Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie rozumiem co maja miski psa do drewna

U nas sie jakos nie dziwil jak mowilam ze ma oblozyc szafke plytami :)

Arnika polecam ci jednak baterie z wyciagana wylewka, latwiej jest wlac wode jak np masz naczynia w zlewie i wlac wode do wyzszych garnkow.

wszystko jedno, ale ja bym dała błyszczące

Ja chcę błyszczące.

A jakieś w większym rozmiarze są ? Oblatałam LM i Casto i nic mi się nie podobało. Byłam też w 2 salonach łazienek i też nic...

Okazało sie, że Cerkolor jest blisko mnie, wiec muszę sie tam przejechać.

Nie rozumiem co maja miski psa do drewna

U nas sie jakos nie dziwil jak mowilam ze ma oblozyc szafke plytami :)

Arnika polecam ci jednak baterie z wyciagana wylewka, latwiej jest wlac wode jak np masz naczynia w zlewie i wlac wode do wyzszych garnkow.

Chyba chodzi o to, ze pies chlapie jedzeniem jak wcina. ;)

ja też nieśmiało zagłosuję za baterią z wyciaganą wylewką.. wiele razy mi się przydała..

jejuuu jak mi się podobają te płyteczki z koronką :) do mnie co prawda nie pasują, ale cudne są!

z wrazenia zapomniałam napisać, że bardzo mi się podobają twoje fronty.. naprawdę ciekawie to wygląda!

Mój mąż wczoraj przyjechał. Miał dzisiaj wracać, ale nie mam zlewu podłączonego i baterii. Jemu podoba się bateria wyciągana... , mnie nie... Ale niechaj już leci w kuchni woda... Jest mi już wszystko jedno...

Musimy pojechać pooglądać kafelki.....

Aa i jeszcze patelnia na indukcji z Bornera mi nie działa... a taka dobra była... Więc kupiłam w Ikei jakąś tam na indukcję i już... nie będziemy się rozwodzić nad patelnią.. Mam na niej smażyć i już... Chyba, ze znacie jakieś naprawdę dobre patelnie i cena , żeby nie zrzuciła mnie z nóg, to dajcie znać....

Na razie mam jedną patelkę i wystarczy....