markoto 20.06.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 proste to one na pewno nie sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Nosz kuźwa przecież nie pokręcone... mają prostokąty, szyby proste, łóków nie ma żadnych.... Myślałam , że proste... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 No mozna, ale podobno mlynkowi szkodza rozne rzeczy, ja sie tam nie znam. Jak znam zycie i tak najtanszy kupie... Ja mam wlaśnie jeden z tańszych. Nei wiem dlaczego miałaby mu zaszkodzić tylko jedna komora?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.06.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 bo niby wrzatku nie mozna wlewac do mlynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ja mam wlaśnie jeden z tańszych. Nei wiem dlaczego miałaby mu zaszkodzić tylko jedna komora?? Nie komora tylko wlewanie wrzatku na przyklad, a jak masz dwie czy poltorej to mozesz wlewac go nie do tej, pod ktora masz mlynek. No chyba o to chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 No to ja młynka mieć nie będę .... więc póki co problem młynkowy z głowy... A jakie zlewy są jeszcze dobre? Nie muszą być te co pokazałam.... A co sądzą panie o klamkach? Do moich pokręconych drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Nie powinno sie wlewać gorących tłuszczy. Tak mam napisane w instrukcji. No to nie wlewam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Oj to ja nawet nie myślę nad tym i lu gorący olej... i chyba nie nabyłabym wiec takiego dobrodziejstwa wobec tego.... Trudno by było mi teraz zmieniać przyzwyczajenia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ja mam patelnie teflonowe, wieć siłą rzeczy musze poczekać aż trochę wystygnie, zanim dam ją pod wodę. Przy odcedzaniu np. warzyw wystarczy na moment odkręcić zimną wodę. Sprawa załatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Kasia ... ja to nawet taką z 25 lub 30 letnią gwarancją załatwiłam.... Przecież mówiłam, że ja wolę budować, organizować, zarządzać niż gotować.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.06.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 No obejrzalam te drzwi, Irma ma racje - jak zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.06.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Ja też wolę. Ale neistety mam 2 dzieci i męża. Sama zresztą też lubię jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Irma i dziewczyny... to jaką klamkę dać....? I w jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.06.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Arnika, a jakie lampy będą? a jakie klamki masz w oknach, a armaturę jaką w łazienkach?jak mi powoiesz to Ci powiem jaki kolor klamek, z tym, ze zamalowanie zawiasików bym sobie odpuściła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Klamki w oknach stare złoto... kolor okien bardzo podobny do drzwi... ale będą zasłonki, więc tym bym się nie przejmowała, chyba, że ma to znaczenie.... Arnmatura w WC i łazience srebrna błyszcząca... i białe sanitariaty... Lampy i kinkiety np u młodego i w sypialni za srebrnym, przedpokój ze srebrnym, tyko jeden pokój będzie miał mosiężny żyrandol świeczki (już chyba antyk... ) i meble dębowe rustykalne... Reszta w raczej nowoczesnym klimacie ale bez szaleństw... I panele ciemny brąz dębowe....Przedpokój i salon i kuchnia na podłogach affrony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 W kuchni do szafek też dam do dębowych frontów srebrne uchwyty....I zastanawiam się nad kolorem blatu... może szary? czy jakiś inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.06.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 http://sklep.klamkiplusdrzwi.pl/photo/product_info/f/3/6/1_f363a615ca35.jpghttp://klamki.drzwiowe.pl/zdjecia1/syriusz_satyna_1.jpgraczej takie klamki bym u Ciebie widziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.06.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Klamki w oknach stare złoto... kolor okien bardzo podobny do drzwi... ale będą zasłonki, więc tym bym się nie przejmowała, chyba, że ma to znaczenie.... Arnmatura w WC i łazience srebrna błyszcząca... i białe sanitariaty... Lampy i kinkiety np u młodego i w sypialni za srebrnym, przedpokój ze srebrnym, tyko jeden pokój będzie miał mosiężny żyrandol świeczki (już chyba antyk... ) i meble dębowe rustykalne... Reszta w raczej nowoczesnym klimacie ale bez szaleństw... I panele ciemny brąz dębowe.... Przedpokój i salon i kuchnia na podłogach affrony.... nieźle namieszałaś, więc może nie mieszaj już dalej tylko daj złote klamki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 20.06.2010 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 W kuchni do szafek też dam do dębowych frontów srebrne uchwyty.... I zastanawiam się nad kolorem blatu... może szary? czy jakiś inny ? nie dawaj srebrnych uchwytów w kuchni, dlaczego tak wybrałaś? przecież zaraz obok masz antyk żyrandol? Arnika skup się trochę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.06.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2010 Do srebrnej armatury? A z czym tak namieszałam? Mówiłam , że się nie znam.... A żyrandol jeszcze po mojej mamie i ma ze 30 lat..... więc będzie wisiał, w jednym pokoju... reszta taka normalna.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts