Arnika 07.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Idę spać....Muszę mieć na jutro siłę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dobrej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 To sily duzo zyczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 ... ja tu chyba po raz pierwszy więc kulturnie się przywitam : dzień dobry no i jak wyspana? nasilona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzień dobry Arniko jak tam nastroje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Witam Nitu. Zaglądaj częściej zapraszam. Cześć Wusia i Małgoś.... Niestety nie wyspana.... Młody miał gorączkę w nocy... hajcował do 38,5... Całą noc nie przespałam.... Może następną Ale z młodym na razie OK .... przeżył... i nie ma gorączki... Na szczęście.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.12.2009 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 o rety... już by się mróz przydał to by to cholerstwo w powietrzu trochę powybijało dużo zdrówka życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.12.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 no to trzymajcie się mocno kupcie sobie jaką herbatkę z lipy i czarnego bzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 08.12.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Od Piątku ma mrozić, tez mam dość. Cały dom chory już z miesiąc Pozdrawiam Cię Arnika , myślałem że jak wyjedziesz to Cię odetną od Nas/Netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Od neta nie odcięli mnie, bo tu jest Młodego wczoraj wieczorem ucho bolało... Nocy nie przespałam, bo o 0,30 przyszły dziewczyny, że w moim samochodzie coś warczy, i czy nie wybuchnie??? Warczało coś, więc poszukiwanie faceta o pierwszej z kluczem i kombinerkami, żeby odpiął klemy.... Wymarzłam, bo to człowiek w nocy porozbierany jest.... Klemy odpięte, samochód otwarty, nigdzie się nie ruszę I z kąt w tych lasach mam wziąć prostownik... Może gdzieś na wsi będzie.... A wieś kilka domów i lasy dookoła.... Piczman oby tylko mrozów nie było bo mi tynkują Po tynkach mogą być, nawet wielkie mrozy, potem szybko wiosna.... bo wylewki trzeba będzie robić...po instalacjach... Przelewy już robiłam.... Brakło cementu i wapna do tynkowania.... Już zamówiłam.... Panowie tynkują dalej.... Ciekawe jak wyjdą?.... Czyli nic nie odpocznę... A młody nie chce ćwiczyć i ucieka z zajęć...... Pozdrawiam gdzieś z lasów Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 09.12.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 dobry wieczór Arniko no to ciekawie zaczął się Wasz pobyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Witaj. Z młodym na razie OK. I niech tak pozostanie. Samochód zdiagnozowany... no ja myślę, że zdiagnozowany..... Na razie jest OK... Podoba mi się... A jakie jedzonko..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.12.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 no czyli jednak po kiepskim początku robi się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 dzień dobry jak samopoczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cześć. U nas wszystko OK. Młody tylko nie chce ćwiczyć... i dostał szału na terapeutkę... Ale jest OK.... Jak tu dają dobrze jeść........ Jaką dietę zastosować po przyjeździe?.... Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.12.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Olej diete, wracaj do nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 11.12.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 a co Mu zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Nie wiem co mu zrobiła.....Ale trzymały go we trzy i nie dały rady... to dobrego szału musiał dostać.....On ma cechy zespołu Aspregera... więc wszystko jest możliwe..... A dieta Małgoś się przyda... Ja już się toczę... i chyba założę ciuchy ciążowe..... Już nic się nie mieszczę.... Ale za to jakie dobre jest tu jedzonko.... o jejjjjjj...... Jak tu musi być ładnie latem.....Może wybiorę się tu jeszcze w przyszłym roku....Misiek najbardziej lubi hipoterapią... Właśnie wyjechał z terapeutą w lasy konno.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Małgoś, jak nic nie wypadnie to wpadnę po świętach... Jeśli będziesz...Przed świętami muszę jeszcze jechać z mężem do Kraśnika do kuzyna..... więc sporo km jeszcze do zrobienia..... ...Wyjazdowo zaczyna się teraz u nas.... Całuski dla Wszystkich Arnika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 dzień dobry to może powinnaś panią terapeutkę przycisnąć co się stało bo wiesz nie wszystko chorobą można tłumaczyć moja szefowa ma niezłą dietę sobie obiecałam po Nowym Roku zaczać bo skuteczna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts