markoto 14.05.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 No to wymyslila ta Kaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 gdzie marta? gdzieś w okolicach starego zjazdu na pyrzowice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 a co z nelli? jedzie z arniką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Wusia nie przejmuj sie bedziesz po drodze spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Nelli sie nie odezwala, pojedzie albo z toba albo z Arnika chyba Efi ty bedziesz jechac do siewierza przez gierkowke czy planujesz jakas inna trase?? jesli tak to mozemy sie umowic na pierwszym zjezdzie na swiatlach na pyrzowice skrecilabys w lewo i ja bym tam czekala sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 czy to stary zjazd na pyrzowice o którym mowilam wczesniej? ja nie znam zbyt dobrze tej drogi. jeździłam tylko na lotnisko stara drogą i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 to sa pierwsze swiatla za M1jest osobny pas do skretu w lewo i kierunek na pyrzowice, prawdopodobnie to stara droga na pyrzowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 tak to to. i ja mam na lewo skrecic tak? na pyrzowice? oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.05.2010 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Nelli sie nie odezwala, pojedzie albo z toba albo z Arnika chyba Przepraszam, że dopiero teraz, ale w pracy nie mogę pisać, a poza tym nawet nie miałabym kiedy Przeczytałam u siebie, że Edzia jednak nie jedzie, a Efilka jedzie, więc zmotywowana przez Martę zapytałam Efcię, czy mogę się z nią zabrać (Bóg jeden wie, ile mnie to kosztowało ) Efcia się zgodziła, więc już nie pytam Arniki, żeby nie robić zamieszania. A u kolan Arniki padnę w sobotę wieczorem z zapytaniem, czy mnie zabierze z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 No to ja już nic z tego nie wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 ja też nic nie wiem ale chcę wiedzieć o której wyjazd i czy ktoś przyjedzie po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Ja Wusia przyjadę po Ciebie, bo się z Tobą umawiałam..... A słowo droższe od pieniądza.... Tylko trzeba ustalić gdzie i kiedy.... A nerwa mnie wzięła jak nie wiem... bo tak naprawdę to ja nie wiem gdzie jedziemy.... Mapę zabierz, bo nie mam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.05.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Arnikajedziemy do Irmy. Tam sie wszyscy spotykamy i tam jest pierwszy przystanek a stamtad to juz warszawka nas popilotuje (a dokladniej irma do lidzi i dalej lidzia). Jak nie masz adresu do Irmy to Ci podesle tylko daj znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Wusia ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.05.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 No to ja już nic z tego nie wiem.... Jeśli o mnie chodzi Arniczko, to jadę z Efcią, bo Edzi mąż się pochorował i nie jadą. Z powrotem natomiast chciałabym jechać z Tobą, o ile wyrazisz zgodę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.05.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Arnika, sto razy Ci już wszyscy pisali co i jak:)Do mnie masz przyjechac, a do mnei namiary masz. Koniec kropka, resztą się nie przejmuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.05.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 dzięki Arniczko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Wiem wszystko...Tylko zamieszanie z Markotką i Kasią było.... One miały jechać ze mną, a jadą z Efilo...Przyjęłam do wiadomości. Jadę rano di Irmy, tak jak zaplanowane. Tylko szkoda, ze wszystkich domków nie zobaczymy... Oj jak bardzo chciałam.... Irma Ja z Wusią dojedziemy na pewno.... Neli a Ty z kim jedziesz? Pisało w innych wątkach, że z Efilo... Potwierdź.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.05.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 No i gites, Arnika następnym razem resztę domów zobaczysz:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.05.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 ja potwierdzam ze nelli jedzie z Efi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts