Arnika 06.06.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Pokaz nowe foty. Są w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Chciałam zmienić swój awatar, bo jest bardzo nieaktualny.... Dom się zmienia.... Ale nie mogę zmniejszyć zdjęcia i zamienić miejscami domek.... Jak ktoś wie jak to zrobić to poproszę o pomoc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 06.06.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 No nareszcie jakieś zdjęcia nowe;).Podłoga super wygląda ;p.A jaka psinka fajna .A jak tam Twoje łazienki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.06.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 W stanie zawieszenia.... Jutro podobno ma przyjechać boss z pracownikiem i naprawiać.... Ale to podobno.... Ładnie też wyglądają te Affrony.... Podoba mi się............. I jaki fajnie duży rozmiar... - 65,5 / 98,5 W salonie będzie tylko jedna docinka przy kominku na komin... tak wchodzą wszystkie kafle w całości i nie ma żadnych docinek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.06.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Chciałam zmienić swój awatar, bo jest bardzo nieaktualny.... Dom się zmienia.... Ale nie mogę zmniejszyć zdjęcia i zamienić miejscami domek.... Jak ktoś wie jak to zrobić to poproszę o pomoc.... pamiętam, że jak zmieniałam swój avatar..........to straciłam na to pół dnia .........wrrrrrrrrrrrrr ........i pojęcia nie mam jak to mi się wkońcu udało:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.06.2010 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Byłam w dzienniku, nowe fotki widziałam i pozachwycałam się Affronami Bardzo ładnie wyglądają i fajnie, że nie będzie żadnych docinek i wszystkie kafle będą w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 07.06.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 super te Affrony wyszły. zaszokowalam sie widokiem rozebranej lazienki , ale za to jaki ogrod rosnie i ta trawka....hmm.. jak na nią patrze to nie moge doczekac sie tych moich 2 metrow trawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 08.06.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 afrony wyszły bardzo ładnie. Ale najbardziej mne szokuje widok Twojej działki....ślicznie będzie jak to wszystko urośnie!a co do avatara: wyślij mi mailem obrazek to Ci zmniejszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Affrony dalej będą się kłaść w przedpokoju dzisiaj... w salonie dopiero położymy, gdy zabuduję sufit ... Bo jak by coś spadło.... Wcześniej wstawimy drzwi i położymy kafle w garażu... są już i czekają na swoją kolejkę... Jeszcze tylko ściany pomalować i panele i możemy meble zwozić.... Ale kiedy to nie wiem... Pan boss wymiękł i kazał wziąć innego fachowca i on zwróci mi kasę... Będzie robił pan Andrzej... nie ma mocnych... Jeśli pan Andrzej nie zdąży do końca czerwca ze wszystkim u mnie, to najwyżej na salon wróci w połowie lipca... bo wcześniej już był z kimś innym umówiony na robotę... Nic się nie stanie jak kafle później położymy... Cztery sypialnie jak będą pomalowane i położone panele już będzie dobrze.... Ładny ten mój ogródeczek... Prawda...? I trawka ładnie rośnie... sama jestem zaskoczona..... i zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.06.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Ładny ten mój ogródeczek... Prawda...? I trawka ładnie rośnie... sama jestem zaskoczona..... i zadowolona W Twoim ogródeczku wiosnę widać Jest zielono i słonecznie... W okresie letnim - Arnika na leżaczku pod parasolem Tak sobie myślę - dobrze, że boss wymiękł i przyznał do porażki - gdyby miał kolejną robotę spartolić A tak masz fachowca, co o Twoje Afrony zadba należycie (nawet z przerwą na salon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 08.06.2010 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Też myślę,że lepiej poczekać i mieć zrobione dobrze,niż szybko i później znowu poprawiać;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 No i tak będzie... Jak nie da rady przed przeprowadzką zrobić wszystkiego, to chociaż skończy łazienkę i przedpokój oraz założy drzwi... a co do kafli w garażu.... jak zdąży przed następną robotą to zrobi... a jak nie to zrobi jak skończy u innych inwestorów, których umówił wcześniej.... Salon też zrobi dopiero po tym jak deski położymy i pomalujemy... Wiec nic na siłę.... A boss dobrze, że wymiękł... Tylko z kasy niech wyskakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Dzięki Irma za zdjęcie No i chyba udało mi się wkleić nowy awatar..... Męczyłam się z ponad godzinę... ale coś widać.... Może kiedyś zdołam zrobić inny i troszkę większy, ale z drugiej strony nie potrafię zmniejszyć i chyba znowu nic z tego nie wyjdzie..... A Wy widzicie nowy awatarek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 widzimy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jak zrobić, żeby awatar był w rozmiarach Itrmy, Lidzsu, Malutkiej , Kali i innych? Jak to uczynić... Może zdjęcie jest za bardzo kolorowe i nie będzie już inne...., tzn większe się nie zmieści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Wszelki duch.... Wusia jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Ooooo i Wu też ma większy.... chyba mam dom za duży.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 no to musiałabyś podrzucić znowu oryginalne zdjęcie i zmniejszyć go nieco mniej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.06.2010 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Wioluś ja cały czas jestem tylko ograniczam się do czytania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 A zdjęcia w dzienniku widziałaś? Nie śmiem już głowy Irmie zawracać... Myślę, że dobrze to zrobiła, tyle tylko, że dużo kolorków mam... i pewnie dlatego tak jest..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts