markoto 20.05.2010 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Skabus jak to w swiat poszly??? Przeciez byly dobrze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 markotko na pierwszy rzut oka jest nieźle, ale niestety jak się przyjrzysz to fatalnie to wygląda.. jadalnia i wiatrołap pół biedy - może być, ale w korytarzu prowadzącym do sypialni jest okropnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.05.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 ale one sie pokrzywily czy od poczatku byly zle przyklejone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 20.05.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 w sumie to trudno mi powiedzieć, bo obecnie mam na nie taki namiar, że za każdym razem przechodząc korytarzem przeklinam pod nosem, więc mam wrażenie, że codziennie jest gorzej.. ale obiektywnie rzecz biorąc to mało prawdopodobne, więc zaryzykuję stwierdzenie, że tak było od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dzięki Mysia Płyta kupiona Wiesz Wusia... u mnie nadal trwa remont łazienki.... Napisałam troszkę w dzienniku.... Młode pojechało.... Jesuuuu jak dobrze, jak cicho..... Pan kładzie karton gipsy... jeszcze troszkę pokładzie..... Cholibka.... trochę bardzo wolny dla mnie jest.... Pojeździłam za kafelkami... i dostałam nerwy.... Byłam w 2-3 sklepach co powiedziała mi Markotka, ale te sklepy tylko włoszczyznę i hiszpanię mają i ceny kosmiczne.... Pozostanę chyba na Affronie Paradyża pół polerze, albo Marco Polo Fames ( ale o dziwo Łazienki Królewskie, czy Glazura Królewska.... mają niby swoją markę a fabryka - w Chinach.... i płytki 100zł/m2....). Jesu... jaki trudny wybór..... Jutro bieg za kuchnią, i innymi dynksami....I trzeba dobrze pomyśleć ile tych płytek zamówić i które..... Podłogówka puszczona... niech chodzi do tąd , kidey będziemy kafle układać..... Niech grzeje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Oj doczytałam Skrabuś, że i u Ciebie źle położone płytki....Czyżby wina podłogówki? Kiedy kładli? I ile płaciłaś jeśli można za kafelkarzy? I skąd byli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Skabus ale jak bylismy u ciebie to wygladalo wszytsko ok ? Arnika bo tam mialas popytac o kafle w promocji i 2 gat.W domusie leza na podlodze z lewejw sanimeksie na stojakach przy wejsciua w adari tez trzeba popytac o 2 gat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.05.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No to pojechałam i wróciłam.... I nic.... A mężowi pokazałam Angelki... i nie był zachwycony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Nie bylo w 2 gat? czy nic ci sie nie podobalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.05.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 ale marudzisz z tymi płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.05.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 No i wybrzydza, to nie jest jeszcze tak zle jak jest wybor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 21.05.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 dobry wieczórWioluś i gdzie kupiłaś płytę na allegro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Wybrzydzam... powiadacie.... No a jak Wy wybierałyście płytki, albo wybierać będziecie.... Poczekamy zobaczymy.... Wybór padł na Affrona półpoler.... Niech się dzieje wola nieba.... Zaraz będę zamawiać.... Wusia płyta z allegro.... Mam propozycję zakupu w niezłych cenach piekarnika, zmywarki i wszystkiego co chce, ale z wirpoola.... I nie wiem czy oni mają dobry sprzęt, czy nie...Z drugiej strony... wszyscy robią to samo, tylko pod inną metką.... i inną cena.... Pomóżcie coś wybrać z tego wirpoola....A może jednak gorenie, czy simens i bosch... Mam parę zdjęć z zdemolowanej łazienki.... Zaznaczam... tylko dla osób z mocnymi nerwami..... Zdjęte płytki z podłogi.... http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_fiAem85ZI/AAAAAAAABXY/cVt8rDNWWiE/DSC06687.JPG ...i coś więcej nam nie wyszło..... http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_fiB7zijAI/AAAAAAAABXc/BVzE0V3sDKo/DSC06688.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_fiFccK21I/AAAAAAAABXg/uoUtNCZFSzY/DSC06689.JPG http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_fiIzH5dUI/AAAAAAAABXk/WLJeuhRdt7k/DSC06690.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_fiKCtn8-I/AAAAAAAABXo/s2AjX_5Q3VY/DSC06691.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 22.05.2010 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Arnika, a dlaczego trzeba było skuwać płytki ze ścian? co się stało? ps. ja przez pół roku w płytkach przebierałam zanim w końcu w bólach zamówiłam, a potem i tak miałam dylematy, czy dobre zamówiłam i czy inne nie byłyby ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2010 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Elena - wszystko na ścianach było OK tylko jak mąż założył baterię, to ciepła woda kapała , a nie leciała mocno....Majster zgrzał tak rurki, aż zrobił korek.... i trzeba było zrywać wszystko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Z wanną włącznie,, bo rurka szła za wanną.....i w lewo i na drugą ścianę , aż do umywalki..... Tam zrobił wcinkę do ciepłej wody i zrobił się korek.... To jest tak jak majster zjadł wszystkie rozumy i nie zrobił próby wodnej.... No bo i po co , jak on jest fachowiec pierwsza klasa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.05.2010 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 o ja pierdzielę, ale zonk...przykro mi,ze roboty dołoży Wam i znów krok do tyłu.....a wszystko szło tak pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Oj Malcia... To tak po sąsiedzku chyba musi być................. Ale i tak na rocznicę ślubu chcę już być w domku.... Tylko nie wiem jak..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 22.05.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Straszne takie fuszerki - nam też się kiedyś przytrafiło, ale... Arnika, anegdotka w temacie na rozluźnienie... Pamiętam rocznicę ślubu moich rodziców właśnie połączoną z parapetówką - miałam wtedy 5 lat i spadłam z łóżka polowego, na którym spałam w nowym domu!!! W domu były gołe ściany i podłogi, zamiast stołu kozły i deski, ławeczki, magnetofon szpulowy Dziadek przyniósł nam kredki, ściany w pokoju były porysowane tak wysoko, jak tylko dały radę małe łapki ( a były nas 3 artystki - 5, 3, 2 lata) - a jak się skończyło miejsce, to dostałyśmy taborecik Mama się pewnie cieszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.05.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Boratom - i to się nazywała prawdziwa parapetówa.... Ale nic.... Ja jestem niesamowicie spokojny człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts