wu 01.07.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dobry wieczórArnika no weź teraz się już nie musisz spieszyć to czemu Cie nie ma;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Cześć Becia i Lidszu:) Dzięki Dziewczyny.... U nas trwa malowanie boazerii na sufity. Oczywiście bielimy i szlifujemy. Robi to wujek z panem.... Ładnie wychodzi to drewienko. Dobrze, że bielimy... , a miałam tyle wątpliwości.... Wpadły do mnie dzisiaj Kaczki3 . Dzięki za miłą wizytę i pogaduchy Mały robi dziury na ogródku... chce mieć stawik na rybki... Oj będzie z tych dziur tata zachwycony jak wróci.... Wiecie co... wcale, a wcale nie chce mi się nic rozpakowywać...... I sprzątać też nie chce mi się.... Komary gryzą jak wściekłe... - to jest cena mieszkania w lesie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.07.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Jak to mnie nie ma.... Jestem... tylko latam.... Oj w chodach była bym teraz dobra.... Ale nalatam się... , Nic nie wiem gdzie co jest, wszystkiego trzeba szukać, Kuchni nie ma, więc gotowanie graniczy z cudem, zlewu nie mam.... Myję na dworze, albo w łazience, gdzie niezły kawałek trzeba przejść.... Na siłownię nie muszę przynajmniej chodzić i na bieżni biegać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 01.07.2010 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Arnika, zostaw rozpakowywanie, zostaw sprzątanie... ....CIESZ SIĘ, CIESZ SIĘ....bo masz z czego.... \ ...ja też bym nie chciała nic robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 01.07.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Arniko:) GRATULKI!!!!!przesylam mojego ukochanego, pysznego szampana:)niech Ci sie mieszka cudnie:D http://www.portail-des-vins.com/wp-content/uploads/2009/06/acheter-champagne-etienne-dumont-ref-8110_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.07.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Witam. Ja też gratuluję, tempo mieliście ekspresowe. Samych szczęśliwych chwil w nowym domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Deski na sufit pomalowane na dwa razy. Ładnie wyszły. Jedna ściana w rabelkowej łazience domyta. Myślę że jeszcze troszkę pojadę ścierką i będzie dobrze..... Nic mi się nie chce.... Kupiłam sobie na wieczór pinacoladę i pójdę spać. Co macie w swoich domach jako antena TV? Czy to jest jakaś satelitka, dekoder... czy może coś innego...I jakie programy macie i ile się za to szczęście posiadania centralnego ogłupiacza płaci.....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Aba i Minkapinka dzieki. Zapraszam na tą pinacoladę.... Ale gryzą komary... Wścieknięte jakieś, czy co...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 zdążyłam, zdążyłam ? GRATULUJĘ:wave: a pamiętam jak oglądałam Twój dom na papierze.....mnie wtedy dach robili :oops; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dobry wieczórWioluś ja w domku teraz mam polsata cyfrowego nie narzekam programów w pakiecie familijnym mam dość i kosztuje 37,90:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Oj Malcia na pinakoladę wpadnij, martini też się znajdzie... i arbuza też dostaniesz.... Było tak... - na masce niebieskiego pokazywałam... wtedy szczęśliwa, że zaczynam, Ciebie pewnie niewiele to interesowało... a ja nadawałam... Później dostałam w necie cenzurkę... - ile to ta Arnika gada.... Więs nie ma to tamto... trzeba przyjechać pooglądać zmiany. A jeszcze zimą siedziałyśmy przy kozie umarznięte i czekałyśmy na duszonki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dobry wieczór Wioluś ja w domku teraz mam polsata cyfrowego nie narzekam programów w pakiecie familijnym mam dość i kosztuje 37,90:) A jak to się montuje i na ile telewizorów wystarcza? Bo młody na 18 dostaje swój TV, najmłodszy ma monitor z TV i w kuchni też będę miała TV oraz salon... Czyli potrzebuję ruter albo coś na cztery..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 02.07.2010 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Wioluś to pogadaj z Efilcią bo coś mi się kolebie że cyfrowego polsatu się nie bardzo da ale że cyfrę plus ponoć można rozdzielić na kilka TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 02.07.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Arnika, jeśli chodzi o tempo to jesteś formuła 1. Niech wam się dobrze mieszka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.07.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Oj Malcia na pinakoladę wpadnij, martini też się znajdzie... i arbuza też dostaniesz.... Było tak... - na masce niebieskiego pokazywałam... wtedy szczęśliwa, że zaczynam, Ciebie pewnie niewiele to interesowało... a ja nadawałam... Później dostałam w necie cenzurkę... - ile to ta Arnika gada.... Więs nie ma to tamto... trzeba przyjechać pooglądać zmiany. A jeszcze zimą siedziałyśmy przy kozie umarznięte i czekałyśmy na duszonki..... Za to to powinnam sie obrazić.......foch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Cześć Irmuś .... Dzięki..... Malcia , ale ja w sensie nie złym, tylko pozytywnym..... Ty już byłaś dawno w pracach dachowych, a tu przyjeżdża jakaś kobieta i nadaje... Ja cała szczęśliwa... plany pokazuje na masce auta... I pewnie niewiele z tego wiedziałaś.... Więc teraz trzeba przyjechać i na żywo pooglądać..... I nie fochaj się.... O uśmiech proszę... I czemu nie wpadłaś na martini czy pina coladę...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aba-m 03.07.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 ja sie pisze na alko, potrzebuje relaksu i przerwy od pakowania;) co do tele to widzialam juz wszystko u efilo:) czlowiek cale zycie sie czegos uczy ja ide w cyfre +, glowny punkt programu to minimini:D i dodam, ze bedzie to zupelna nowosc, bo do tej pory nie mam telewizora milego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Aba - moje już wyrosły z mini mini... jedno 12, a drugie 18 lat mają....Wiec Animal planet, discovery, i jakieś filmy, .... czasem Polsat, TVN, TV 1 i 2.... I chyba tyle by wystarczyło..... Właśnie rozstałam się z panem Andrzejem... skończył garaż, pozakładał drzwi... i wybył na jakieś dwa tygodnie.... Jak wróci to mam nadzieję, że wujek zrobi sufit w salonie i będzie można skończyć podłogę w salonie....Mam nadzieję , że na moje urodziny zdążą... Chociaż kiepsko to widzę.... Sama podłączyłam pralkę... - dodam, że zawór w ścianie też sama musiałam zamontować....Rozpaliłam w piecu, bo ciepła woda potrzebna....Idę sprzątać ten kurz i brud... bo nieźle się nakurzyło....Trzeba doszorować łazienkę, bo wczoraj jedną ścianę zrobiłam.....Już dzisiaj myłam podłogi, ale wcale tego nie widać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.07.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Dzien dobry, przyszlam sie napic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2010 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 A co pijesz?Słodkie? Wino? czy drinki, albo czystą? Ty lepiej wpadnij.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts