Piczman 03.12.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Dla mnie to była jedna z gorszych rzeczy na budowie. Miałem cały chudziak w plackach po tynkach a nawet po żelbetonie z wieńców Wszystko zdzierałem takim drapakiem co mieli tynkarze na kolanach! potem 3 warstwy układanie a między tym rurki do centralnego odkurzacz, ciepła i zimna woda ,,, Sporo czasu mi to zajęło i pod koniec miałem ochotę pookładać byle jak aby zrobić Jak sobie przypomnę to aż mi się coś robi ! A Ty tak lekko "jak wrócę to za styropian na podłogę się biorę i za CO i instalacje....." Przygotuj się na koszmar a lżej będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No to ja nie mam jeszcze żadnych rurek na podłodze, bo wszystko zrobimy po tynkach.... A chudziak równiutki jak nie wiem, co niektórzy pytali się czy to są już wylewki.... Dlatego mówię, że cała instalka przede mną, i styropian się też położy...Spokojnie....A dlaczego 3 warstwy dałeś?My damy dwie styro, i chyba wystarczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 03.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 A bo grubo było, 28 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No to my dajemy tylko 15cm, bo więcej się nie zmieści... + 5cm wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AskaK1719503823 03.12.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Cześć Arniko, w jakimś wątku wypatrzyłam Twoj awatar i wydał mi się dziwnie znajomy, no i zajrzałam do dziennika, zaciekawiona co to za domek. No i już wszystko jasne - też się zastanawialiśmy nad tym projektem! Był naszym faworytem, bardzo nam się podobał, tylko na działkę ciutkę nie pasował i finalnie wybraliśmy inny. Będę kibicować! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witaj w moich progach Dzięki za kibicowanie. Cieszę się że podobał Wam się też ten projekt. Ale ja niestety wprowadziłam sporo zmian.... Myślę, że na lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Arniko zdjęcia widziałam robią wrażenie równo ładnie ja elektryka mam tylko jeszcze poczekam bo musze najpierw koncepcję oświetlenia przemyśleć a co do siatki to u mnie prawie 140 m siatki robili 1 dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Tzn. , ze u mnie tylko przód jest z siatki, to mogą robić dwa dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja elektryka mam tylko jeszcze poczekam bo musze najpierw koncepcję oświetlenia przemyśleć Ja żartowałam, bo mówiłaś, ze długo robi... A do Ciebie ma bliżej niż do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 to ile masz tego przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja mówiłam że długo robi wręcz przeciwnie cały czas mówię że szalejesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No cale 37 metrów... I ze trzy z boku bo sąsiadce zabrakło jak grodziła, to teraz jak nam zostanie siatki to dokończymy dzieła Ale dla moich panów to nie lada wzywanie.... Moze wpadnie znajomy i pan co u nas teraz pracuje to zrobią szybko Mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 nie no ja się tak okrąglo dziwiłam bo u mnie 140 w jeden dzień a Ty mówisz że u Ciebie dwa potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 ja mówiłam że długo robi wręcz przeciwnie cały czas mówię że szalejesz Z czym Wusia szaleje..... Wujek przyjeżdżał na 9 i robił do 15 :16.00 sam,. wiec nie za szybko.... Ale za to jak dokładnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no wnet się przeprowadzać będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 nie no ja się tak okrąglo dziwiłam bo u mnie 140 w jeden dzień a Ty mówisz że u Ciebie dwa potrzebne A jak długo się już przymierzają do tego ogrodzenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no wiesz u mnie też się zabierali jak pies do jeża ale jak już to pyk i było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 no wnet się przeprowadzać będziesz Taki mam plan..... na wiosnę... marzec, kwiecień..... Ciekawe czy plan wyjdzie..... Ale zawsze bliżej do swojego domku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.12.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No co Ci tu skrytykowac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2009 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 No teraz nic... bo i nic nie mam Nie potrafię projektować na kompie... Nie chce wklejać zdjęć z magazynów, bo nie o to chodzi... To ma być np. moja kuchnia, a nie Malinowskiej..... Podoba mi się wiele kolorów, i nie wiem na który się zdecydować... Jak urządzić łazienkę.... kolory... raczej cieple, jasne.... Czy dobrze zaplanowałam gniazdka........ Cały czas się nie mogę znaleźć odpowiedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts