Arnika 14.05.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.05.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Wiem wszystko... Tylko zamieszanie z Markotką i Kasią było.... One miały jechać ze mną, a jadą z Efilo... Przyjęłam do wiadomości. Jadę rano di Irmy, tak jak zaplanowane. Tylko szkoda, ze wszystkich domków nie zobaczymy... Oj jak bardzo chciałam.... Irma Ja z Wusią dojedziemy na pewno.... Neli a Ty z kim jedziesz? Pisało w innych wątkach, że z Efilo... Potwierdź.... Przepraszam, że dopiero teraz, ale w pracy nie mogę pisać, a poza tym nawet nie miałabym kiedy Przeczytałam u siebie, że Edzia jednak nie jedzie, a Efilka jedzie, więc zmotywowana przez Martę zapytałam Efcię, czy mogę się z nią zabrać (Bóg jeden wie, ile mnie to kosztowało ) Efcia się zgodziła, więc już nie pytam Arniki, żeby nie robić zamieszania. A u kolan Arniki padnę w sobotę wieczorem z zapytaniem, czy mnie zabierze z powrotem Jeśli o mnie chodzi Arniczko, to jadę z Efcią, bo Edzi mąż się pochorował i nie jadą. Z powrotem natomiast chciałabym jechać z Tobą, o ile wyrazisz zgodę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.05.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 :hug::hug::hug::hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.05.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.05.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Arnika, dzięki za odwiedziny. Jestś niesamowicie zakręcona! Mam nadzieję, ze znajdziesz swoje esy floresy. Jak ja znajdę coś to podeślę link. Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.05.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 O ja niegodna! Przepraszam za dezercję Fajnie było Cię znowu zobaczyć KRĘCIOŁKU ))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 16.05.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Arnika, dzięki za odwiedzinki mam nadzieję, że jeszcze kiedyś będzie okazja, żeby się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Arnika, zakręcona kobieto bardzo dziękuję za odwiedziny i dużą dawkę humoru. Mam nadzieję, że nie pierwszy i nie ostatni raz się widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dzieki Arniko za spotkanie i za bezpieczne dotransportowanie do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Dziękuję wszystkim dziewczynom za przemiłe dwa dni.... Było cudownie Was poznać, gościć w Waszych domach , i oglądać te wszystkie wynalazki do upiększania domków... Naprawdę kilka z nich mi się spodobało...... Oj już nie mogę się doczekać następnego spotkania z Wami......... Markotka - bardzo miło było mi z Tobą i Wusią jechać... Wu - dziękuję, za przemiłe towarzystwo i RMF-fm po drodze ... (i kto tu dużo gada.... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Miałam powiedzieć, ze dziękuję, za zakręconą wizytę, ale może juz za dużo zakręcenia w tym wątku sie pojawiło. Dlatego dziękuje za lizaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Mysia - wizyta u Ciebie wcale, a wcale nie była zakręcona.... To najspokojniejsza wizyta w ten weekend była..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.05.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Doberek Arniczko:) Fajnie było Cię znowu widzieć Super babka z Ciebie z masą pozytywnej energii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzień dobry poniedziałkowo i deszczowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 dzień dobry Wioluś kierowco doskonały:lol2: dzięki za jazdę i gadanie, gadanie, gadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mysia - wizyta u Ciebie wcale, a wcale nie była zakręcona.... To najspokojniejsza wizyta w ten weekend była..... nie może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.05.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Arnika tak sobie pomyślałam, ze nie wiem czy widziałaś dom Aśkihttp://forum.muratordom.pl/showthread.php?117384-RANCZO-pod-Grodziskiem-nasz-dom-wy%C5%9Bniony-)))/page3Ona ma sufit w drewnie, podciekający rustykiem styl w części dziennej i jasne-chyba jakies "prawie" wapienne kafle.Myśle, ze ten kolor pasowałby Ci bardziej niż affronowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Cześć Dziewczynki U nas leje jak z cebra.... Dobrze, że moja amfibia wytrzymała wczorajszą drogę.... Myszko... - może być..... Nawet tak jest..... A Affron śliczny, tylko troszeńkę mógłby być jaśniejszy....... A dom Asi widziałam, tylko ma drewno po lakierowane, a ja bym poszła w lekko wybielone.... Wu..., a lekcji z nauki jazdy nie odrobiłam, że jakoś tak się śmiejesz....? Jakieś błędy, uwagi....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 no kiedy skąd wszak napisałam żeś doskonały kierowca:) naprawdę dobrze się z Tobą jechało nawet te 145 km w nagrodę pyknę Ci fotkę płytki o której Ci trułam wczoraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts