kasiaros 05.05.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Arniko, dzięki wielkie za wyczerpującą odpowiedź Bardzo, ale to bardzo mi się Twoje okienka podobają! Jak widziałam je w salonie, to też zwróciłam uwagę na to, że mają fakturę i kolor najbardziej zbliżone do drewna! Drzwi w tym kolorze robią, pewnie tylko trzeba dopłacic za kolor. Latem kładziemy dachówkę i wstawiamy okna - dam Ci znac, jakie decyzje podjęliśmy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 05.05.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Sory Arnika,zamiast komentarze wcisnął mi się dziennik i się tam wpisałam,wrr....ale już skasowałam Arnika,ile u Ciebie zmian,nono,no .Idziesz jak burza,aż miło pooglądać efekty . Co do kafli na podłogę to ja na całym dole będę miała Polkolorit Margo beige.Bardzo fajne są ;P.Już je mam zamówione,i cena bardzo fajna,hahah. Polcolorit kupiłam w cenie 56zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2010 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No to ja po dużej gimnastyce miałabym po 68,5 zł/m2 ... to drożej niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 05.05.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 No ja w pierwszej wycenie też miałam drożej bo po 65zł(bez gimnastyki;)),a potem znalazłam na necie za 56zł i pojechałam do salonu w którym kupowałam płytki do dwóch łazienek i powiedziałam w jakiej cenie je mam na necie i miła Pani załatwiła mi w tej samej cenie .Jak się na nie zdecydujesz to daj znać załatwię Ci w tej cenie też,już brałam koleżance też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Barto odbierz Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 06.05.2010 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Barto odbierz Priv Dzień dobry Arnika odbierz priv ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 dobry wieczórArnika gdzie się szwendasz:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Po innych we wontkach, bop do mnie nie zaglądasz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 zaglądam jeno się po kolei staram i zależy jak kto w kolejce stoi;) pisz u siebie to będziesz wyżej w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2010 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Wiesz nadal mi smutno jak nie wiem.... Nie przeszło mi przez noc.... Moje autko wczoraj odjechało:cry::cry:... i siedziałam pół nocy szukając co by tu może za jakiś rok/ dwa kupić... Na razie mam turbolota, i jutro oddaję go do mechanika.... Musi tarcze wymienić, hamulce, płyny, linkę od gazu wymienić, bo on nie pokazuje prędkości... widać ma ponaddźwiękową prędkość, i nic już nie widać, spryskiwaczową rureczkę musi zrobić... Nic co by uniemożliwiało jazdę, ale w traskę trzeba porobić, bo dawno nigdzie nie byłam takim wehikułem... A tutaj tłukę kilometry jak nic... Teraz wychodzi mi, że w roku to robię ponad 30 000km już nawet chyba pod 40ty wychodzi.... Wiesz ulatałam się jak nie wiem.... Na nic czasu nie mam.... I jutro przychodzi mi ogrodnik kuzyn posadzić krzoczki, bo ja nie mam po prostu czasu..... Jutro jadę wszystko pozamawiać i pokupować.... Oj znowu się nalatam i na główkuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.05.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 U mnie wychodzi podobnie z przebiegiem a jakie to autko sprzedawalas?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 06.05.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Martusia ładne bardzo było:( Arniczka mnie też koszula tyłka nie sięga:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Markotka poszło na priv... Wusia jaka koszula? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 Muszę przeczesać neta w poszukiwaniu wszystkich pstryczków... Chcę Legranta.... Chyba Cariwa... Popatrzę też za drzwiami.... Jak co to jutro pojeżdżę po LM i innych składach i kupię co trzeba, żeby majstry miały co robić od poniedziałku i lepiły styro do sufitów..... A później karton gipsy i farbki... itd..... A potem kafle... i przeprowadzka ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Wyjeżdżam na zakupy, oddać turbolota do mechanika, przywieźć ogrodnika.... i takie tam....Cały dzień z głowy jak nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 dzień dobry Arniczko no jak to jaka koszula ta co mnie dogonić nie może tak latam drzwi ładne mają w Fachowcu w Częstochowie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.05.2010 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Wyjeżdżam na zakupy, oddać turbolota do mechanika, przywieźć ogrodnika.... i takie tam.... Cały dzień z głowy jak nic.... no to miłego dnia...jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Właśnie wróciłam... Turbolot po liftingu... ma wymienione bębny hamulcowe, płyn hamulcowy, płyn w chłodnicy, olej i filtry w silnikui powietrza... i nawet opony na letnie wymienione ma... Linkę do prędkościomierza też ma wymienioną, ale po 4km przestała działać... Do poprawki w poniedziałek.... Chyba, że on rzeczywiście prędkość ponaddźwiękową osiąga i dlatego te linki szlag trafia.... Na budowie - drzewa zasadzone, róże przekopane bo nie pasowały przy tarasie... I takie tam.... Zamówione drzwi... Będą takie... http://www.pinusdrzwi.pl/gfxp3/59.jpg I do łazienek i WC takie, tylko bez tych tulejek , ale z podcięciem........ http://www.pinusdrzwi.pl/gfxp3/58.jpg ... W kolorze ciemny dąb... .. ogólnie brązowe mają być.... Cena znośna jak na drewniane drzwi.... Zakupiłam karton gipsy i inne dynksy na sufity.... Przywiozą rano w poniedziałek i zaczynamy zabawę.... Ogródek prawie skończony.... Ogrodnik zdał egzamin.... Ja już i siły i czasu nie miałam, bo za dużo latania mam teraz, a roślinki mogły by się zmarnować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 no przyszalałas dziewczyno:) gdzie drzwi zamawiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2010 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 W małym składzie budowlanym ..., na wielkim zadupiu... Ale cena jak za drewniane OK....Przyjdą za dwa do czterech tygodni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts