny. A kiedyś, no, psy żyją krótko :(

Padłam dziś około 19.00 co mi się to nie zdarza...

Gdyby nie młody co mnie obudził, bo tata wydzwania.. to chyba bym jutro wstała... A tak już jestem wyspana...

Wusia.. kiedy ja jestem zdrowa.. nawet kataru nie mam.. mężuś trochę się zepsuł...

TARcia, do ucha by wystarczył triderm a prawdopodobnie również zwykły hydrocortizon bez recepty.

Ta maść jest faktycznie weterynaryjna, z perymetryną, lepiej do ucha nie pchać bo tam u nas cienka skóra i się może wchłonąć.