markoto 11.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 jak masz gg to moze sie zgadamy z Wusia wieczorem na konferencji wierze wierze ale im lzejszy tym szybciej pomknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Mam... tylko zapomniałam numery i chyba hasła....Więc tel tylko zostaje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 to sie zaloguj bo tak to sobie w 3 pogadamy a tak tzreba bedzie przekazywac info moze i kaska sie dolaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Kuźwa ja nie wiem jak... Nie chce mi się łamać nad tym głowy.... No chyba, żeby... ale nadal mi się nie chce.... Ty wiesz ja mało komputerowa jestem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Właśnie Emil bawił się z chomikiem i go ... zgubił....! No to się zaczyna ciekawie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 kurde wlazisz na strone gadu-gadu i tam juz cie poprowadzi, sciagasz program a jak juz masz to odpalasz i tworzysz sobie nowego uzytkownika rejestrujac sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2010 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.05.2010 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Cześć Cieszę się, że kaśka jedzie, bo już się bałam, co to wymyśla A ja czekam jak się u mnie sytuacja rozwinie. No i czy Edzia pojedzie w piątek (jeszcze do znajomych w Wawie) czy w sobotę. Hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Arnika sorry, ale uśmiałam się jak głupia z twoich przejść :lol2: wiem, że to nie było śmieszne dla ciebie, ale ty nawet jak piszesz o czymś na co jesteś wkurzona, to w taki sposób, że buzia sama mi się śmieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.05.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 W sobote to z Efi moglabys sie chyba zabrac jesli ona pojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Cześć dziewczyny ... ..................jestem.................. Czekałam na bossa od kafelek w łazience... nie przyjechał.... Woda po mimo różnych zabiegów z naszej strony leci jak krew z nosa..... Przez cały dzień czekałabym na wannę wody.... A ja kocham kąpiele w wannie.... I czekałam na wannę z utęsknieniem..... Uffffffffff Wdech, wydech..... Wdech, wydech..... Wdech, wydech...... I q....... wcale nie jest mi lepiej.... Podrapałam się po głowie... może coś nowego zrobię.... Cześć Neli... siadaj gdziekolwiek... z nami wrócisz... Jak się nie boisz turbolotu..... Witaj Lidszu.... Dawno się nie widziałyśmy i jak dobrze śmiech robi :U Duuuuuuuuuuużo uśmiechu życzę.... A pisałam Wam, że pies długowłosy był? Pisałam.... A pisałam, że drapie się s........yn niemiłosiernie...? Nie pisałam... Pewnie jeszcze z niego nie zeszło wszystko to co smerfowe jest... Znaczy takie niebieskie... ale to już innym razem.... dzisiaj młody wywalił tak całkiem niechcący , tak niezamierzenie cały rozpalony gril, z żarem węgla i naszym obiadem.... Zaczął tlić styropian z ocieplenia fundamentów.... No niech go diabli.... O mało palety na tarasie się nie zajęły.... i jak tu mieć drewniany taras... U mnie to tylko kamień, granit, beton i takie tam stalowe... inne nie wchodzę w grę.... Bo zawsze tak jakoś niechcący, niezamierzenie, tak całkiem przypadkiem się zje.....o..... Pozwolicie, że się pomodlę? Oj Boże daj mi cierpliwość tylko natychmiast ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Wiecie , że niedługo, albo może zapobiegliwie już teraz będę potrzebowała psychiatry.... Czy mamy przewidziane jakieś jeszcze kataklizmy?????????????? I chciałam zapytać kto q....a wymyślił 4.30 na zegarku...? I że ja niby mam wstać o tej godzinie????????????????! Ja tak nie funkcjonuję.... Markotka, Wusia litości... A kaśka Maciejowa leć i załatw co trzeba, bo ja nie mam na tyle nerwów...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 dobry wieczór co do 4,30 na zegarku to ja nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.05.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Arniczko kochana! Pies długowłosy ubawiła mnie jak nie wiem A do mnie przed chwilką zadzwoniła Edzia, tiruriru http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/g015.gifi powiedziała, że jednak jadą z mężem w sobotę http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/a035.gif No więc teraz pozostaje mi tylko P. Jestem grzeczna jak nie wiem. Od kilku godzin normalnie do rany przyłóż. Jeszcze noc przed nami (bez skojarzeń proszę ) No zobaczymy A co do turbolota, to nawet nie wiesz, jakie on na mnie zrobił wrażenie w Krakowie Wracać z P. nie chciałam, tylko z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.05.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Kurczeeee Arnika, oddychaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 :rotfl: Ale mnie rozbawiłaś Neli tym wracaniem... Tylko tyle, że ja zostałam, a Ty pojechałaś Małgoś oddycham.... Już upiłam się niecałym piwem i już wytrzeźwiałam I oddycham dalej... Przecież, ja niesamowicie spokojna kobieta jestem.... Tylko trochę za szybka.... No to już nie moja wina, że jak wpadłam w biegu , to i fugi za mną nie nadążyły poustawiać się w szeregu i w rzędzie, i są krzywe.... A co boss jakiś flegmatyk jest.... i nie może oddechu złapać...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Arnika, za tobą po prostu nie można nadążyć i każdy przy tobie flegmatyk :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.05.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 :rotfl: Ale mnie rozbawiłaś Neli tym wracaniem... Tylko tyle, że ja zostałam, a Ty pojechałaś Arnika, pojechałam to ja po bandzie, więc niczym pies z podwiniętym ogonkiem chciałam czym prędzej prychnąć, skoro nie dało się zapaść pod ziemię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.05.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 pod beton, znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.05.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Dobra, idę spać, jutro dyr przychodzi na hospitację http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/n065.gifhttp://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/k045.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.05.2010 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 jak mi ciezko dotrzec do wszystkich. Arniczko kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts