Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arni, musi być lepiej. Za rok się wszyscy spotkamy, a do tego czasu, jakbyś była w mojej okolicy, to daj znać, bo u mnie jesteś zawsze mile widziana.

Koniecznie musicie być!!!!! Musi być lepiej.

Przy okazji, Żelko dziękuję za pozdrowienia i buziaki przekazane przez Nefer.

Też palę gałęzie wierzbowe. Bardzo "rozwojowe" są wierzby i prawie co roku przycinamy.

Mam w rodzinie prezesa miejscowego OSP

"Program Internet Explorer przestał działać..."

"Program Internet Explorer zaprzestał prób przywracania tej witryny sieci Web. Najwyraźniej problem z witryną utrzymuje się."

Takie mam komunikaty...

Co mam zrobić żeby zdjęcia wkleić...?

Żelcia .. nie mam Twojego maila.. ale to nic ważnego.. altankę chciałam wkleić, ale nie da się na razie.. muszę potrenować...

Miałam kiedyś Firefoxa.. ale widzę dopiero teraz, że gdzieś w świat sobie poszedł, nawet nic nikomu nie mówiąc... wszedł za niego google... nie prosiłam je o zastępstwo...

Instaluję go...

Coś wisi w powietrzu, bo nawet fonem nie można porozmawiać.. a może na kablach...

:)

Nawiedzaj..

Będą tam teraz takie normalne warunki...

będzie aneks kuchenny, będzie normalne spanie, będzie ciepło, nawet może i woda będzie , w każdym bądź razie doprowadzenie będę miała...

WC i Łazienka w hangarze,.... Emil na żaglówkach pływa, wędkować jest gdzie, ...

Ty wiesz, że ja w roku raz albo dwa tam bywałam, albo tylko jako serwis transportowy robiłam i nie cierpiałam tamtej budy... więc nie jeździłam tam wcale.

Natomiast Emil kocha to miejsce...

Właśnie mi mąż zaproponował wyjazd latem do Jarosławca na 3 tyg od początku wakacji (mamy tam znajomych, mielibyśmy domek do dyspozycji...), potem Pustkowo na 2 albo 3 tyg.. i do domu... i nie wiem.. nie chce mi się tyle nad morzem siedzieć.. kocham morze miłością wielką... ale żeby aż tyyyle... więc musiałabym Ci klucze dać, albo musiałybyśmy się wstrzelić z terminem... ;)