Arnika 01.12.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 No bo masz bardzo ladny projekt, fajne pomysly na srodek, a mowisz, ze sie nie znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Budowlano to nawet rozwiązałam nieźle. Całe dzieciństwo majsterkowałam z dziadkiem i wiem sporo o majsterkowaniu. wole jechać do Castoramy, niż do perfumerii, ale np. zaprojektować kuchnie to czarna magia. Robiłam z Ikea programem, dziewczyny w wątku o kuchniach też próbowały, ale mam niedosyt, i elektryka już zrobiona.... a chodziło, żeby dobrze prąd rozłożyć... Teraz kable są w ścianach i można kombinować z szafkami... A lista podobań, chciejstw i ładności długa.... Od antyków, kredensów, po anielskie i nowoczesne kuchnie, z wyspą i półwyspą rozrzut duży.... I dogódź tu kobiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.12.2009 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Do dzisiaj wolę budować i remontować.Cała budowa domu była na mojej głowie....Ale ja tym żyję i świetnie się bawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.12.2009 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Spokojnie, dasz rade. Moze zacznij od przeczytania watku "10 grzechow projektowania wnetrz". Nie przejmuj wszystkim co tam znajdziesz, ale sporo cennych uwag tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nawet nie wiedziałam o tym wątku.... Jak wiele rzeczy człowiek nie wie Jak dobrze, że można się uczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 dzień dobry ooooooooooo ja też nie wiedziałam idę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Jadę na budowę...Dzisiaj robimy odpowietrzenia kanalizacji..., i wchodzą tynkarze.... Może przed mrozami zdążą..... nawet w prognozę nie patrzę, bo się boję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 do 10 grudnia ma być ponoć całkiem ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 No i tynkarze dzwonili... nie przyjadą dzisiaj będą jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.12.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Arniko to tylko drobna niedogodność wiem wiem mnie też wnerwia niesolidność ale moze się po prostu nie wyrobili z poprzednią robotą i wiesz przynajmniej zadzwonili a nie olali sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.12.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nie wyrobili się na pewno, ale wymówki to samochód, agregat...Jakby nie było można powiedzieć, że nie wyrobili się.... Mam w salonie odpalony kominek... czytaj kozę.... Jutro przewiozę druga kozę.. i będziemy wyganiać wilgoć z domu.... Martwię się temperaturą... jest coraz zimniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 dzień dobry Arnika no widzisz jednak chłopaki nie ściemniali obiecali i są no tynkuj dziewczyno tynkuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jak wrócę to za styropian na podłogę się biorę i za CO i instalacje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no ja trochę luzu do elektryki mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 03.12.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jak wrócę to za styropian na podłogę się biorę i za CO i instalacje..... Co do styropianu, jesteś cierpliwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wusia ja już mam elektrykę zrobioną Dzisiaj wujcia wycałowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 jak wrócę to za styropian na podłogę się biorę i za CO i instalacje..... Co do styropianu, jesteś cierpliwa ? Cześć Piczman Jak to cierpliwa jestem do styropianu? Przecież jeszcze go nie kupiłam... A powinnam???? przecież się pobrudzi od tego chlizdania betonem.... I po co ja tak ładnie sprzątałam.... wszystko zachlizdane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no ja wiem że Ty masz ale ja nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No to zaraz będziesz miała Wujka Ci podeślę.... wolno ale dokładnie robi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts