tola 28.10.2015 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Arnika, Staropolanka dotarła, pięknie dziękuję. Ale to kopa ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.11.2015 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2015 Rzadko coś zaglądam, ale myślami - Arniko - nieustająco z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 04.11.2015 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2015 i co, skończone? Patrz, obiecywałam sobie, że Was odwiedzę jadąc z konferencji i.. odwołali konferencję! Zdaje mi się, że to skutek uboczny ustawy o rehabilitantach. Sponsorzy się wypieli na lekarzy, bo to fizjoterapeuci będą "kręcić lody". Chyba, że jakiś inny powód. W każdym razie na razie wygląda, że nie jadę, bo nie mam gdzie Zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2015 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Arni, słoneczka troszkę przyszłam zostawić. Jak tam budowa nad jeziorem? Masz jakieś nowe fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.11.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 Prawie skończone...Zostały listwy przypodłogowe pomalować, dociąć i przykręcić...Kontakty zamontować ( chyba odłożę część prac na wiosnę..)Zrobić porządek wokół... I wreszcie skończone.. Już mam tak dosyć, .... że mam dosyć.. WSZYSTKIEGO...Jestem potwornie zmęczona... bardzo zmęczona. Ewa.. szkoda, że we wrześniu nie zajrzałaś, a teraz.. cóż.... będzie jeszcze kolejny raz... Żelcia... słonko potrzebne... Fotek nie zdążyłam zrobić... poprawię się... tylko nie wiem kiedy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.11.2015 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 depresja jesienna czy nadmiar obowiązków? Ja powoli też zaczynam mieć. Nawet nie wiesz, ile sobie obiecywałam po tej konferencji (włączając wizytę u Ciebie, którą już miałam w grafiku) . Ale sprawy zawodowe dostawały takich rumieńców. I wszystko poooszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2015 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2015 (edytowane) Arni, nie dawaj się. Wiosna bliżej niż nam się wydaje. Będę zaglądać. p.s. fklejam do podziwiania mój autoportret, można się śmiać a nawet trzeba. Widać też naszą drogę tuż przed wylewaniem asfaltu. Dziś robili, wylewali trzecią, ostatnią warstwę. Cały ten tydzień jeździć nie można. Ludzie polną drogą jadą. Ja czekam aż pozwolą normalnie, bo się obawiam, że w suchym błocie też utknę. Edytowane 5 Listopada 2015 przez Żelka fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 06.11.2015 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Arni - pozdrówka. Żelcia - fajny nowy awarar i autoportret niczego sobie. Dobrego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2015 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Nioo, Stefcio w awatarku, słonko moje najukochańsze i aniólek! Arni, gdzie są nowe fotki??? :hug:Czegokolwiek, może nawet być drzew sprzed domu, ulicy lub sklepu Waszego. Mi wsio równo, byle byś się nie leniła..., jak już na drutach robić nie chcesz..., a mogłabym Ci pokazać z dwa wzorki prościutkie. Jeden nawet choć prosty, krzywo wychodzi. No to idę jak już zanudziłam połowę świata. Będę zerkać czy som fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2015 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Fotki jutro zrobię... Dziś miałam sporo spraw urzędowych i wolne od budowania, choć kupiłam, zawiozłam i pomalowałam listwy przypodłogowe. Jutro będą założone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.11.2015 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 Dziś mojego pana Bogdana od robót wszelakich oddałam mojej sąsiadce, bo miała 4 kubiki drewna do pocięcia i on jej tnie. Jutro będzie nam pomagał ostatni dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2015 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2015 No, widzisz, że zaraz lepiej jak nie dają Ci odpoczywać. Fajnie, że coraz bliżej ukończenia. Jutro będę fotek wypatrywać, a za godzinkę wybieram się na wieczór poetycki. Wreszcie mnie ze wsi wypuścili. Czyli mamy nowy asfalt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2015 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 U nas dziś pogoda kiepska, ciemno, morko i zimno. Nic się nie chce.. Pewnie u Was tak samo. Byle do tej wiosny. Trzymaj się Arni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2015 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 Byle do wiosny...Ale zdjęcia mam.. obiecałam... tylko muszę zgrać.. za jakąś godzinę/dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2015 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 U nas też mgły i deszcze.... Tak było nad jeziorem... Domek z zewnątrz... Wewnątrz.. Moja lampa... bardzo mi się już kiedyś spodobała... Oświetlenie nad blatem w aneksie kuchennym... Zostało jeszcze kilka rzeczy do zrobienia... ale większość ciężkich i pracochłonnych rzeczy zostało wykonane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.11.2015 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2015 No pięknie jest! Do tego przy samym jeziorze, widoczek przepiękny! Tak uspokajająca działa ta spokojna tafla wody. Cisza, spokój i kawałek własnej podłogi. Nic więcej do dobrego odpoczynku Wam nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2015 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Dzięki Żelcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.11.2015 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Wczoraj otrzymałam 3 paczki od forumowej Jagody Paczki te są skierowane do dzieciaków ze szkoły mojego Emila... Baaaardzo dziękuję Jutro przekażę pani Pedagog rzeczy, ona doskonale wie, komu się przydadzą najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.11.2015 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Arniko, piękne miejsce - uwielbiam domki nad jeziorem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.11.2015 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 No to tzw. wystrój został do zrobienia? Że też koło Łodzi nie ma żadnej rozsądnej wody. Co to za łódź lądowa! Niby zalew sulejowski ale to ładny kawałek drogi jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts