Malutka_ 08.06.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Jak zrobić, żeby awatar był w rozmiarach Itrmy, Lidzsu, Malutkiej , Kali i innych? Jak to uczynić... Może zdjęcie jest za bardzo kolorowe i nie będzie już inne...., tzn większe się nie zmieści? są na pewno ograniczenia forumowe co do wagi zdjęcia, możesz je dopasować w programie graficznym. Uwazasz ze Twoje jest za małe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 A widzisz dobrze mój dom? Oj brzydkie te ograniczenia FM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.06.2010 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Arniika, za bardzo zmniejszyłam...bo jakoś tak wzięłam sobie do serca co napisali w regulaminie,a le zrobię Ci taki jak ma Wusia, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 09.06.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 aaaa, jednak nie...jakoś dziwnie się zmniejszy ł podczas wsadzaniabo ten, który Ci wysłałam był większy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 No to ja nie mam pojęcia jak wkleić we właściwych rozmiarach... I tak nieźle się nakombinowałam...... Jest susza na działce.... trzeba trawę zacząć podlewać.... O zgrozo... u innych za dużo wody, u nas na trawniku za mało.... Ale za to zaczęła się trawa zielenić..... A ile komarów mamy... i pewnie będzie więcej... Jest już plaga,,,, Trzeba jakieś coś kupić na komary, bo tną niemiłosiernie..... Co macie sprawdzonego do domu na komary? Przywieźli nam drzwi.... I kolor niby dąb... ale taki jakiś nie taki.... Niby widziałam, niby jest taki jak zamawiałam... ale jednak w domu wygląda inaczej..... No cóż trzeba wprawiać drzwi... Wczoraj wieczorem spotkałam się z panem kuchennym i poustalałam resztę szczegółów... Zastanawiam się tylko jeszcze nad ostatecznym kolorem frontów... Zwykły naturalny dąb, czy bielony dąb? Mąż nie widział tych bielonych, ale z drugiej strony fronty jasne, boki jasne, kafle jasne.... to czy nie za mdło z tym bielonym..... Zastanawiałam się nad kaflami przy blatach czy nie dać ciemnobrązowych... A może szkło jak u Markotki tylko że dać brązową tapetę..... Zawsze jest możliwośc zmiany koloru tapety.... Oj lie pytań mi sie po głowie kołacze... A co Wy dziewczyny ( Irma, Monia, Wusia , Lidszu, Malutka, Barto, Boratom, Markotka i inne nie wymienione z nazwiska ...) o tym myślicie co dać na front i pomiędzy blat, który front wybrać.....? tradycyjny czyli naturalny, czy bielony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Wiolu to niestety jest twoj wybor i chyba nie mozemy pomoc nikt nie widzial frontow to z czego wybierac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.06.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 dzień dobryja wymieniona;) u siebie mam zamiar dać tradycyjnie płytki nad blatem bo leniwa jestem;) co do frontu to tak trudno powiedzieć trzeba by zobaczyć na żywca płytki, fronty i blat;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Arnika a nie chcesz dac tych samych kafli co masz na podlodze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dooopa... Płytek nad blat nie kupiłam bo nie wiem jakie i jaki kolor... Drzwi trochę bardzo psują mi wygląd kolorystyczny... ale musiały być takie same jak wszystkie i są... i co ja mam na to poradzić... Miał być inny kolor jest inny... i trzeba będzie sie przyzwyczaić, albo przemalować... Tylko tyle, że w domu nie zrobisz tego dobrze jak w fabryce w lakierni..... Może je przemaluję na jakiś inny kolor lakierobejcą... Może... O klamkach to nawet nie myślę.......W oknach są złoe, żyrandole dość nowoczesne srebrne, a lkamki w drzwiach jakie dać? Blat fronty i płytki są w bardzo podobnej tonacji... wiec wszystko na ten sam strój... Tylko tyle, że nie wiem co dać pomiędzy blat i szafki i koło pieca..... Wusia... kuchnia jest już w kaflach , przedpokuj prawie też... został kwadrat do położenia przy wejściu z garżu bo trzeba będzie pokombinować jak dać, żeby ładnie było... I wiatrołap został... A pracy jeszcze mnóstwo.... Wusia, Markotka i dziewczyny...wpadnijcie na kawkę to popatrzycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Zastanawiam się... Ale bardzo jaśniutko by było.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 W zasadzie to i mogło by być, bo jakiś dodatek mógłby być ciemniejszy.... coś dołożyć.... A w zasadzie drzwi są podobne trochę do okien..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 wymien klamki w oknach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 wymien klamki w oknach Dobreee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A mogą być różne klamki? Jak tak to jest OK.... A jak nie to kupię jakie mi wpadną w oko... Jak myślicie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Tylko tyle, że mam jakieś tam sekustiki... czy coś tam, o które wcześniej Tzn w listopadzie zabiegałam i zamawiałam specjalnie..... Chyba by mojego męża trafiło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 takie? http://www.allegro.pl/item1068548602_klamka_klamki_hoppe_secustic_tytanowe_srebro_f9.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Moze Ci je na mahon pierdyknac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Dobreee... ja nie wiem z czego ty sie smiejesz toz to naprostsze rozwiazanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 takie? http://www.allegro.pl/item1068548602_klamka_klamki_hoppe_secustic_tytanowe_srebro_f9.html Tak... tylko tyle, że w starym złocie... i do okien pasują..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 no to ja ci daje aukcje do tych ktore masz kupic na wymiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts