Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Do smarowania OK..., Jak masz flirt do kawy to przelej i do filtra dodatkowo wacik... nie przejdzie nic....

Ale mnie dziś wzięło...

Poobcinałam wszystkie krzaki... i wszystko co nadawało się do cięcia...

Nie dałam rady już wywieźć bo już ciemno się zrobiło.... zostało wyplewić rabatki, i wertykułować trawnik, posypać nawozy...

...Ale mnie dziś wzięło...

Poobcinałam wszystkie krzaki... i wszystko co nadawało się do cięcia...

Nie dałam rady już wywieźć bo już ciemno się zrobiło.... zostało wyplewić rabatki, i wertykułować trawnik, posypać nawozy...

No to mnie zawstydziłaś, ja jeszcze w czarnym lesie jestem z pracami okołowiosennymi w ogrodzie. Może w sobotę chwilę wolną znajdę. Jeśli padać nie będzie... :)

Ann dasz rade....

Ja pościnałam, ale posprzątać już i nie miałam siły i ochoty... więc leży... a jeszcze plewienie konieczne... po świętach też będzie OK.....

Za okna muszę sie brać... a nam ich 12 moich, + 3 Babci. + 3 teściowej i + 5.... w sumie 23... ohhhh...

Ja okna to i lubię myć, ale żeby tak na raz wszystkie... i najgorsze to są firany i zasłony...

Moje firanki w salonie do wymiany, dziurki się porobiły. Nawet dobrze, bo to paskudztwo, trzeba było prasować. Im jestem starsza tym bardziej stawiam na wygodę. Kolejne firany będą kupowane pod tym katem. :yes:

Arniko i Wam Wszystkim co tutaj zaglądacie, spokojnych i zdrowych Świąt życzę!

:hug:Dziękuję Żelciu i wzajemnie:hug:

A jak będziesz szukać firan to kup zwykłe z Kalisza Haft Kalisz... Bardzo dobry produkt, polski, nie trzeba pracować, jest bielusieńki...

Ja jestem z kaliskich firan bardzo zadowolona... i wcale a wcale nie dotykam żelazka, pomimo iż w salonie mam prawie 30 metrów firany :)

Mam, mam Leroya, może nie blisko, ale jak na miejskie warunki, też nie daleko. Przyzwyczajam się już, że tutaj wszędzie trzeba się telepać i telepać...

Dzięki za linki, popatrzę zaraz, teraz lecę bo rehabilitant ma być po 12-tej.

Opowiem Wam troszkę dla śmiechu.

Wczoraj w pewnym momencie nie mogłam sobie przypomnieć który mamy rok.

Myślałam i nic, pustka w głowie. Już mnie zaczyna panika brać, ale mówię sobie, spokojnie, spokojnie, pomysł ładnie, który mamy rok. I w drodze do kalendarza, wymyśliłam, że 2012!!!

Żebyście Wy moją minę wydzieli, kiedy na kalendarzu ujrzałam, że mamy 2016!!!

Do dziś nie mogę uwierzyć!!!! Gdzie mi się 4 lata podziały???:D

No, to macie troszkę ze mnie ubaw i teraz idę już, papa.

:lol2:

To ja myślałam, że mi się zgubi dzień czy dwa, albo i tydzień,... ale 4 lata to mi się nie zgubiły :)

Ewa .. w 40 minut umyłam bez maz okna w salonie... po całej zimie.. Działa to na zasadzie ściągaczki gumowej, ale nie leje się płyn/woda po podłodze, chyba, że potraktuję za mocno wodą okna, a wsysa w ten odkurzacz.. po rogach tylko przeleciałam ścierką albo i nie.. zależy..

Jak na pierwszy raz to OK

Emil umył bardzo dokładnie okno u siebie...

Zostało mi jeszcze kilka okien.. ale to już pikuś...

Ciotka w domu myje okna sztuk 6 w godzinę, a jest niesamowita czyściocha i dokładna... z początku wujek , mówił, że sceptycznie podchodziła do tego odkurzacza, ale jak spróbowała, to teraz co chwilę okna myje...