Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Becia i Lidszu:)

Dzięki Dziewczyny....

U nas trwa malowanie boazerii na sufity. Oczywiście bielimy i szlifujemy. Robi to wujek z panem....

Ładnie wychodzi to drewienko. Dobrze, że bielimy... , a miałam tyle wątpliwości....

Wpadły do mnie dzisiaj Kaczki3 . Dzięki za miłą wizytę i pogaduchy :D

Mały robi dziury na ogródku... chce mieć stawik na rybki... Oj będzie z tych dziur tata zachwycony jak wróci....

Wiecie co... wcale, a wcale nie chce mi się nic rozpakowywać...... I sprzątać też nie chce mi się....

Komary gryzą jak wściekłe... - to jest cena mieszkania w lesie....

Jak to mnie nie ma....

Jestem... tylko latam....

Oj w chodach była bym teraz dobra.... Ale nalatam się... , Nic nie wiem gdzie co jest, wszystkiego trzeba szukać, Kuchni nie ma, więc gotowanie graniczy z cudem, zlewu nie mam.... Myję na dworze, albo w łazience, gdzie niezły kawałek trzeba przejść....

Na siłownię nie muszę przynajmniej chodzić i na bieżni biegać....

Deski na sufit pomalowane na dwa razy. Ładnie wyszły.

Jedna ściana w rabelkowej łazience domyta. Myślę że jeszcze troszkę pojadę ścierką i będzie dobrze.....

Nic mi się nie chce....

Kupiłam sobie na wieczór pinacoladę i pójdę spać.

Co macie w swoich domach jako antena TV? Czy to jest jakaś satelitka, dekoder... czy może coś innego...

I jakie programy macie i ile się za to szczęście posiadania centralnego ogłupiacza płaci.....?

Oj Malcia na pinakoladę wpadnij, martini też się znajdzie... i arbuza też dostaniesz....

Było tak... - na masce niebieskiego pokazywałam... wtedy szczęśliwa, że zaczynam, Ciebie pewnie niewiele to interesowało... a ja nadawałam...

Później dostałam w necie cenzurkę... - ile to ta Arnika gada....

Więs nie ma to tamto... trzeba przyjechać pooglądać zmiany.

A jeszcze zimą siedziałyśmy przy kozie umarznięte i czekałyśmy na duszonki.....

dobry wieczór

Wioluś ja w domku teraz mam polsata cyfrowego nie narzekam programów w pakiecie familijnym mam dość i kosztuje 37,90:)

A jak to się montuje i na ile telewizorów wystarcza? Bo młody na 18 dostaje swój TV, najmłodszy ma monitor z TV i w kuchni też będę miała TV oraz salon...

Czyli potrzebuję ruter albo coś na cztery.....

Oj Malcia na pinakoladę wpadnij, martini też się znajdzie... i arbuza też dostaniesz....

Było tak... - na masce niebieskiego pokazywałam... wtedy szczęśliwa, że zaczynam, Ciebie pewnie niewiele to interesowało... a ja nadawałam...

Później dostałam w necie cenzurkę... - ile to ta Arnika gada....

Więs nie ma to tamto... trzeba przyjechać pooglądać zmiany.

A jeszcze zimą siedziałyśmy przy kozie umarznięte i czekałyśmy na duszonki.....

Za to to powinnam sie obrazić.......foch :(

Cześć Irmuś .... :D

Dzięki.....

Malcia , ale ja w sensie nie złym, tylko pozytywnym.....

Ty już byłaś dawno w pracach dachowych, a tu przyjeżdża jakaś kobieta i nadaje... Ja cała szczęśliwa... plany pokazuje na masce auta... I pewnie niewiele z tego wiedziałaś....

Więc teraz trzeba przyjechać i na żywo pooglądać.....

I nie fochaj się.... O uśmiech proszę... I czemu nie wpadłaś na martini czy pina coladę...?

:D ja sie pisze na alko, potrzebuje relaksu i przerwy od pakowania;)

co do tele to widzialam juz wszystko u efilo:) czlowiek cale zycie sie czegos uczy

ja ide w cyfre +, glowny punkt programu to minimini:D i dodam, ze bedzie to zupelna nowosc, bo do tej pory nie mam telewizora

milego weekendu!

Aba - moje już wyrosły z mini mini... jedno 12, a drugie 18 lat mają....

Wiec Animal planet, discovery, i jakieś filmy, .... czasem Polsat, TVN, TV 1 i 2.... I chyba tyle by wystarczyło.....

Właśnie rozstałam się z panem Andrzejem... skończył garaż, pozakładał drzwi... i wybył na jakieś dwa tygodnie....

Jak wróci to mam nadzieję, że wujek zrobi sufit w salonie i będzie można skończyć podłogę w salonie....

Mam nadzieję , że na moje urodziny zdążą... Chociaż kiepsko to widzę....

Sama podłączyłam pralkę... - dodam, że zawór w ścianie też sama musiałam zamontować....

Rozpaliłam w piecu, bo ciepła woda potrzebna....

Idę sprzątać ten kurz i brud... bo nieźle się nakurzyło....

Trzeba doszorować łazienkę, bo wczoraj jedną ścianę zrobiłam.....

Już dzisiaj myłam podłogi, ale wcale tego nie widać......