Arnika 11.11.2015 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Muszę kupić karnisz i powiesić firany i zasłony (Emil chce rolety) , może i to dobry pomysł... Jak macie jakieś pomysły na karnisze to poproszę, bo nie wiem czy wybrać srebrny, biały czy czarny... Meble kuchenne będą w marcu (mam od znajomej obiecane białe, bo mam na już , ale seledynowe, i mi nie pasują, więc poczekam do marca).kupić muszę jakąś wersalkę albo amerykankę... jeden tapczan rozkładany mamy ze starego domku... no i drabina na antresolę i materac dla Emila..Więcej mebli nie przewiduję,.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.11.2015 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 rolety lepsze firanki tylko się brudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2015 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2015 Też za roletami jestem w takim domku. I to tak w razie by słonko przeszkadzało, albo do spania tylko, no i by troszkę (ew.) przysłonić jak Was tam nie ma, a inaczej okna otwarte i widoczek na jezioro przez cały czas. Ja uwielbiam wodę, nic tak na mnie uspokajająco nie działa jak woda, dlatego bym tutaj okien nie zasłaniała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.11.2015 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Karnisz kupiony,leży na razie u mnie w domu i nie ma kiedy jechać go przykręcić.. Firany też już są... zasłon nie ma , bo właśnie skończyła się promocja w LM.. więc poczekam na następną promocje.. Żaluzji ponieważ potrzebowałabym kilka, i byłby problem z ... montażem i użytkowaniem , nie będzie, zasłony wyjdą taniej jeśli kupię w promocji albo sama uszyję... Jakoś nie chce mi się.. deprecha i nerwy mnie od wszystkiego odciąga... Muszę jednak... Wczoraj musieliśmy z mężem przejechać całą Polskę .. z południa na północ i z powrotem... Fajnie jak większość dróg to autostrady i drogi szybkiego ruchu... da się w jednym dniu 1000km przejechać... i wcale nie wyjechaliśmy o świcie.... wyjechaliśmy o 9.30 a byliśmy w domku z powrotem o 23.30... w międzyczasie załatwiając bardzo ważną sprawę... Pomachałam po drodze WU, EZS, chyba Brazie (bo jak się nie mylę byliśmy niedaleko) i byliśmy 70km od TAR... znajomej w Ciechocinku i w kilku jeszcze miejscach... Jak tak się jedzie przez PL .. to w bardzo wielu miejscach mamy znajomych.. Fajnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.11.2015 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.11.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.11.2015 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Nie wiem nic, nie jestem na bieżąco, ale się stęskniłam, więc przyszłam się poprzytulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 26.11.2015 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Rolety z papieru są fajne. U nas sąsiedzi mają w takim domku dodatkowym (śmiejemy się, że to wycug dla starych ale faktycznie to mieszkają tam młodzi), sami sobie zrobili z kalki pomalowanej akwarelami. Ślicznie to wygląda podświetlone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2015 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 ... Pomachałam po drodze WU, EZS, chyba Brazie (bo jak się nie mylę byliśmy niedaleko) i byliśmy 70km od TAR... znajomej w Ciechocinku i w kilku jeszcze miejscach... Jak tak się jedzie przez PL .. to w bardzo wielu miejscach mamy znajomych.. Fajnie tak A mi to nie pomachała:sick: Ja bardzo blisko TAR.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2015 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Za szybko jechaliśmy..... ...i zapomniałam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 30.11.2015 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 I jak tu teraz żyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.11.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ajj tam...Da się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2015 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 U nas wichura niesamowita.. drzewa w lesie dosłownie się kładą ....A ja wczoraj pościągałam firany, zamoczyłam, a dziś uprałam..., uprałam też zasłony...I jak niby mam je powiesić na brudne okna...? wobec przeciwności umyłam okna w salonie i kuchni w sumie jak na razie 5 sztuk w tym dwa tarasowe... Resztę albo dzisiaj albo kiedyś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2015 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 A dziś... mija rok, jak odszedł Dziadzio.... Bardzo mi go brakuje... ....wiele się wydarzyło przez ostatni czas... niestety... odbiło się to na zdrówku... oby teraz było tylko lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 02.12.2015 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 U nas też katastroficzne widoki - oślepiające słońce, za chwilę czarne chmury i grad, do tego porywiste wiatry...Niestety, słońce w całej krasie ukazuje, jak brudne mam okna. No ale przy aktualnych wichurach i zacinającym deszczu nijak je umyć. Chyba będą brudne na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2015 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Arni, Ty mimo wszystko mocna jesteś Kobita. Też po woli muszę za sprzątanie się brać, a jakoś tyle innych ważnych spraw, że mi czasu brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2015 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Mocna????Raz dobrze, innym razem źle.... Wieje dalej, leje, pada, mży... Ogarnęłam tylko 5 okien, 7 kolejnych w domu czeka... a muszę jeszcze umyć 3+3+5 nie u siebie..... W sumie jak umyję u Babci to świat się nie zawali, że reszta brudna jest...Tak normalnie mi się nie chce... A resztę domu.. czysta jest, sprzątam na bieżąco więc nie szaleję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2015 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Mocna, mocna! Wiem, co mówię. Ja chyba świąteczne przygotowania zacznę od pierników wedle przepisu naszej forumowej Magpie. Może wtedy jakoś puści wentyl i się reszta sama odetka. Tylko choinka bez śniegu jakoś mi nie pasuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 03.12.2015 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Piernik to już u mnie dojrzewa Okna za to są nadal brudne i takie chyba już zostaną. Wiola, ciesz się (i ja też, ale ty masz bliżej), ze nie mieszkasz na Nikiszowcu jakimś, bo byś została przez sąsiadki zjedzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2015 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Wiem,.... W tamtych okolicach też kiedyś mieszkałam... Co tydzień okna pucowane, a góra co dwa tydnie gardiny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts