Arnika 12.12.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Wusia... co to za dieta? ...może cud.... cud, będzie jak schudnę... A terapeutki pytałam, syna pytałam, i niestety wpadł nagle w szał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Arnika, jasne, ze bede po Swietach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Arniko proteinowa moja szefowa 10 cm w biodrach zeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 To spisz od szefowej, a potem zobaczymy co to za cud.... Cud będzie jak schudnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 A z budowlanych wieści kończą się tynki może we wtorek skończą.....Mąż przywiózł płyty chodnikowe.... i wyłożył nimi garaż blaszany, więc nie będzie już w garażu błota, i będzie gdzie wysypać węgiel.....Fajnie, że to zrobił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 cześć Arnika to nie dobrze , że młody tak reaguje na terapie Może zmień rehabilitanta. a skoro tak zachwalasz jedzonko, to mów co tam dobrego dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 dobry wieczór no działa ta dieta bo do tej pory dużo razy próbowała i nic nie działało a ta i owszem i nawet jakaś szczególnie kłopotliwa nie jest ale że Święta idą i żarcie rozmaite to ja nie mam zamiaru teraz się katować zacznę po Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 13.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 oooooooooo i zaczynają się noworoczne postanowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.12.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 a tam postanowienia całej mnie będzie lepiej jak mnie będzie mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 dzień dobry co słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piczman 14.12.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 U mnie w porządku a u Ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 a mnie coś rozkłada rozkłada i rozłożyć nie może wzięło by się i zdecydowało w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Cześć Wusia dobrze że cie nie może dopaść i lepiej, żeby cie nie dopadło Ale musimy sobie napostanawiać Piczman u mnie w borach wszystko ok... ale zaopatrzenie w GS-sie marne Malka nie mogę zmienić rehabilitanta, bo to nie o ćwiczenia fizyczne chodzi tylko umysłowe.... a tam gdzie trzeba myśleć to boli.... i mody nie chce pracować... Jednym słowem terroryzuje wszystkich.... A jedzonko..... Wczoraj np. na obiad rolady, ziemniaczki, 2 surówki, rosołek...... Dzisiaj ogórkowa, pieczeń rzymska, ziemniaczki, 2 surówki.... Codziennie na śniadanie płyta, mleko 3 rodzaje płatków,serek biały na słodko, i na słono, ser żółty, topiony, pomidor, ogórek świeży i konserwowy, papryka świeża i konserwowa, i zawsze coś jeszcze... Na kolacje ten sam zestaw oraz dodatkowo 2 sałatki coś na słodko dla dzieci i dorosłych też i coś .... Wszystko w formie bufetu i jesz tyle ile chcesz.... Dodatkowo soki i napoje różnej maści przez cały dzień, kawa dla rodziców ogólnie dostępna przez cały dzień, i można ze stołówki nie wychodzić wcale... ale wtedy bym już się nie wykulała z tych lasów wcale do domu Malcia jedź ze mną następnym razem.... A proszę się jednego rehabilitanta o masaż ( prywatnie) i nie chce mi zrobić, a kręgosłup i bark mi wysiadł na amen, nawet auto prowadziłam jedną ręką całą drogę, bo tak mnie bolał prawy bark.... Chyba go oleje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 14.12.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Arnika, ja tak na szybko dziś i tylko do Ciebie, bo później zapomnę Odezwij się do mnie jak będziesz w domu,musze Ci powiedzieć o pewnej terapii dla Twojego młodszego, właśnie dziś się dowiedziałam Dopytam jeszcze o szczegóły i zdam Ci relacje , wygląda bardzo zachęcająco A no i moim zdaniem, nieważne czy terapia fizyczna czy intelektualna, dupa a nie rehabilitant jeśli nie daje sobie rady z dzieckiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Arnika ale wiesz teraz to ani zdrowa ani chora taka rozmemłana jestem to wiesz lepiej albo tak albo tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.12.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Arnika ale wiesz teraz to ani zdrowa ani chora taka rozmemłana jestem to wiesz lepiej albo tak albo tak To może rozebrana na noc i do łóżeczka z mężusiem.... Tylko w ładnej bieliźnie, takiej jak pokazywał chyba feniks... Malka co niektóre na turnusach i nie tylko to doooopy, ale pracę mają..... A już nie mogę wytrzymać z ciekawości Napisz na priwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 14.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 a kto mężusia dobudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 dobry wieczór Arniko odcięli Cię od netu czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witam U nas sypie śnieg.... Jedzonko uuuuu doooooobre... ruszać się nie mogę..... Do neta się nie mogła dopchać, bo laski na naszej klasie szaleją.... Wszystko co dobre się szybko kończy. Jutro wyjeżdżam po południu, ale wpadnę po drodze do koleżanki do Ciechocinka na noc, więc do domu dojadę w sobotę ale jeszcze przed świętami jedziemy pod Lublin. Trochę pojeździć jeszcze musimy.... Malka napisz o tej rehabilitacji, bo nie zaciekawiłaś. Pozdrawia zimowo Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaro672 17.12.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witam! Mozesz cos powiedziec o Twoich tynkarzach. Szukam ekipy na wiosne do tynkowania, i jesli sa dobrzy to chetnie bym skorzystał z ich oferty. Tez buduje w Zagłebiu.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts