Arnika 11.03.2016 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Nadal nie zrobiłam zdjęć.... Nie chce mi się... w ogrodzie nie tchnęłam.. i nic na razie nie będę robiła... Szyja boli, mam coś z łokciem.... no jak nic .. trzeba by było dać w szyje.. może jakby była nasmarowana to by lepiej działała.... Moja świnka morska rośnie.. dostałam ją jako maleńką na święta od Emila... teraz tak się drapała, że jedna rana... pojechałam do weta i jeździmy na zastrzyki... Koniec świata.. ze świnkom do weta.... ale jak ma się zwierzątko to i się jest za nie odpowiedzialne.... jak się podrapała to i to stworzonko boli i coś trzeba zaradzić... w sumie nie wiadomo co jej jest,... ale na razie się nie drapie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.03.2016 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 może uczulona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.03.2016 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 Hmmm...Może,....Tylko na co? Jedzenie? jak tak to co jej dawać jeść, jak druga je to samo i jej nic nie jest, sianko, ściółka? Na razie leczenie.. potem zobaczymy...Dostała przeciwzapalny, przeciwświądowy i antybiotyk... Nie drapie się, no raz tak ciut, ale nie wydrapuje sobie nic, świeżych ran nie ma, zaczyna się goić... może zadziała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.03.2016 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 No, ostatnio Luna była 4 tyg na antybiotyku. Miała rany na brzuchu i ogonie. Też nie wiem, od czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2016 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.03.2016 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 nie oktaniseptem, to na rany się leje a generalnie działa drażniąco, nie ma dobrej prasy . Lepiej kup sobie bezreceptowy hydrocotrison w maści (najmniej stężony jest bez recepty) i jakiś zyrtek/ klarytynę doustnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2016 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2016 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 Ooo przypomniałaś mi o hydrocotrison .. może i świnkę wysmarować... mam w domu, a i zastrzyk mam jej jutro sama zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.03.2016 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 świnki nie smaruj, jeżeli dostaje encorton doustnie, zdublujesz dawkę, świnka jest mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.03.2016 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 W sumie nie mam pojęcia co jej dają... Skoro Ty to mówisz, żeby nie smarować, to nie posmaruje... Zaczyna świnka się goić... ale zabrzmiało... znaczy lepiej jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2016 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.03.2016 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 TARcia, pomaga ale nie wolno go jeść ot tak sobie. Ważna jest dawka a potem schodzenie z dawki, to jest hormon. To nie jest lek, który można brać samemu, bo skóra swędzi. Maść tak, tabletki tylko pod kontrolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.03.2016 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2016 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.03.2016 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 tja oktanisept - nowa procedura szpitalna każe go używać. Przy operacji potraktowali mnie nim i skóra zmieniła mi barwę jak d. pawiana TAR nie używaj go stres bardzo negatywnie wpływa na stan skóry u alergika - zacznij od odstresowywania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.03.2016 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 Bo on dość skutecznie wszystko tłucze i podobno na rany można. Ale chirurdzy, którzy go stosują nagminnie, nie są zachwyceni właśnie ze względu na to działanie drażniące. Jak na ciebie działa dobrze, to się ciesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.03.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2016 (edytowane) . Edytowane 7 Lipca 2018 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2016 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Octanisept używamy dość często (także na rany) i nie ma żadnych problemów. Kobitki mam do Was pytanie, czytałam wczoraj w Onecie, że wycofują Amol250ml, bo podobno szkło może być w środku. Miesiąc temu kupiłam, bo stary na wyczerpaniu jest, ale jeszcze tego nowego nie używałam. Wczoraj sprawdzam i mam właśnie z jednej z wycofywanych serii. I teraz pytanie. Paragonu, oczywiście nie mam i do apteki nie mogę oddać (pytałam, Pan mówił by wyrzucić tam gdzie leki się wyrzuca), ale szkoda mi tego wywalać, bo to drogie jest i zastanawiam się, czy do smarowania jednak nie mogę używać, bo patrzałam i żadnego szkła tam nie widzę. Pić tego nie będę, tylko do smarowania.Jak sądzicie, można, czy jednak wywalić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.03.2016 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Do smarowania jak najbardziej bym używała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2016 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Dzięki Gosiek! Stefka rehabilitant też tak mówił, ale jakoś się nie mogłam zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts