wu 17.06.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 dobry wieczórWioluś no to gratulacje pięćdziesiątki;) i co porabiasz;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) Oj... nawet nie zauważyłam pięćdziesiątki.... Pokoje się malują, tynkarze zarzucali wczoraj futryny... , dziś już nie przyjechali, bo im się coś tam zepsuło....P. Andrzej skończył poprawki w łaziance... Oj nie mam czym się chwalić... Powyszczerbiane, oj źle to wygląda... Smutno mi i źle.... I wanna kaldewei jest nawet obita... trzeba było się bardzo starać... Już nie mam siły... Sufit pan kończy mam nadzieję, że jutro.... i przenosi się do przedpokoju kończyć ten kwadrat przy garażu, bo muszę na bieżąco zaaprobować pracę.... Pokój Emila dostał ładny pistacjowy kolorek.... , nasza sypialnia ma piaskowo - żółty kolorek, wiatrołap i przedpokój będzie biały i dużego pokój też będzie biały, bo taki sobie zażyczył .... Jakiś kremik rzucę do kuchni i salony.... Ale nie mam pojęcia jaki dać do gościnnego pokoju kolorek, a jest to pokój północny... No może w sobotę, albo w poniedziałek zaczniemy panele kłaść.... Ale tynkarze zapowiedzieli się na sobotę ... i jak to pogodzić wszystko...? Zamówić muszę firmę przeprowadzkową na następny tydzień, albo najpóźniej na poniedziałek 28.06... wściku pupy dostanę.... Edytowane 17 Czerwca 2010 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ale coś Ty to już końcówka dasz radę gołym tyłkiem na gorącej blasze:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2010 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Oj łazienką jestem załamana... Jest bardzo źle i lepiej nie dało się wyjść z tego szamba.... Jest mi bardzo źle... humoru nawet nie mam... Mąż już w trasie i go nie będzie aż do połowy sierpnia... tzn wraca co jakiś czas załadować się i przenocować i dalej w trasę... Przeprowadzka na mojej głowie... aż strach się bać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 wiem Wioluś nie dość że kasę wzięli to spartolili:( ale będziesz już wnet u siebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.06.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 ale problem w tym ze kladl te sciagniete kafle dlatego sa uszczerbione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ściągali i zakładali... i do konta 90* im zabrakło jakieś 5cm... i mam rozwarty... i trzeba było z ręki ścinać kafle i mur trochę skuwać i się odprysnęło ( nie mógł nic p. Andrzej wymyślić.... , albo mu się nie chciało... ) ... mnie się to nie widzi... Tylko proszę nie kopać leżącego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.06.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 coś Ty komu by się chciało o tej porze kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.06.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 a moze daloby sie dokupic pare kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Marta... ja już kasy nie mam i trzeba jeszcze dokupić do Wc kafle bo trzeba ścianę skuć przy drzwiach... też jest źle... I do łazienki też dokupowałam już kafle na podłogę..... Ileż można....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.06.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Arnika ja wiem ze to kolejne koszty ale moze warto sie szarpnac na kilka kafli niz zbey potem za kazdym razem keidy wejdziesz do lazienki to by cie trzepalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Muszę przemyśleć i do tego czekanie na zamówienia... Lofty muszę jeszcze wytrzasnąć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 17.06.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 (edytowane) lofty sa w co 2 sklepiea ile ci brakuje? popytaj moze sa na miejscu ale wez jesli masz jakies resztki coby sprawdzc odcien Edytowane 17 Czerwca 2010 przez markoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.06.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2010 Ale mnie beige potrzebne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 dobry wieczór Wioluś jak tam postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Aż strach się bać.... P. Andrzej zaszpachlował sufit w łazience i spiżarce.........Zaczął kłaść kafelki w przedpokoju.... Jutro mają przyjechać tynkarze obrobić drzwi.... ale czy dojadą? Pomalowane w 3 sypialniach... ale przy drzwiach zostało jeszcze, bo obróbki przy drzwiach... Zamalujemy za dwa tygodnie....Czwarty gościnny pokój pomalowany na raz.... , połowa p[przedpokoju i wiatrołap pomalowane na dwa razy... Z malowania zostało już niewiele....Po niedzieli panele i przeprowadzka....Moze przełożyć na 28.06? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2010 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 ja bym przełożyła lepiej na spokojnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Oj nie mam na razie co przekładać bo nic nie zmówiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 no to zamów na koniec czerwca:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Muszę wypucować mieszkanie do oddania... A tak zostało by mi kilka dni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts