Gosiek33 17.03.2016 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Żelka skoro się boisz możesz przez watę przelać, z pewnością żadne szkło przez taki tampon nie przelezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.03.2016 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Do smarowania OK..., Jak masz flirt do kawy to przelej i do filtra dodatkowo wacik... nie przejdzie nic.... Ale mnie dziś wzięło... Poobcinałam wszystkie krzaki... i wszystko co nadawało się do cięcia... Nie dałam rady już wywieźć bo już ciemno się zrobiło.... zostało wyplewić rabatki, i wertykułować trawnik, posypać nawozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.03.2016 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 też przypuszczam, że do smarowania nie ma problemu. Wycofują, bo ludzie to piją a wewnętrznie ze szkłem to raczej nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.03.2016 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 Ok, dzięki Kobitki, do smarowania będę używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.03.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2016 ...Ale mnie dziś wzięło... Poobcinałam wszystkie krzaki... i wszystko co nadawało się do cięcia... Nie dałam rady już wywieźć bo już ciemno się zrobiło.... zostało wyplewić rabatki, i wertykułować trawnik, posypać nawozy... No to mnie zawstydziłaś, ja jeszcze w czarnym lesie jestem z pracami okołowiosennymi w ogrodzie. Może w sobotę chwilę wolną znajdę. Jeśli padać nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 18.03.2016 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Proszę o poradę ; kupiłem kilka krzaczków derenia [ na nalewki staropolskie ma byććć.... ] oraz jagody kamczackiej , pytanie brzmi "Czy już sadzić ?? " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2016 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Są w doniczkach?.... jak tak to poczekaj jeszcze chwile.... w/g mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.03.2016 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 Ann dasz rade....Ja pościnałam, ale posprzątać już i nie miałam siły i ochoty... więc leży... a jeszcze plewienie konieczne... po świętach też będzie OK.....Za okna muszę sie brać... a nam ich 12 moich, + 3 Babci. + 3 teściowej i + 5.... w sumie 23... ohhhh... Ja okna to i lubię myć, ale żeby tak na raz wszystkie... i najgorsze to są firany i zasłony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.03.2016 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2016 firanki piorę jutro. Okna, hmmm może ktoś się zlituje. I idę przycinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2016 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Moje firanki w salonie do wymiany, dziurki się porobiły. Nawet dobrze, bo to paskudztwo, trzeba było prasować. Im jestem starsza tym bardziej stawiam na wygodę. Kolejne firany będą kupowane pod tym katem. Arniko i Wam Wszystkim co tutaj zaglądacie, spokojnych i zdrowych Świąt życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2016 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 :hug:Dziękuję Żelciu i wzajemnie:hug: A jak będziesz szukać firan to kup zwykłe z Kalisza Haft Kalisz... Bardzo dobry produkt, polski, nie trzeba pracować, jest bielusieńki... Ja jestem z kaliskich firan bardzo zadowolona... i wcale a wcale nie dotykam żelazka, pomimo iż w salonie mam prawie 30 metrów firany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2016 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Dojechał do mnie odkurzacz do okien.... pójdę go rozpakować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.03.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Arniko, ja pewnie w Castoramie będę kupować, nie wiem czy tam znajdę, ale zapytam, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.03.2016 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Żelcia, zobacz w necie. Jakie mają fajne obrusy na okrągły stół! Muszę zapamiętać. Arnika, jak obejrzysz, to opisz dokładnie ten odkurzacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2016 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Wypróbowałam na lustrach w łazience... Zebrało , nie machałam, jest OK, choć przy myciu okien trzeba przy ranach przetrzeć szmatką... Tu jest link https://www.youtube.com/watch?v=AmJZ3TVMsOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2016 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Żelka.. a masz gdzieś obok Leroy Merlin? Oni mają sporo z Haft Kalisz, ale cen dobrych nie mają... są też strony internetowe i tam można zamówić.... Polecam. W salonie mam żakardową kreszowaną jest genialna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.03.2016 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 (edytowane) http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-okien/tkaniny-i-firany,a942.html Tu z LMA tu z Haft Kalisz... http://www.haft.com.pl/Produkty/tabid/128/Type/ProductsList/Mode/Normal/CategoryID/7/CategoryName/Zakardowe/Default.aspx Możesz do nich zadzwonić i poprosić o katalog, przyślą do domu i u nich zamówić... Jakość i biel przez lata jest baaaardzo dobra.Katalogi http://www.haft.com.pl/katalogi/ http://haft.exonet.pl/docs/Katalog%20Tkanin%202014-2015.pdfhttp://haft.exonet.pl/docs/2014-2015%20Kat%20wyrob%C3%B3w%20konfekcji.pdfhttp://haft.com.pl/docs/Kat_metraz_2015.pdf Edytowane 22 Marca 2016 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 22.03.2016 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 fajna ta myjka. Podoba mi się do kabiny ale na razie zbieram na płot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.03.2016 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Mam, mam Leroya, może nie blisko, ale jak na miejskie warunki, też nie daleko. Przyzwyczajam się już, że tutaj wszędzie trzeba się telepać i telepać... Dzięki za linki, popatrzę zaraz, teraz lecę bo rehabilitant ma być po 12-tej. Opowiem Wam troszkę dla śmiechu. Wczoraj w pewnym momencie nie mogłam sobie przypomnieć który mamy rok. Myślałam i nic, pustka w głowie. Już mnie zaczyna panika brać, ale mówię sobie, spokojnie, spokojnie, pomysł ładnie, który mamy rok. I w drodze do kalendarza, wymyśliłam, że 2012!!! Żebyście Wy moją minę wydzieli, kiedy na kalendarzu ujrzałam, że mamy 2016!!! Do dziś nie mogę uwierzyć!!!! Gdzie mi się 4 lata podziały??? No, to macie troszkę ze mnie ubaw i teraz idę już, papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2016 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 To ja myślałam, że mi się zgubi dzień czy dwa, albo i tydzień,... ale 4 lata to mi się nie zgubiły Ewa .. w 40 minut umyłam bez maz okna w salonie... po całej zimie.. Działa to na zasadzie ściągaczki gumowej, ale nie leje się płyn/woda po podłodze, chyba, że potraktuję za mocno wodą okna, a wsysa w ten odkurzacz.. po rogach tylko przeleciałam ścierką albo i nie.. zależy.. Jak na pierwszy raz to OK Emil umył bardzo dokładnie okno u siebie... Zostało mi jeszcze kilka okien.. ale to już pikuś... Ciotka w domu myje okna sztuk 6 w godzinę, a jest niesamowita czyściocha i dokładna... z początku wujek , mówił, że sceptycznie podchodziła do tego odkurzacza, ale jak spróbowała, to teraz co chwilę okna myje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts