zuznka 14.05.2010 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Arniak w samochodzie spać nie będziesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no way !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! są 4 lóżka dwuosobowe i sporo podłogi i chyba w kuchni przy kominku kanapa się rozkłada ale nie pamiętam tak czy siak torbolot w nocy będzie nocował bez właściciela ale błagam zabierzcie koce itp bo z pościlą u mnie krucho ja też wezmę z domu jeszcze ale nie wiem czy to wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Spokojnie Zuza... Wczoraj odnalazłam z garażu u znajomego moją karimatę..... Ale śpiworku już nie....Kocyk wezmę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 14.05.2010 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 super, ja pozabieram co się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Dziewczyny... lecę do szpitala, na budowę... Tynkarze przychodzą...., do karton gipsów pan przychodzi.... Mąż zakupami mnie zawalił, bo też wyjeżdża.... i nie wiem w co ręce włożyć..... Dokładny plan wyjazdu trzeba zrobić...Bo widzę, że odległości mamy bardzo duże do pokonania, a czasu mało.....Markotka pod moja nieobecność poustalaj.Wusia i Kasia też.... A Efilo kiedy i czym jedziesz? Gdzie eis spotkamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Jedziemy do Mayland a potem do Irmy , nie wiem czy ktos planuje do Irmy zajechac czy nie , jesli nie to odwiedzamy Kamyka i jedziemy do Warszawy juz podpinajac sie pod konwoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 dzień dobry no Martusia koordynuj to bo ja się pogubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 A masz namiary na Mayland? Trzeba mapkę dokładną zrobić... bo bez niej nie zaplanujemy nic....A jak w konwoju coś nie wyjdzie.... Dziewczyny chyba będzie trzeba wcześniej niż o 6.00 wyjechać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Mam do mayland i Irmy, reszty nie znam licze na to ze Irma albo kamyk zna i nas poprowadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 czy ktos wie gdzie my jedziemy? cały czas było pisane że zbieramy sie u Irmy ale widze że to nieaktualne? ja jade swoim autem i zabieram kasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 właśnie Kasia mi doniosła że jedzie z Ewą Wiola to może Nelli by chciała a jak nie to się będę czule do Ciebie uśmiechać bo jak już po Kasię nie trzeba będzie jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 to moze Ewa mnie tez zbierze bo jestem po drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 też będziesz w siewierzu? marta tylko pamietaj ze my jutro wracamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Kaska tez??? ja bym na gierkowce gdzies byla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2010 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 z kasia sie umawialam od poczatku w siewierzu zeby nie tracic czasu na smiganie do niej. mozemy sie umowic na gierkowce (co to jest????? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 a czy Kaska tez wraca ??? gierkowka to droga z czeladzi na czestochowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.05.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Z tego co pamiętam to Zuza planowała, że najpierw spotykacie się u niej w Raju i stamtąd ruszacie dalej w trasę, ale może zaszły jakieś zmiany. DO Zuzy macie po drodze, bo to okolice trasy katowickiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Marta przecież nawet jak z Ewą pojedziesz to i tak wracać możesz z nami tylko ze mną robi się problem bo nikt nie ma po drodze trzeba troszku zboczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 zaszly zmiany bo jesli Irme mamy odwiedzic to nie ma sensu jechac do Zuzy a potem znow tam wracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Wusia po drodze to juz mozemy zbaczac bo nic nas nie goni a i mniej miejsc do odwiedzenia I tak z ciekawosci pytam o Kaske bo troche sie zdziwilam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 no Kasia mi esesmana wysłała i dzwoniła że jedzie z Ewą i zaraz w sobotę z Ewą wraca Martusia ale to mnie nikt nie ma po drodze:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts