Arnika 26.05.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Oj laska... to już nie ma szans na nadrobienie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wklejam fronty, które nam się spodobały ze wskazaniem na patynowany dąb... jest w środku.... http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_0H__vwbEI/AAAAAAAABYY/34GEi1CJK0U/DSC06713.JPG http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_0IBLWhUnI/AAAAAAAABYc/CRiE7G260zI/DSC06715.JPG http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_0IDlUU4kI/AAAAAAAABYg/mfhMDsJEYnc/DSC06716.JPG A takie róże dostałam od męża w sobotę i do dziś są cudne..... http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_0H04VkrSI/AAAAAAAABYQ/dnaXn1K-IUM/DSC06702.JPG http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_0H4qawZjI/AAAAAAAABYU/KGlE_XoOE0c/DSC06708.JPG A taką szklaną krówkę dostałam od starszego syna na Dzień Matki..... http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_0IGMwmGsI/AAAAAAAABYk/j9AFKWK4V3s/DSC06719.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.05.2010 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 aaale prezenty. Arniko fajny ten patynowany dąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2010 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 No nieźle się prezentuje, choć jak zawsze zdjęcie nieco przekłamuje. Nie jest ciemny i nie jest jasny... ma charakterek.... A prezent super... Synuś zaskoczył mnie baaaardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 26.05.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 http://www.desiretoinspire.net/storage/living-rooms/georgeseper2.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1274823795976 masz i coś ode mnie na dzien matki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 26.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 dbają chłopaki o Twój dobry nastrój i nareszcie wiem, jak wygląda patynowany dąb:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.05.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 doby wieczórArnika krówka super:) Irma piękne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.05.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Krowka the best. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.05.2010 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Cześć Arnika, wpadłam tylko na chwilę pozazdrościć Ci bielonego Ale masz fajnie, wszystko przed Tobą, możesz bielić do woli. Ja muszę poczekać na remont Ale wtedy już się nie dam, będę bielić jak leci, belka po belce, podłoga itd. A dziennik mkkafe polecam serdecznie. To jeden z moich ulubionych. dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 cze dziewczyny Prawda, ze krówka fajna? Mnie też się podoba. Tylko moje dziecię trochę zamartwione chodzi, co z tego że w rękach zdolny jak nie wiem, tylko nie potrafi kasy zarabiać.... Oj i ja się o niego martwię..... Neli wygrywa na razie drewno bielone.... mam nadzieję, że tak zostanie.... Był pan boss od łazienek i powiesił umywalkę, podłączył baterie... i fug nie zrobił, bo zrobić musi na obudowie wanny poprawki... jest niedokładnie... A kafelki na podłogę zamówiłam i przyjdą może jutro, albo po niedzieli..... Przyjechał pan kuchenny i pomierzył pogadał , laptopa wyciągnął zdjęcia wkleił.... i cenka wzrosła od soboty z 11-11.5 do 13,5 za kuchnię... , łazienka 1850, jedna garderoba 1500 i druga już nie powiedział ile, tylko za całość na odczepne powiedział 20.... tys.... On chyba na łeb upadł..... szukam dalej.... ale każdy następny to droższy.... Jutro ma przyjechać stolarz od Markotki... ciekawe co powie... i ile... A ten dzisiejszy skoił mnie za to, że dom duży....... i argument, że cena wyższa niż mówił na początku... - bo pani wykończeniówkę robi... to musi być drogo.... - A ile panią dach kosztował - pewnie ze czterdziści tysięcy.... A palec do pupy... -Tak odpowiedziałam - z dachówką folią rynnami, więźbą i majstrami - tak , i jest to inwestycja na 30-50 lat, a może i więcej... ( dobrze, że nie wie ile kosztuje szkliwiona rupp ceramika...) No wkurzył mnie i drugi fachman od kuchni.... Czy ja jestem taka wybredna? Czy ja nie wiem co chcę, ? Czy wiem dobrze czego chcę i wymagam? Może ze mną coś nie tak...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Wykopalabym goscia jak by mi takie argumenty wysunal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 No to ja się grzecznie pożegnałam i u niego kuchni nie kupię.... Tylko kto mi ją zrobi za 10... i w dobrym gatunku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 27.05.2010 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 dokładnie, co za bezczelny typ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 27.05.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Poczekaj na tego mojego , gosciu na prawde w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Czekam...Jutro jestem z nim umówiona ok 19.00...Odbiera telefony, sympatyczny głos... Może mi będzie pasował... Może coś mądrego doradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Piękny dzień się dzisiaj zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2010 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Piękny dzień się dzisiaj zapowiada doberek:):) U nas zimno, pochmurnie i smętnie:) Jak mi się nic nie chce:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 No to u nas słonko pięknie świeci , tylko chłodno jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 28.05.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Jak tam pan kuchenny no 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2010 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Nie dawno wróciłam z rozmowy z panem kuchennym nr 3. I uważam, że pan spokojny, rozsądny, słucha i mądrze mówi... Nie spóźnił się... nie miał 20 telefonów.... Nie wyliczył ile to mój dach kosztował, i ile to wydałam na dom, a na kuchnię nie wydam drobnych parę tysięcy więcej..... , i doradzał rozsądnie. Trochę go zaskakiwałam blumami i chciejstwami... ale w spokoju wysłuchał i powiedział, że kuchnię wymyśliłam sobie z najwyższej półki..... I co ja na to poradzę....Chciałam kuchnie adoptować, ale nikt nie ma kuchni do adopcji.... Więc nie ma, że boli... Muszę kupić.... A bez kuchni nie da się żyć....Mam tylko zagwozdkę.... Bo lakier podoba mi się, ale może nie biały, tylko kremowy..... , ale mężowi nowoczesne kuchnie się nie widzą.... I może zrobić drewno z nowoczesnymi relingami, czy innymi srebrnymi uchwytami.... Oj dylemat wielki , i najgorsze, że nie mam pojęcia jaką chcę sama kuchnię... Podoba mi się wiele propozycji, ale która ta najwłaściwsza i do mnie dobrana, i do charakteru, i do mody i ponadczasowa żeby była...... Oj skomplikowane to jest.... Wolałabym budować niż wymyślać kuchnie.... I jaki kolor? I jaki front? Czy lakier, czy MDF, czy drewno? Co zrobiłybyście na moim miejscu? Jakie macie doświadczenia z użytkowania swoich kuchni i doświadczenia waszych znajomych..... Pan ma policzyć w domu co i jak wyjdzie, ma przesłać na maila, albo zadzwoni.... mam zdecydować z jakich frontów zrobić kuchnie.... A skąd ja mam to wszystko wiedzieć? Wszyscy panowie wymyślali podobne rozwiązania... ja też o takim mniej więcej myślałam... Zadecyduje cena i przede wszystkim obsługa klienta.... Mam nadzieję, że cena mnie nie zabije.... chociaż nie będzie niska.... Za łazienkowe meble powiedział mniej więcej 1600zł, ale chyba bez blatu.... I w froncie lakierowanym... więc nie jest źle..... Czyli jeszcze muszę ćwiczyć cierpliwość.... Oj muszę ćwiczyć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts