Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

Wioluś pan kuchenny chciał dzisiaj no ale dzisiaj to ja nie mogłam:( może w czwartek a jak nie to po urlopie:) kuruj się i bierz jakieś baktterie mlekowe jakiś lakcid lacidofil albo coś innego bo po tym antybiotyku to się żołądek rozlata:(

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Już nie wiem który dzień trzyma manie gorączka ... Wieczorem wczoraj 38*C i rosło..., zbiłam....Rano miałam 34,7*C.... a teraz znowu 38*C i rośnie....

Mam już dość... Samochodem ledwo dojechałam do teściowej na obiad i do dziadka na 80 urodziny...

Nie miałam naprawdę siły... Niby polało w nocy, niby jest Chłodniej, ale ja nie mogę z tę gorączką...

Jutro do lekarza następnego.....

Chyba si wykończę....

Na co mam być zwarta i gotowa?

Jadę do lekarza i aby nie skończyło się w żyłę antybiotykiem, albo szpitalem.

Temp nie schodzi, rowamycynę 3 miliny łykam, i dalej nic... Ale mnie złapało....

W domu burdel jakiego mało, młodego musiałam zabrać od babci, więc bez przerwy jest tylko mamoooooooooooooooooo......

Narobił mi przez godzinę pobytu taki tajfun , jakby całe stado wojska przeleciało...

K@#$%%^^^&&wa mam dość tego kaszlu i gorączki....

Markotka.... teraz zmusiłaś mnie , żebym poszła zobaczyć te numerki, bo w/g mnie to jest tylko 6 napisane na drzwiach... I jest 6.... 6 zmysł..., napisane z przodu...

Reszta numerków i jakieś tabliczki przyklejone są z boku drzwiczek. których nie widziałam....

Wiola jak otwierasz drzwiczki to na boczkach tych drzwiczek powinno byc cos albo naklejone ale pewnie wyryte w stali, no nic nie wazne

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!

Duzo zdrowia ci zycze bo teraz to na pewno ci sie przyda, spelnienia marzen i duzooo spokoju :)

Edytowane przez markoto

:welcome:

:oops:Dzięki Dziewczyny.....:rolleyes:

Byłam u lekarza.... Mam zapalenie oskrzeli... a mówiłam lekarce, żeby lepiej posłuchała... i co i nic nie posłuchała lepiej....

Dostałam zastrzyki.... Codziennie będę musiała jeździć na zastrzyk, dobrze , że tylko jeden raz dziennie....

Młodego zostawiłam samego w domu. Spał jeszcze. Za jakiś czas.. - maaaaaaamooooooooooooo Kiedy wrócisz....?

Za 5 minut tel znowu... Z płaczem jak nie wiem... Maaaaaaaaamooooooooo ukroiłem se palca.....

Jadę na złamanie karku, ledwie co sama żywa ratować syna.. Rzeczywiście odkroił kawałek opuszka lewego kciuka.... W łazience jak w rzeźni.. płacze jak nie wiem... do szycia nie ma już co... krew leci... rękę w górę pod kran.... Opatrunek i pisk... - ja nie chcę wody utlenionej...

No to inaczej do lekarza... Polał sam, ja zrobiłam opatrunek....

Już nie płacze...

Będzie żył....

I minął mi urodzinowy dzień...

Od dzisiaj jestem o rok dojrzalsza....

Mąż zapomniał, od chłopców dostałam kwiaty... Od dziadków i teściów kasiorkę...

A smutno mi było jak diabli, bo bajzel jak nie wiem, nikt nie zajrzał do mnie....

Chora jetem i nic mi się nie chce....

Jak ja nie cierpię telefonów i SMSów....

Edytowane przez Arnika

Arniko, przede wszystkim życzę Ci zdrowia i dużo miłości. W domku wszystko zrobisz później jak będziesz miała więcej siły. Na razie liczy się, że jesteś już u siebie i nie musisz płacić za wynajem mieszkania, którego nie lubiłaś. Spójrz na przyszłość w optymizmem i nie martw się bałaganem. Najważniejsze, żebyś była zdrowa!