Arnika 31.05.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 :lol2: Nie wiem kto to wymyśla te tytuły... i dobrze, że to nie ja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 31.05.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 O matko Arnika jak Ty pędzisz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 31.05.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Arnika ty mnie zadziwasz kobieto. wklejam zaczatek kuchni: klon(fornir)+szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 dobry wieczór ech Strusie nie idzie Was dogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Dzięki dziewczyny:oops: Ciekawy ten klon. Ciekawa jestem końcowego efektu Twojej kuchni Monia. Barto - jak u Ciebie układanie Margo? Moje Affrony przyjadą w środę... - jakąś awarie auta mieli i nie mogli dzisiaj wysłać.... Dojadą..... Byłam dzisiaj w LM na zakupach.... Pooglądałam emulsje.... wiem mniej więcej co mam zamówić i jak... kolory będziemy sami mieszać, bo tak jakoś troszkę za drogo wychodzi te z mieszalnika... Oj za drogo....Wymyśliłam też lakierobejce na drewienko... Będzie bielone... Baaaaaaardzo ładne.... Weszliśmy też na oświetlenie... wymyśliłam oświetlenie do łazienki... będzie zwykłe, bo to co mnie się podobało to niestety nie jest energooszczędne i na led też się nie nadaje... Tylko co najwyżej halogeny, a one są energożerne... my niestety mamy bzika na oszczędzaniu energii... Proszę nie mylić z tym, że siedzę po ciemku w domu... Nic bardziej mylnego. Pooświecane u mnie jest wszedzie i prawie wszystko. Ponieważ nie lubię ciemności... to świecę dużo, ale żarówki muszą być energooszczędne...Wymyślił mąż oświetlenie wiatrołapu i przedpokoju... Oj drogie wymyślił, jak dla mnie, bo punktów w przedpokoju 5 + kinkiet, oraz wiatrołap w którym musi być widno... Wyglądało to na małe lkosze ze szkła tłyczonego i posklejanego jak witraż.... Ładne.... Jutro jadę sfinalizować zakupy. Wybaliśmy też płytki do garażu... gres szkliwiony jaśniutki beż.... Ładny i nawet jaśniejszy niż w kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 A i pan kuchenny nr 3 się odezwał i ma super cenę i jadę do niego pooglądać kuchenne fronty i zamówić... Tylko muszę to sama zrobić, bo mąż już się pakuje i w czwartek wyjeżdża... Oj sezon u niego się zaczyna i sama będę wszystko zamawiać, malować , kupować i meble też.... A jak by co to będzie na mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.05.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Wioluś z mieszalnika może drożej ale jak Ci braknie troszkę to pójdziesz i dorobią to samo a jak sama pomieszasz to bez szans:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 No tak... ale jakie ja mam powierzchnie... Aż się boję... Sam przedpokój wyszło mi jakieś 60m2 + sufit... a salon.....Muszę przemierzyć wszystko.... Z mieszalnika wychodzi jakieś 30 kilka zł za litr. Tu dobrej emulsji wiadro duże prawie 80zł... nie pamiętam ile litrów... Ale dobrej z teflonem i coś tam jeszcze...pan polecał....Na czymś trzeba będzie zaoszczędzić.... No trudno..... Jeszcze pomyślę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.05.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Takie coś spodobało nam sie do przedpokoju i wiatrołapu.... http://www.leroymerlin.pl/multimedia-storage/60/1e/7ef2c1a378af4e8f12fca2ed3ed1-43577100_d.jpg Tylko nie wiem czemu to takie drogie.... Albo muszę coś innego fajnego znaleźć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2010 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Pan pracownik nie lubi poniedziałków... To wiemy... i czasem nie przychodzi do pracy. Ale dzisiaj jest wtorek... i czasem poniedziałek do wtorku się przedłuża... A my mamy szlifowanie ścian, gruntowanie, i malowanie.... I musimy z kuchnią zdązyć do piątku... Ciekawe jak to zrobić????? Jutro przyjedzie wujek robić sufit w salonie.... Muszę zamówić boazerie..... Jadę do LM pokupować farby , lakiery, grunt, i lampy, które wczoraj zaczęłam wybierać.... Wczoraj byłam z mężem, a dzisiaj jadę walczyć sama. Może to i dobrze, bo i tak sama wybieram, a mąż daje tylko aprobatę wybranych rzeczy.Potrzebuję jeszcze do kuchni dwa żyrandole....I trzeba coś wymyślić do przedpokoju.... coś nie drogiego i ładnego.... Dałam aż 5 punktów u sufitu i jeden kinkiet, oraz coś sufitowego do wiatrołapu... Cyli sporo...a wybór trudny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 01.06.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Barto - jak u Ciebie układanie Margo Arnika moje Margo już ułożone )).Pięknie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.06.2010 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 No i jak ci wyszla cenowo ta kuchnia??? jakos mi ta cena 30zl za litr mieszanej to drogo wychodzi, bo pewnie porownujesz wiaderko emulsyjnej a mieszanej to lateksowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Markotka - pan mówił, że z 30/l wychodzi... Więc trochę by mnie zezarło to malowanie z mieszalnika..... Kuchnia : 3500materiał, 1500 robocizna, fronty : 500-700zł/m2 drewno., 350 lakier i 200MDF... Zależy co sobie wybiorę.... Barto.....Ile kładli i w ilu, i ile godz. pracowali? Bo u mnie jeden pan i to po parę godz. dziennie....Masz zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 A emulsje też a jakąś lateksową z teflonem na ściany kupiłam... Nie pamiętam jaka dokładnie... ale ma różowe wieczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2010 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jaki teraz jest dobry i w rozsądnych pieniądzach materac do sypialni? I gdzie się kupuje materace? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.06.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Jaki teraz jest dobry i w rozsądnych pieniądzach materac do sypialni? I gdzie się kupuje materace? Ja kupilam bonelowego Hildinga za 860 zl, 180 x 200 cm, na allegro. Jest swietny, ma antyalergiczne poszycie zdejmowane do prania. Na allegro jest ich pelno, najczesciej maja darmowa wysylke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 01.06.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 Barto..... Ile kładli i w ilu, i ile godz. pracowali? Bo u mnie jeden pan i to po parę godz. dziennie.... Masz zdjęcia? Prawie na całym dole 80m2 położyli w 2 dni,było ich dwóch.Pracują od 7-19.Układane były w caro. Tu zdjęcie,jeszcze niezafugowane ale: http://images44.fotosik.pl/300/07db997f78e247f3med.jpg http://images49.fotosik.pl/300/61c74919d23c6cc1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.06.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2010 No no no... ładnie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kluczmonia 02.06.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 materace: studio łóżek i materacy w dąbrowie na 11 Listopada kolo salonu hundaya. maja janpol, koło i cos tam jeszcze. ja za 160x200 (kieszeniowy, 7 stref + lateks) . z koła zapłaciłam 1200. mozna negocjowac, transport gratis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 No to pooglądałam fronty.... i nic nie widziałam, bo w hurtowni remont mieli.... Ale u innego pana popatrzyłam na fornirowany front o ponad połowę tańszy i niczym wizualnym nie odbiegał od tej ramki drewnianej i forniru w środku...Możliwe, że wybiorę fornirowane, a nie drewniane..... Pooglądałam z dębu, dąb bielony, dąb patynowany i je0sion... Jesion jest cudny, tylko nie wybacza rys , tok jak dąb.... Muszę się zastanowić i dać odp.....I widziałam lakier w połysku... jest cudny.... i biały będzie do łazienki..... Przyjechała dostawa z LM... ale pan nie podjechał pod garaż i rozładować trzeba było ręcznie ileś tam kafli na cały garaż, klej, farby i lakiery....Miał mąż co robić z teściem... Rano dzwoni tel... Affrony jadą.... Uradowana w te pędy na budowę... A pan mi mówi, że 300 metrów muszę sobie sama przewieźć te kafle - 3 palety... , każda po 1200kg....- bo on tu nie wjedzie i się na rurach zawiesi..., i że nie ma gdzie zawrócić...... No to pojechał... Mieli wysłać inny samochód... Czekałam do 18,30...... nie przyjadą, bo mniejszego auta nie mają....Możliwe, że dotrą w piątek... - możliwe..... I tak cały dzień w nerwach na wysokich obrotach........ Oj mam dość..... Monia muszę tam zajrzeć.... To jest koło zakładu energetycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts