tola 23.12.2015 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 http://e-kartki.net.pl/kartki/26/6/d/6635.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.12.2015 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Wesołych Świąt ! Chyba mnie zaraziłaś, bo tym razem ja nagotowałam jak dla półku wojska.. Ale fajnie, że są Święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.12.2015 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Dziękuje za pamięć i piękne życzenia :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.12.2015 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Dalszych spokojnych Świąt , radości, miłości i spokoju oraz zdrówka dla Wszystkich zaglądających do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.12.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 Ewa.. to dobrze... teraz masz spokój z gotowaniem...Wczoraj teściowa jak zobaczyła gary 10 litrowe to się załamała... ona nigdy takich ilości nie gotowała.. a ja jak to raz w roku bywa... psioczyłam , że mam za mało tych wieeelkich garnków... Życzenia zdrówka bardzo się przydadzą.. bo wczoraj i dziś krążyłam z mężem po szpitalach i aptekach... ma anginę jakiej chyba jeszcze nie miał.. o innych dolegliwościach naszych pomilczę... Oby zdrówko wróciło do nas i pozostało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 25.12.2015 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2015 (edytowane) Piękna jest radość w Święta Bożego narodzeniaciepłe są myśli o bliskichniech miłość i szczęście otoczą dzisiaj i w Nowym Roku nas wszystkichWesołych Świąt życzy Bogusia z Rodzinąhttp://strzelec.pwsz.nysa.pl/wp-content/uploads/2012/12/kartka.jpg Edytowane 26 Grudnia 2015 przez rogbog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 31.12.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 http://magia-swiat.web21.pl/wp-content/uploads/2013/12/Szczesliwego-Nowego-Roku-kartka-jola-001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2015 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 Dziękuję Bogusiu Nie zaglądałam do siebie od świat??:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2015 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2015 W Sylwestrową noc... zabawy do rana, roztańczonego kroku w podskoku do Nowego Roku 2016, zdrówka i miłości, uśmiechu i marzeń http://ekartki-swiateczne.pl/kartki/14/4/d/kartki-nowy-rok-toast-w-nowy-rok-2015-412.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.01.2016 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Wspomnienia.... Myślałam, że choinki w święta nie będzie.... Emil przyniósł od sąsiadki (skracała swoje drzewko), ubrał... I był a to choinka wyjątkowa... Pod choinką od Emila dostałam...: A tak wygląda zaprzyjaźniony zwierzyniec.... Większa świnka jest Emila.. dostał ją na urodziny... Wczoraj padła nam pompa z kotła... oznacza to brak CO ... Nie było zimno... ale spadek do temp 20*C to już dla mnie za mało... Odpaliłam kominek... A mąż wymienił zepsutą pompę na nową... Nie chciało mu się już palić w kotle.. zrobi to jutro rano... Wracamy do normalności... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 20.01.2016 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2016 A co się działo, że było nienormalnie? Dlaczego miałaś nie mieć choinki? Świnia fajna, obie zresztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2016 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2016 Ale duża choinka była. Pięknie się Emil wykazał. Proszę Go pochwalić od nas. Trzymajcie się zdrowo i nie dawajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.02.2016 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Ferie.... Po przejechaniu 1400km nareszcie w domu... Jak dobrze być w domu Emil wyszalał się na nartach... jeździ jak szalony i bdb... My/ja poślizgałam się.... Jeszcze tylko tydzień ferii.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2016 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Fakt, jeszcze tylko tydzień ferii buuuu. A ja mam konferencję i zamiast urlop to robię slajdy. Życie jest średnie. Ani dobre ani złe, jak u dziadka Poszepszyńskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.02.2016 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 A gdzie Ty jedziesz na tą konferencje?Mam pokój szykować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.02.2016 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 nigdzie Wreszcie jest coś w Łodzi!! W ogóle to my ją organizujemy i mam zarąbisty tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.02.2016 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Arni, fotki widoków jakieś masz? My ferie w chorobie spędziliśmy, jeszcze się nie pozbieraliśmy. Marzy mi się choć jedna zima bez chorowania.., no ale, dobrze jest, bo może być i gorzej. Tfu, tfu!!!Ewka, udanej konferencji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mam... Ale nie pamiętam czy są takie beż naszych twarzy.. Nie bardzo mi się chce cokolwiek.. więc są w aparacie i w komórce... musiałabym się zmusić i zrzucić na kompa... tylko tyle, że mi się nie chce... Żelciu .. zdrówka dla Stefcia i dla Was.. i siły... Ewa.. to nic.. przynajmniej nie jedziesz przez pół Polski... a do Ciebie zjeżdżają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.02.2016 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Aaaa ... Żelcia.. jak stanęliśmy na stacji w Serbii.. widziałam burka w dwóch wydaniach z serem i chyba z mięsem... ale nie byłam głodna a burek wyglądał tak jakby był z ciasta francuskiego ale znacznie tłustszego... i nie spróbowałam, ale od razu o Tobie pomyślałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.02.2016 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 A tak, na terenach byłej Yu wszędzie znajdziesz burek i čevapčići = czewapczyci. Teraz mam ciasto francuskie, bo maż się pomylił i kupił myśląc, że to filo.., i nie wiem co z nim zrobić.., tak jak mówisz, ja tylko powtarzam za Tobą..., nic mi się nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts