wu 02.06.2010 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 dobry wieczórWioluś no ale jak dzisiaj nie mieli małego samochodu a w piątek będą mieć?? dziwne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.06.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 ty to dopiero masz speeda . musisz byc dzielna ze tak sama wszystko musisz robic. ale na pewno dasz rade!!! tematy o ktorych piszesz sa dla mnie jeszcze odległe, ale kibicuje Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2010 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Wusia... - gdzieś tam był w trasie... Może w piątek się uda.... Malutka ja nie mam spida... - ja po prostu kończę i jak dla mnie to za powoli jest.... Oj powoli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.06.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 jak zwykle odpowiadam po czasie Dzięki Skraba. Może spalinówka z napędem? Ale jaka? I co to jest B&R? Firma... tylko jaka..... ja mam dokładnie tą: http://www.allegro.pl/item1053237919_b_s_6km_kosiarka_5_funkcji_promocja_naped.html bardzo jestem z niej zadowolona:) to mulczowanie to ponoc zupelnie nieprzydatna funkcja, nie da sie co tydzien zostawiac tego syfu na trawniku moje pole trudno nazwać trawnikiem nie mam sianej trawy, tylko rodzimą roślinność mam ponad 2,5tys metrów, więc z koszem nieźle trzeba się nalatać.. ale ta kosiarka taki mieli, że sąsiedzi dziwili mi się, że chciało mi się grabić całą działkę.. tyle, że ja jej nie grabiłam pewnie kiedyś będzie trzeba się przerzucić na kosz, ale na razie to zbędna robota.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2010 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Kupiłam właśnie kosiarkę z silnikiem B&S 6,5KM ( podobno jest to huskwarna...)i wszystkie te dynksy co to do niej oferowali.... Mam nadzieje, że będzie dobra.... i skosi trawkęU mnie mniej do koszenia... i cała działka obsadzona krzoczkami.... Ciekawe kiedy mi się to znudzi i nie przekopię krzoczków w inne miejsce....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.06.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 dobry wieczór ostatnio czytałam artykuł własnie o kosiarkach z funkcją mulczowania zagramaniczni naukowcy przeprowadzili eksperyment podzielili trawnik na pól i połowę kosili normalną kosiarką i nawozili a połowę tylko kosili z mulczowaniem ten pierwszy trawnik wyglądał tak sobie ten po mulczowaniu ładny gęściutki i zieloniutki:) jedyną wadą mulczowania jest to że trzeba częściej kosić żeby trawka krótka stosunkowo była żeby dobrze zmieliło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.06.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2010 Przywiozłam mojego syna z dworca.... Wrócił z nad morza, był na zielonej kolonii...Jest zadowolony... , pogody ładnej nie mieli, wiec wrócił zasmarkany z bolącym gardłem..... Fajnie , ze już wszystkie dzieci w domu... Jutro zacznie się kłótnia pomiędzy braćmi.... i zaczną się normalnie bić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Przywieźli Affrony.... Trzeba było je ręcznie rozładowywać... Po dwie sztuki.... oj dobrze, że było 3 panów łącznie z kierowcą...Ja bym na pewno nie dała rady... I pod górkę u nas jest to i samochód nie dał rady z takim obciążeniem wjechać....Były 3 palety, każda po tonie dwieście..... Ładne są te płytki w półpolerze........ Pomierzyłam z panem... , ustaliłam co i jak.... i do dzieła panowie.....Może jutro zacznie kłaść już w kuchni i przedpokoju..... Ściany w pokojach się szlifują... później grunt i emulsja.... Oj mamy co robić.....] Muszę się rozejrzeć za firmą przeprowadzkową... pod koniec miesiąca.... Nie odpuszczę tej przeprowadzki w czerwcu, choćby nie wiem co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 04.06.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 No już coraz lepiej się dzieje u Ciebie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Lepiej, ale jak dla mnie to za powoli;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2010 Sufity prawie skończone. Zostało szpachlowanie małej łazienki i spiżarki.... Położone zostały kafle w prawie całej kuchni... zostały tylko docinki.... Jutro zaczynają się kłaść Affrony w przedpokoju..... Oj zadowolona jestem Przyszedł do pracy pan Bogdan i wyszlifował papierem ściernym prawie połowę domu... Zostało jeszcze część wiatrołapu, kuchnia i salon.... Jutro dalsza część szlifowania i gruntowanie ścian Zaraz później malowanie.... później panele... i pucowanie domu.... Już rozglądałam się za firmą przeprowadzkową... Chciałabym ich mówić po 20 czerwca... Może zdążymy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 05.06.2010 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Świetnie! Wszystko zaczyna się układać po Twojej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Podłoga w kuchni skończona. Zostało jeszcze tylko fugi zrobić, ale to pewnie w całości pan Andrzej będzie robił.... Dalsza część szlifowania ścian, trochę pan Bogdan odgruzował dom i zaczął malować gruntem ściany. Mąż pojechał pozamykać, więc nie wiem na jakim etapie skończył....W poniedziałek dalsza część pracy nawet na trzech, czterech frontach .... Sufit w salonie ocieplanie, gruntowanie część dalsza i malowanie , oraz najważniejsze kafelkowanie przedpokoju.... Wraca w poniedziałek pan boss kafelkowy do naprawy kafelek w łazience... LM nie popisało się po raz kolejny... Zamawiałam ze dwa tyg. temu kafle na podłogę do łazienki... Zapłaciłam transport, i kafelki w środę przyjechały... Tylko tyle, że ścienne, a nie na podłogę... Mąż zwrócił uwagę, pan zadzwonił i kafle były... Mieliśmy je odebrać z LM po południu.... Pojechaliśmy dzisiaj, a tu nie mają ani jednej sztuki.... Nie przywieźli... pomylili się..):Może przywiozą w czwartek.... Kupiliśmy też ostatnią jakąś tam kosiarkę.... Dobrą podobno, wypasioną.... I co... i psinco... kosiarka droga, a nie dali wszystkich części do niej... Dobrze, że mąż nie zalał jej olejem i benzyną.... Pojechaliśmy dzisiaj po te części... i po wielkich tłumaczeniach doli z innej kosiarki.... Tyle tylko, że nie pasowało to do naszej jak przyjechaliśmy do domu.... za jakiś czas kosiarkę w auto i do LM... z reklamacją.... Oj zdziwini byli panowie.... zamówili drugą w całym opakowaniu i mają ją dowieżć transportem z kafelkami... Oj jestem ciekawa... Ale budowa, wykańczanie i zakupy uczą cierpliwości... Oj baaaardzo......Tylko dlaczego nas ta testują....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Miałam na działce dzisiaj miłych gości... Dziękuję za wizytę.... I jak cudnie dzisiaj słońce świeci... Jak cudnie, ze jest gorąco.... Poproszę tak do jesieni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Pokaz nowe foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2010 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Ni zrobiłam, bo nie zabrałam aparatu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 No i co Ty sobie wyobrazasz? Zeby mi to bylo ostatni raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Oj Małgoś.... nie mam głowy.... Jeszcze z reklamacjami i niedoróbkami LM musiałam się zmierzyć... Relanium trzeba przed wyjściem brać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.06.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 Sprobuj z seta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.06.2010 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2010 No tak... ale ja zawsze zmotoryzowana... a po secie nie prowadzę nigdy.... I jak tu to zrobić....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts