markoto 09.06.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 ... i do okien pasują..... a ze niby srebrne to nie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 No tak.... Masz racje... Ale raz , że kasy nie mam bo bardzo zaszalałam... i już się kończy, ale dużo zrobione i kupione.... A dwa może tylko w pokojach tam gdzie nie pasują wymienić.... Albo przyzwyczaić się i nie odróżniają się od okien...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Sama nie wiem.... To jest pryszcz w stosunku do innych dylematów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2010 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 ja też wymieniona z nicka , więc się odzywam. ja nie dawałabym ciemnych płytek nad szafkami w kuchni. Moja koleżanka ma jasne szafki i ciemne płytki i teraz będzie te płytki wywalać, bo strasznie się ciemno nad tymi szafkami zrobiło. A jeśli chodzi o fronty, to sama musisz zdecydować co bardziej do ciebie przemawia. Myślę, że dębowe fajnie by wyglądały, byle nie gryzły się z kolorem drzwi wew. Ale to ty tam urządzasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Już dzwoniłam do pana kuchennego i zamówiłam ostatecznie fronty w kolorze naturalnego dębu.... Będzie jasno.... A drzwi do spiżarki będą jakie są... trochę podobne do okien... ale i tak inne.... No trudno... są z boku..... Tylko jeszcze trzeba rozwiązać sprawę z kaflami nad blatem..... Dzięki Lidszu... o taką doradę mi chodziło... Czy jasne, czy ciemne, czy szkło nieźle wyglądało by.... Nie chodzi mi o odcień.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 A front mniej więcej taki http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/S_0IBLWhUnI/AAAAAAAABYc/CRiE7G260zI/DSC06715.JPG Ten po prawej i po lewej stronie.... Takie mniej więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ladny ten front, tylko ja bym uwazala, zeby sie zbyt wsiowo nie zrobilo, rustykalnie znaczy... I jasne kolory dawaj, jasneeeeee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Do tego już pokazałam nowoczesny okap i jakieś relingi, czy inne uchwyty.... Oj wsiowo chyba nie będzie... ale jakby co to ja na wsi mieszkać będę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 09.06.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Ale się naprodukowałyście dzisiaj Arnika - podpisuję się pod uwagami moich poprzedniczek (wiem, wiem - nie pomagasz ) Zwłaszcza w sprawie ciemnych kafli nad blatem! Ostatnio mi się podoba wykończenie nad blatem z materiału, który został użyty na blat bądź fronty http://moj.extradom.pl/wnetrza/kuchnia/galeria/80714.aspxhttp://moj.extradom.pl/wnetrza/kuchnia/galeria/80714.aspx http://projektkuchni.blox.pl/resource/kicheconcept_lu_projekt_kuchni_4.jpg Również korci mnie szyba a pod nią tapeta (albo ciekawa fototapeta) - nie znalazłam jednak nigdzie opinii użytkowników takiego rozwiązania. Zastanawiam się w jaki sposób wilgoć (a zwłaszcza para) wpłynie na to co będzie pod szybą. http://img.extradom.pl/foto/133494.jpg?resize=700x700&text=monim Edytowane 9 Czerwca 2010 przez boratom Te zdjęcia mnie wykończą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 O użytkowanie szyby trzeba Markotki zapytać. A ja raczej nie nowoczesne rozwiązania będę robić... Chodzi mi o meble... A blat będzie z jakiejś tam płyty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ja mam, nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Mam pytanie do Tych , którzy mają panele....Co dajemy i w jakiej kolejności pod panele... Mam już panele i jakąś tam piankę , czy coś jeszcze się daje, czy już nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 a masz gdzies podlogowke?folie musisz dac, przeciwwilgociowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Markotka podłogówkę mam wszędzie.... Tylko na logikę.... Była czarna folia, na to styro, później folia, i rurki... na to wszystko beton... I po co ta folia, jak jej jest już dwie warstwy?Nie kumam.... A wylewka sucha na pieprz.....I te upały, i wcześniej wygrzewana..... To o jaką wilgoć chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Pamiętaj o warstwie zabezpieczającej przed wilgocią:Żeby podłoga się nie wypaczyła, całe podłoże powinno zostać pokryte folią paraizolacyjną. Jest to trwała polietylenowa folia o grubości 0,2 mm. Folię paraizolacyjną należy układać na przynajmniej 200mm zakładkę lub łączyć taśmą jesli masz podlogowke to musisz dac specjalna wartswe tlumiaca na podlogowki, nie zwykla pianke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Kupiłam taką piankę na podłogowe ogrzewanie. Wiedziałam o tym i o takie poprosiłam. Tylko o ta folię zółtą się zastanawiałam i właśnie przetrząsuję forum żeby znaleźć informacje i argumenty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.06.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 sprawdz warunki gwarancji paneli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Ale upał .... Ponad 32*C w cieniu o 15.00 Z jednej strony bardzo dobrze, z drugiej... aż za duże skrajności.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2010 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 sprawdz warunki gwarancji paneli Musze sprawdzić... tylko czy ona jest do każdej paczki dołożona, czy gdzieś się ją odbiera ekstra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.06.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dla relaksu zajrzałam do Ciebie. Zazdroszczę Ci tej energii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts