Arnika 06.10.2015 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 ... z gałązek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 06.10.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2015 Arni, musi być lepiej. Za rok się wszyscy spotkamy, a do tego czasu, jakbyś była w mojej okolicy, to daj znać, bo u mnie jesteś zawsze mile widziana. Koniecznie musicie być!!!!! Musi być lepiej. Przy okazji, Żelko dziękuję za pozdrowienia i buziaki przekazane przez Nefer. Też palę gałęzie wierzbowe. Bardzo "rozwojowe" są wierzby i prawie co roku przycinamy. Mam w rodzinie prezesa miejscowego OSP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2015 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 A ja w państwowej straży mł.brygadiera u mnie w miejscowości... - mój brat cioteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.10.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 Żelcia.. za rok Jak dobry czas będzie to może wcześniej... To trzymam kciuki za to by był dobry. Edziu kochana, co ja mam Ci gadać jak Ty wszystko wiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.10.2015 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2015 A ja chciałam wkleić zdjęcia.. i za nic nie mogę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2015 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Arni, nie wiem o co chodzi, ale jak coś ważnego a dziś by się nie udało, to na maila daj fotki, mogę wkleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2015 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 "Program Internet Explorer przestał działać..." "Program Internet Explorer zaprzestał prób przywracania tej witryny sieci Web. Najwyraźniej problem z witryną utrzymuje się." Takie mam komunikaty...Co mam zrobić żeby zdjęcia wkleić...?Żelcia .. nie mam Twojego maila.. ale to nic ważnego.. altankę chciałam wkleić, ale nie da się na razie.. muszę potrenować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2015 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Wysłany mail. altankę pofklejam bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2015 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Miałam kiedyś Firefoxa.. ale widzę dopiero teraz, że gdzieś w świat sobie poszedł, nawet nic nikomu nie mówiąc... wszedł za niego google... nie prosiłam je o zastępstwo...Instaluję go... Coś wisi w powietrzu, bo nawet fonem nie można porozmawiać.. a może na kablach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2015 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2015 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Chyba odinstalowałam, zainstalowałam .. i może zadziała... A taki mam widok z tarasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Niestety nie umiem wklejać duże zdjęcia. Arni, zobacz jest taki darmowy program do zmniejszania zdjęć PIXresizer, szybko i łatwo zmniejsza zdjęcia, wtedy łatwiej wklejać i wysyłać do kogoś na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Dzięki Żelciu... Udało się i mnie... coś musiało się nie tak dziać, bo za nic nie mogłam sobie poradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2015 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 A:), to już masz, no to ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2015 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Nie znam się na takich programach.. i znów bym coś pochrzaniła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.10.2015 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Ale piękny widok z tarasu!!! Ale zazdroszczę! Zobaczysz, kiedyś was nawiedzę latem żeby sobie chwilę tam posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2015 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2015 Nawiedzaj.. Będą tam teraz takie normalne warunki... będzie aneks kuchenny, będzie normalne spanie, będzie ciepło, nawet może i woda będzie , w każdym bądź razie doprowadzenie będę miała... WC i Łazienka w hangarze,.... Emil na żaglówkach pływa, wędkować jest gdzie, ... Ty wiesz, że ja w roku raz albo dwa tam bywałam, albo tylko jako serwis transportowy robiłam i nie cierpiałam tamtej budy... więc nie jeździłam tam wcale. Natomiast Emil kocha to miejsce... Właśnie mi mąż zaproponował wyjazd latem do Jarosławca na 3 tyg od początku wakacji (mamy tam znajomych, mielibyśmy domek do dyspozycji...), potem Pustkowo na 2 albo 3 tyg.. i do domu... i nie wiem.. nie chce mi się tyle nad morzem siedzieć.. kocham morze miłością wielką... ale żeby aż tyyyle... więc musiałabym Ci klucze dać, albo musiałybyśmy się wstrzelić z terminem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts