Elena76 24.05.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 dlatego żywienie poza domem to dla mnie zawsze wyzwanie - pierwszy raz mi się zdarzyła taka reakcja odkąd jestem na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Ja też tak myślę... do tej pory chciałam tylko drewno... ale dzisiaj zobaczyliśmy panele fornirowane. Nawet ładnie wyglądały.... a masz jakieś fotki jak wyglądają te panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Nie , bo w Casto i LM je widziałam... Może raczej fornir to nie jest... ale do złudzenia deski przypomina. A do sufitu to raczej nikt nie będzie się spinał, żeby pomacać... Tylko tyle , że kazda będzie miała ten sam wzór..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.05.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Wiolcia to nie były przypadkiem takie szerokie panele ścienne z Kronopola;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Nie , bo w Casto i LM je widziałam... Może raczej fornir to nie jest... ale do złudzenia deski przypomina. A do sufitu to raczej nikt nie będzie się spinał, żeby pomacać... Tylko tyle , że kazda będzie miała ten sam wzór..... no właśnie troche mnie ten fornir na panelach zdziwił, ale teraz jest tyle różnych wynalazków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 http://kronopol.pl/var/kronopol/storage/images/produkty/panele-scienne/perfect-panel-natura/brzoza/30615-1-pol-PL/Brzoza.jpg To jest akurat brzoza, ale są też inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Wusia tak.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.05.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 a cenowo duża różnica między panelami a drewnem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.05.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Oj duża....Najtaniej za m2 to 20zł za drewno + dodać trzeba chemie.... A panele już od 10 do 30 za te bardzo szerokie.... Ale dość ładnie wyglądały.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.05.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 jeśli Wam sie podoba i różnica w cenie na korzyść paneli jest spora to chyba jedną decyzję macie już z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2010 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Właśnie nie.... Minie podobają się deski drewniane, ale panele też nieźle wyglądają... i tu jest dylemat. Przychodzi dzisiaj pan pomierzyć kuchnie..... Ciekawe jak nas policzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.05.2010 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Arnika, jeśli mieści się w budżecie to bierz to, co CI się bardziej podoba, po co masz kiedyś żałować, że mogłaś wybrać deski drewniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2010 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Najgorsze jest to , że sufit nawet nie był w planach przewidziany, a co dopiero w wydatkach.... Ale jakoś tak deski wole.... tylko mężowi spodobały się panele.... i ta cena i to, że mniej roboty. I tu ma niestety racje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 25.05.2010 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Arniko pytałaś o dziennik, nie mam niestety. ale jakbyś chciała cios konkretnego zobaczyć to pisz. ewent. mogę ci przesłać zdjęcia. zresztą do nie masz rzut kamieniem więc zapraszam. A co do sufitu. estetyka walczy z ceną. odwieczny dylemat. ja przy tego typu wyborach kierowałam się zasadą, że jeśli coś jest trudno wymienić i ma służyc na lata, to robie solidne, droższe. dlatego mam droższe drzwi a tańszy blat w kuchni. czasem co jest tanie to jest drogie bo po kilku latach musisz wymieniać. ten sufit będziesz ciągle oglądać więc zrób taki jak Ci się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 I już siedzę na necie i szukam desek.... A gdzie je u nas kupić najtaniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.05.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 stuk-puk wpadłam bo do 12tej mam wolne ale czy dam radę nadrobić zaległości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.05.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Tu takie goście a ja nie gotowa.... Biegnę kawkę robić...... Cześć Zuza Jak miło Cie widzieć. Stęskniłam się za Tobą. Dawno nie widziałyśmy się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.05.2010 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 ja też tęskniłam a kawusię sobie zrobiłam w mega dużej szklance bo trochę tu posiedzę ( nawet tel wyłączyłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.05.2010 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 I ja się przywitam:) Ja już w pracy 2 herbatki wypiłam i zagryzam ciasteczkami z dynią (od których jestem ostatnio uzależniona) Zuza jak fajnie, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.05.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 Cześć Magi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wpadłam to tęskonota spać już nie dawała i R. jużwrócił do pracy więc ja mam trochę luzu i czasu na net a w przyszłym tyg będę blisko ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts