Arnika 13.07.2015 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Mądra chemia i mądrze stosowana wcale nie jest złą...Jako chemik , który "liznął" i mikrobiologię... rozumiem co się w nas dzieje i czasami co na co zastosować... Warto przeczytać.. http://martabrzoza.pl/rak/tam-gdzie-grzyb-tam-guz-nowotworowy/ Cytuję , aby mi nie zginęło... "........ Współczesny tryb życia i sposób w jaki się odżywiamy (zbyt duża ilość cukrów, mięsa, alkoholu, napojów sztucznie zabarwianych itp.) sprawia, że w naszym organizmie wytwarza się odczyn kwasowy, który sprzyja rozwojowi grzybów. W celu przywrócenia odczynu alkalicznego należy przeprowadzić odpowiednią terapię, która usunie candidę z naszego organizmu i przywróci mu odpowiedni odczyn. 1. Profilaktyka – uniemożliwienie zgromadzenia się candidy w takiej ilości, żeby spowodowała problem raka. W celu odkwaszenia organizmu należy przez 3 dni – 2 razy dziennie pić roztwór sporządzony sporządzony z filiżanki ciepłej wody i 1 łyżki stołowej sody. Potem 10 dni przerwy i powtarzamy 3 dniowy cykl. Jeśli nie możemy znieść smaku rozrobionej sody, można spożyć ją na sucho i popić letnią wodą. 2. Zatrzymanie i usunięcie infekcji candidą (cysta lub guz nowotworowy). Jeśli candida rozwinęła się już do tego stopnia, że utworzył się guz lub cysta, należy zwiększyć częstość spożywania roztworu oraz wzbogacić go o miód, melasę lub syrop trzcinowy. Należy rozpuścić 1 łyżeczkę miodu i 1 łyżeczkę sody w filiżance ciepłej wody. Pić 2 razy dziennie co najmniej przez 10 dni, lub zależnie od tolerancji organizmu. Krew i limfa muszą zmienić się na lekko alkaliczne przez taki okres, żeby zniszczyć grzyb candida. Kiedy to się stanie, cysta/guz znika. W przypadku zaawansowanego problemu nowotworowego, należy stosować miksturę w proporcjach – łyżeczka miodu/ łyżeczka sody każdego dnia, żeby organizm mógł zabić ogromną kolonię candidy. Jedynym skutkiem ubocznym jest biegunka. W porównaniu ze skutkami chemioterapii, to naprawdę niewiele. Wystarczy zmniejszyć ilości przyjmowanej mikstury, a biegunka zniknie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.07.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.07.2015 01:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2015 Mąż w stanie dobrym został wypisany do domu w środę... w trakcie diagnostyki, bo wyniki np z biopsji będą za dwa tygodnie... Jak to mój mężuś.. wczoraj wyjechał w trasę... nie przetłumaczysz... A ja jak to ja.. spać nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.07.2015 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2015 Dobrze, że dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Uściski zostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.07.2015 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2015 Nie zamarzłaś tam? W prognozach mówią, że nad morzem leje i wieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2015 Leje i wieje.. nawet czasami bardzo.. takiego tygodnia jak ten nie miałam od kilku lat... Dobrze, że Was tu nie ma.. bo zamarzłybyście... Ja mam pokój na pierwszym piętrze, jak zawsze.. więc nam nie jest zimno.. ciuchów też mamy sporo... Ale właśnie w tej chwili przeciera się słonko.. będzie świeciło aż miło Zostaje nam jeszcze tydzień... oby to był plażowy tydzień... oby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.08.2015 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2015 Tu upały niemiłosierne... Od wczoraj podlewam... usychają azalie kilka hortensji, trawa jest brązowa.... w niektórych miejscach uschła... masakra... Mam nadzieję, że dam radę uratować.... ...piorę, piorę, piorę... czy ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego moje młodsze dziecko potrzebuje 4-5 koszulek dziennie i czasami 3 pary spodenek? Menu zawsze jest na koszulce... z upałów w sumie jestem zadowolona.. bo schnie szybko u nas w cieniu było 41*C... w domu mamy 28*C.... I melduje... nad morze jechałam jedynie 12,5 godziny z tankowaniem po drodze, a drogę powrotną (ta sama trasa) w 7 godz i 15 min... 700km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.08.2015 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2015 no bo nad morze miałaś widokową a z powrotem szybką ustawioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2015 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 PADA Nareszcie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.08.2015 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 nio błogi deszczyk od wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.08.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 E tam, trochę popadało. No, dziś nie podlewam. Ale jutro trzeba będzie znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2015 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2015 U nas chwilę popadało, nie ulewa a deszczyk .. później przestało i znów z godzinę padało... teraz już znów po deszczyku... Mogło by tak popadać kilka dni. Za to znacznie chłodniej się zrobiło.. na dworze teraz jest tylko 20*C... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.08.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 A u nas nie pada, choć powinno Grzeje i wieje, co dla roślin masakryczne jest. Dla "ludziów" w sumie też Przywitać się wakacyjnie przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2015 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 Witaj po wakacyjnie An U nas dzisiaj co chwilę pada, to znów przestaje i znów powolutku pada.. tak może padać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.08.2015 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Deszcz...hm...nie pamiętam jak wygląda, ani jak pachnie.Gdzieś w połowie lipca chyba padało ostatni raz. Będzie tak jak w Los Angeles...kiedy po bardzo długim okresie suszy zaczęło padać,ludzie wylegli na ulice i bili brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 19.08.2015 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2015 Deszcz...hm...nie pamiętam jak wygląda, ani jak pachnie. Gdzieś w połowie lipca chyba padało ostatni raz. Będzie tak jak w Los Angeles...kiedy po bardzo długim okresie suszy zaczęło padać, ludzie wylegli na ulice i bili brawo. Ja wylegnę do ogrodu i będę tańczyć boso... u mnie nie padało od ponad miesiąca . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2015 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Ja wyszłam na taras i się cieszyłam Znów mamy cieeepło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.08.2015 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Deeeeszcz .... A co to jest deszcz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.08.2015 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2015 Dziś mam deszcz!!!!! Mizerny i z przerwami ale zawsze coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts