Arnika 08.05.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 W turbolocie jest nas trzy... Ja Wusia Ty.... Może Kasia też być.... Tylko jak my się w nim pomieścimy:eek: Bagaże do minimum ograniczyć trzeba..... Ale jest OK.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Arniczko po jednej małej torebce koc na dwie osoby i po jasieczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Wusia już nie te lata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 no wiesz torby z pieluchami to jeszcze nam nie potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 No tak... śpiwór, jasiek, koszula nocna, jakieś mydło i ręcznik... szczoteczka do zębów.... oj nazbiera się tego..... Niby nic... Ale turbolot da radę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ile osob jedzie u ciebie w turbolocie? bo Kaska sie opowiedziala A która Kasia?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 To zapraszam do wesołego turbolota..... Dobrze, że nie wiesz co to turbolot:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 spoko Kasica jest dostatecznie wyluzowana żeby do niego wsiąć mówię Ci Arniczko gadzina z NIej paskudna ale idealnie pasuje do składu turobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 :lol2::lol2::rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 08.05.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 (edytowane) gadzina, paskudna?????? Wunia, siedzisz w bagazniku:) Mówta co to ten turbolot, bo skisnę z ciekawości Edytowane 8 Maja 2010 przez kaśka maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.05.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2010 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Na fotkach Arniki z prac ogrodowych widac go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.05.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Siedzę i czytam o lekach... Młody znowu przeziębiony, boli go gardło.... I takie tam normalne przeziębienie.... Och życie.... Tylko co mu dać, żeby szybko przeszło i przestał mieć katar, który mu spływa i zaczyna już kaszleć... ( tylko nie pytajcie jaki kaszel bo za nic nie wiem.... Ale raczej suchy....). Dałam gripex czy coś takiego, rutinoscorbin, i laryngup do ssania... Ale co jest doskonałego do nosa?... Katar ma od dłuższego czasu... raz mocniejszy, a to przejdzie, a to znowu lekki... takimi falami... Oj morza mu brak..... Arnika! Nie wiem ila lat ma Twój chrabąszcz, ale ja mam sprawdzone na katar 3 leki - w zależności od rodzaju i czasu w którym występuje Używam sudafed (lub modafed) na katar przy przeziębieniach, acatar zatoki (klasyczne objawy kataru z silnym bólem głowy, bez kaszlu i bólu gardła) oraz zyrtec - w okresie kwitnień! Jeśli nie pomaga w ciągu góra 2 dni - znaczy, że nie trafiony! Wszystkie leki proponuję skonsultować z lekarzem - mogą wpływać na inne leki, które się zażywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.05.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 nie mogę się doczekać turbolotu z taką załogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.05.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 dobry wieczór Kasica gadzina paskudna ale mówiłam że pasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam dziewczyny Boratom dzięki... jeszcze kaszel mnie niepokoi, ale nie jest źle... Był cały czas na dworze, nawet jeździł na rowerze, bo nie usiedzi .... Nie mam pojęcia czy go puścić jutro do szkoły, bo nie jest źle, ale będą w szkole psioczyć, ze przeziębione dziecko przywożę......... Zuza a jak ja się nie mogę doczekać.... Wusia Kasia chyba jak zobaczyła turbolota to zbladła... i zaniemówiła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Odwiedził nas na działce pan, z którym umówiliśmy się na klejenie kafelek na podłodze... Podobno bardzo dokładny.... Pożyjemy zobaczymy....Tamtych kafelkarzy nikomu nie polecę..... Jutro przyjeżdżają płyty i około 13 zaczynamy zabawę z sufitami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.05.2010 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 :mad:Wpadłam.... W Q.....a jestem..... Tyle kataklizmów dawno nie miałam w jednym dniu.....:mad::mad::evil: I grad też był u nas..... Nosz Q..... no nie..................... Ciekawe co jeszcze............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 10.05.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 wdech - wydech.... wdech - wydech.... wdech - wydech...... no a teraz mów o co lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts