Arnika 14.07.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Już kupiłam zwykłą... Będę miała jeszcze dwa zlewy. Jeden obok w garażu, drugi w kotłowni. I jeszcze na zewnątrz mam wodę w 4 kranach... Więc duży garnek zaopatrzę w wodę na pewno , a do zmywarki się zmieści, więc już po problemie. Kupiliśmy baterię, i mąż montuje. Mamy za krótkie wężyki, więc wycieczka di supermarketu jeszcze dzisiaj konieczna. Już nie chcę chodzić po supermarketach budowlanych. Ja chcę być z powrotem kobietą.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.07.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Irma byłam w tym sklepie pooglądać te kafeleczki. O jaką serię Ci chodziło Yuta? Jeśli ta z koronkami to ona na pewno jest beżowa.Ładna, ale beżowa....Mnie się podobała, mężowi też... tylko ten kolor.... czy nie za dużo tego beżu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.07.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 (edytowane) arnika, czytaj ze zrozumieniem, co? jute dałam jako przykład tego czego masz unikać. Edytowane 14 Lipca 2010 przez Irma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 14.07.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 unikać, szukaj czegos w tym kolorzehttp://www.cerkolor.com.pl/data/uploadedimages/20070522094234_tn.jpghttp://www.cerkolor.com.pl/data/uploadedimages/20070518110414_tn.jpg takiego koloru szukaj, nie pamiętam nazwy serii, zresztą nie musi być ta. chodziło mi tylko o kolor. Nie byłam w Twojej kuchni, nie robię ci projektu to tylko wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.07.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 No to Yuta mi się w tych koronkach podobała... ale beżowa jest. Te tulipanki są ładne i są jeszcze inne kwiatuszki. Też ładne. Podobały mi się. Dziewczyna mam wodę w kuchni:wave: Nawet odpaliłam zmywarkę na pierwszy raz w zyciu i nie wybuchła..... Co ile daje się te proszki, tabletki, nabłyszczacze i sól do zmywarki? Nie mam pojęcia co i jak, bo instrukcja jest bardzo skromna, a ja nigdy nie miałam zmywarki. Więc na pierwszy raz dałam soli całe pudełko, tabletkę i proszek i nabłyszczacz. Wszędzie dałam tam gdzie była jakaś dzióra... A jak to wygląda w praktyce? Tylko się nie śmiejcie ze mnie, bo ja w życiu nie miałam zmywarki, nigdzie się nie mieściła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.07.2010 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Arnika, jak kupisz tabletki 5 w 1 to nie musisz kombinowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.07.2010 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Nie do konca jest tak jak piszesz Malgos, jak woda jest twarda to trzeba dolewac wszystkiegoNa zmywarce powinny sie swiecic kontrolki w przypadku braku jakichs skladnikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Marta ma rację. Trzeba wsypac lub wlać w te dziury sól i nabłyszczacz. Kontrolki pokazują, że trzeba uzupełnić. U mnie gwiazdka to nabłyszczacz, S to sól. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 a ja nigdy nic nie dosypuje, tylko tabletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2010 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 I nic Ci się nie świeci?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 15.07.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 nie. a gdzie ma sie swiecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 no ja mam taki wyświetlacz obok przycisków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ha, mnie sie tez nic nie swieci. A wode mam miekka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 No to ok. Na Jurze trudno o miękką wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.07.2010 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 w zmywarkach przynjamniej mojej ustawia sie twardosc wody, ale sprawdzcie w instrukcji jak to jest z tymi srodkami dodatkowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Bo Wy macie jakies kosmiczne te zmywarki, u mnie jest jeden przycisk na krzyz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 15.07.2010 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Małgoś, a masz miejsce na sól i nabłyszczacz?? Spróbuj dodać tego, zobaczysz różnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.07.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Arnika, gratuluję kuchni !!!!! Pięknie wyszła Tak jak pisała Irma nad szafki dałabym jakieś kremowe kafelki, aby nie wyszło za ciemno i wszystko się nie zlało ze sobą. Co do zmywarki, to u nas też są lampeczki informujące o tym, że skończył się nabłyszczacz, bądź sól. Przyjrzyj się dokładnie co masz na panelu sterowania, bądź co piszą w instrukcji. Jak masz twardą wodę, to warto dbać o to, aby składniki dodawać, bo nie będziesz miała wtedy smug na szkle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 15.07.2010 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Małgoś, a masz miejsce na sól i nabłyszczacz?? Spróbuj dodać tego, zobaczysz różnicę Cos tam jest... Sprobuje, obiecuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 15.07.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 Ha, mnie sie tez nic nie swieci. A wode mam miekka. Albo mieszkamy w innym mieście ale w Krk jest woda twarda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts