wu 07.05.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 aleś mi pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Wusia Ujejsce mówi Ci to coś????I skład jest koło cmentarza... Mówi Ci to coś....? Z mojego miasta nie znają, a co dopiero TY..... Ale cena jest dobra... mogłabym wziąć surowe drewniane, ale nie miał by kto i kiedy wyszlifować i wymalować.... Więc będą malowane.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 nic ale cena to by mi może coś powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 No to za 770 zł z futryną zwykłą, ale dostałam rabacik - 5% i wyszło 733zł za sztuk jeden z futrynką... To chyba nieźle jak za drewno.... i dwa lata gwarancji.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.05.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 no to nawet lepiej jak nieźle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2010 Takie coś powstało w kąciku....http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S-R5DDEAhSI/AAAAAAAABTw/U-AP_HnmOnI/DSC06589.JPG ...i przeniesione róże....Tu im będzie lepiej...http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S-R473Gq1YI/AAAAAAAABTk/O5uOr6ZIMyM/DSC06586.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.05.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 (edytowane) Arnika, aleź pędzicie. widziałam dziennik.... express.ogród sama sobie planowałaś? Edytowane 10 Maja 2010 przez Malutka_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Pędzimy?????????? Toż to żółwie tempo......Gdyby nie ulewy w zeszłym roku i zima trzymająca tak długo, to już bym pewnie mieszkała.... Ogród sama planowałam, ale wczoraj zaprosiłam do posadzenia kuzyna naszego kuzyna... Nie rodzina, ale znamy się od dawna... Jest technikiem ogrodnikiem i zna się na roślinkach jak wsadzać....Ja po prostu nie miałam czasu i siły...Roślinki kupiłam w ilości sztuk duuużo u dwuch różnych ogrodników i kilkadziesiąt dostałam gratis od sympatycznego Pana Wiesia.... I z tego co nabyłam sadziłam skarpą przy tarasie, i później sad i takie tam.... a wczoraj pokazałam co gdzie i jakie mam roślinki, gdzie je chcę i Paweł wsadzał.... Przed domem mam liściaste ozdobne... oczar, magnolie sztuk dwie rajskie jabłuszka, migdałki, kiku shirade i wiele innych... ładnie to wygląda, zajmuje sporo miejsca.... A teraz musimy przywieźć jeszcze dużo kory i podsypać wszędzie gdzie to konieczne....Wzdłuż betonowego płotu posadziłam sosny które będziemy ciąć.... , żeby nie wyrosły na olbrzymie drzewa i róże parkowe różowe ....Za płotem też są posadzone i daglezje i sosny, ale już na duże drzewa, żeby zasłoniły zimą choć troszkę elektrownie... Tylko róże szczepione na pniu mi w tym roku nie wyszły... A szkoda... miałam takie wobec nich marzenie.... i muszę jeszcze kupić jedną magnolię Negro... bardzo cieno bordowo-fiolketowo kwitnie... 3 białe i 1 różową już mam.... Oj dużo zostało jeszcze do zrobienia...Wczoraj i przedwczoraj chodząć po działce topiliśmy się w młodziuteńkiej trawce robiąc w zeimi leje jak po bombie...Walec potrzebny jak nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Arnika no no ale lecisz z tym ogrodem i widze trawka sie zieleni, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 dobry wieczórpięknie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Napisałam, ale sie zgubiło.... Trawka rośnie, ogród prawie skończony... Ale przez te deszcze mam takie slady, jak leje po bombie... Masz może walca do ugniatania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 ja nie mam ale jakbyśmy się tak poturlały to by może stykło co;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Oj obie... stykło by Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ja tez nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Siedzę i czytam o lekach... Młody znowu przeziębiony, boli go gardło.... I takie tam normalne przeziębienie.... Och życie.... Tylko co mu dać, żeby szybko przeszło i przestał mieć katar, który mu spływa i zaczyna już kaszleć... ( tylko nie pytajcie jaki kaszel bo za nic nie wiem.... Ale raczej suchy....).Dałam gripex czy coś takiego, rutinoscorbin, i laryngup do ssania...Ale co jest doskonałego do nosa?...Katar ma od dłuższego czasu... raz mocniejszy, a to przejdzie, a to znowu lekki... takimi falami... Oj morza mu brak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 jak katar gesty to mucofluid jak rzadki to wode morska w sprayu na gardlo tantum verde do psikania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 I co 7 dni leczony i nie leczony...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Nie calkiem, ten gesty moze i na uszy przejsc wiec trzeba rozrzedzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 No i bądź tu mądry... To ja już wolę inne choróbska jego leczyć... Na noc dostał garść leków....Jutro zobaczymy... ale o pozostaniu w domu nie ma szans... na budowę ciągnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 08.05.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ile osob jedzie u ciebie w turbolocie? bo Kaska sie opowiedziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts