Arnika 17.05.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No a fota gdzie???? A gdyby sprzęt był inny, to i 200 na blacie już miewałam... Wiesz jak wtedy wciska w siedzenie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 17.05.2010 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Cześć podróżniczki! Uwaga Pirat!!! Mój, jak zachwycam się pięknym (= szybkim) autkiem mówi - Może kiedyś ci taki kupie!? Albo nie! dodaje szybko myśląc o moich zapędach rajdowych! A jak Ciebie słońce czytam, to się tak uśmiecham i myślę sobie taaaaak, Kubica to przy nas mały Pikuś Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witaj Boratom... Dawno cię tutaj nie było.... Hyyyyyyyyyyyyyym ..... Kubica powiadasz....? Na ten temat to niech laski się wypowiedzą... bo ja tam nie wiem.... Ale już ponad 200km/h jechałam..... Czysta przyjemność.... I taką traskę, ale przy dobrych drogach w półtorej godzinki można szafnąć...... Tylko , że nie u nas.... Walczyłam dzisiaj... z powodziom.........Pamiętacie moją drogę dojazdową... - pamiętacie... jest z kosteczki.... A obok jest rów .... taki całkiem suchy... Nie na wodę, tylko tak na wszelki wypadek....A dzisiaj zaczęło się lać tyle wody... znaczy już co dziennie coraz więcej... i aż dzisiaj przebrało rów....Przepływ wody deszczowej zablokowały drzewa rosnące w rowie.... I woda wylała na drogę.... Jeszcze 30cm i miałabym powódź w domu....Cała naładowana pozytywną energią ... poszalałam po UM i wszystkich referatach i załatwiłam wycięcie drzew z rowu i koło rowu...Przyjechały zwyżki i zaczęli swoją powinność..... Nie jestem przeciwniczką drzew, ale zagrażały by naszemu bezpieczeństwu....Sama woda płynąca po drodze wzbudziła we mnie gęsią skórkę.... http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_F9tenfOwI/AAAAAAAABVk/1BFeYB7i430/DSC06670.JPG http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_F9vh1sx5I/AAAAAAAABVo/yzg8tIehLfE/DSC06671.JPG http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_F91258qzI/AAAAAAAABVw/RAbDZOaxUrM/DSC06673.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 arnika wreszcie udało mi się do ciebie dotrzeć u nas też leje niemiłosiernie i mam jezioro przed bramą ale masz piękną zieleń naprzeciwko działki niestety pozostałych zdjęć w dzienniku nie widziałam, bo bardzo wolno mi się strony otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Skabusia... to zapraszam na żywo pooglądać.... Zdjęcia przekłamują.... A do mnie zawsze po drodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.05.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 arnika bardzo chętnie się wybiorę lerablowa łazienka mi się otworzyła uwielbiam te płytki i roślinność na działce też oblookałam zazdroszczę roślinek.. u mnie nieobsadzone hektary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 17.05.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Słońce - ja tu Was namiętnie podglądam - nie zawsze jednak mam coś do napisania Bardzo mi się podobał Wasz kocioł organizacyjny - niektóre sytuacje były naprawdę zabawne Uwielbiam wszelkie podróże i wyprawy. Jak patrzę na to co się dzieje na południu... jak słucham o deszczu i podtopieniach... masakra! Ogień, woda - to straszne żywioły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Nieobsadzone hektary bo nie masz roślinek... czy hektarów.....? Jak co to służę pomocą pana u Wiesia.... On ma szkółkę i ma duuużo różnych odmian i różności... Lubię u niego kupować.... Ma też duże daglezje , które dostałam gratis. W Waszej wsi jest fajna szkółka co ma tanio krzoczki..... Sama część kupowałam w Waszej miejscowości... Skaba... tylko to nie są Le Rable.... Szukam w necie jakichś kafli na podłogę.... Affron troszkę za ciemny... szukam takiego lekkiego beżyku... pół poler .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Boratom - podtopiona jest sąsiadka.... woda soi na ulicy... za naszą działką jest staw i jeziorka... wylały się na drogę, zalana i zamknięta jest cała ulica... ( ta równoległa... ) Jest źle... Ale jeszcze nie tragicznie.... Jeśli przestanie trochę padać..., choć już troszkę jest lepiej.... to już nie będzie źle... Tylko ile będzie później komarów.... Aż się boję..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 ach narwańcu musiałam do odm wórcić prosze oto fotek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 No i dobra... płytka na zdjęciu biała gładka.... i co dalej....Jak nazwa, jaki wymiar...? I co to za nazwa płytki od Neferki? Jak podobała się mężowi? Jak mi jest zimno...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Aaaaaa i Wusia bez takich.... ja wcale narwańcem nie jestem... i nawet wyrywna też nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Siedziałam nad płytkami... siedziałam, i nie mam pojęcia jakie i gdzie.... Miała Markota mi wysłać sklepy.... miała.... i nadal czekam.... I nie wiem co robić.... szukać w necie, poczytać na FM, czy prać, bo dziecko jedzie, ale nie mam gdzie wieszać i jest zimno jak w wytrzeźwialni...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Byłam wczoraj u Mysi... - byłam.... I nawet już dzisiaj nie pamiętam jaki wymiar i jakiej firmy ma płytę..... I ja miałam to wszystko zapamiętać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Prosze bardzo: ttw opex domus instalbud adari katowice kolo castoramy sanimex w gliwicach i w centrum rozdzien miala whirpoola plyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Dzieki... Widze, że czytasz uważnie A jaki rozmiar? Znaczy szerokość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.05.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 chyba taka http://www.ceneo.pl/2175827 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mysza ma na pewno Whirpoola 90 cm szerokości napisz u niej, to powie jaki dokładnie model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Mysza mówiła... , ale ja zapomniałam..... Muszę zapytać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 weź sobie kolorki na ekranie popraw i zdjęcie kliknij to większe będzie płytka jest kremowo-beżowa z maziajkami brązowymi na oko to 45x45 nazywa się Helga Crema;) a płyta Myszki ma kole 80 cm bo ja ją mam rozpracowaną bo taką samą ma również Marysia i obie z Mysią bardzo sobie ją chwalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts