Arnika 30.07.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Teraz pan kafelkowy właśnie skończył.... Zostało mu do położenia 11 kafli i pod oknami tarasowymi... w salonie i w kuchni... , oraz fugowanie. Nie wiem czy fugować będzie jutro czy w poniedziałek, ale jak to już ładnie wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 bardzo ladnie, i sufit i kaflelinka Ci poslalam, doszedl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 idę na pw zawalić Cie pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ania doszedł. Dzięki ... Oglądałam z otwartą paszczą, ze też by się w naszym domku przydała taka pomocnica..... Molestuj Malcia, molestuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Malka już napisałam... jak za dużo to wybacz... gdzieś się trzeba wygadać... i przynajmniej mnie gardło nie boli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 jaka pomocnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Jak to jaka... jak dorośnie to będzie pomagała kasę wydawać tatusiowi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 30.07.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Wiesz Ania , że nie przychodzą mi powiadomienia z Twoich komentarzy, i zawsze muszę się nieźle naszukać, bo w stopce nie masz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.07.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Chyba mnie to zapalenie oskrzeli wykończy............. Idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.07.2010 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Cześć Arnika Ale masz kawał podłogi już!!! Super. U nas na ścianach tynk na podłodze też tynk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2010 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Monia to dobrze, ze masz tynk na ścianach, gorzej, że na podłodze. Ja kazałam porozkładać folię czarną budowlaną i posprzątać panom dokładnie... A i tak dwa weekendy skrobaliśmy i sprzątaliśmy..... Jeszcze dwa kafle zostały do położenia.... I do sprzątania trzeba się wziąć, bo się syfu narobiło, że nie wiem co..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.07.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Spoko tynkarze mają posprzątać mają nawet taką fajna skrobaczkę do podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 31.07.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Arniczko, elegancko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Spoko tynkarze mają posprzątać mają nawet taką fajna skrobaczkę do podłóg My kupiliśmy do skuwania lodu taki wichajster... Ale że mieliśmy posprzątane to i tak nam zajęło sprzątania na dwa weekendy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 (edytowane) Arniczko, elegancko! Dzięki Neli Znowu odmieniona... W Sosnowcu były te białe krzesła, ale nie pytałam ile ich mają ... bardzo się śpieszyłam, i chciałam zobaczyć te dębowe... Były i nawet wygodne... Dwa stały na sklepie, ale obydwa uszkodzone... Jak pstryknę zdjęcia ro zapodam... Salon skończony, zostało tylko przy oknie tarasowym pasek przykleić... W kuchni też... Edytowane 31 Lipca 2010 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2010 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Właśnie mąż dzwoni, że mu spadło drzewo na samochód... Samochód dość poważnie rozwalony... Ale On cały... Środek sezonu, a tu auto roztrzaskane..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 No pieknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 31.07.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 o matko Wioluś dobrze że Mąż cały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.07.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Jakaś taka rozbita jestem... Dowód rej zabrany, jutro na giełdę po części, i szybę, Po towar męża, bo miał jutro wyjechać z powrotem... Dzisiaj wraca i po drodze za Włocławkiem go drzewsko dopadło....I plany poszły się j........ .Czyli zmiana priorytetów i zadań... Ja na giełdę po części, on zatowarować się, Co się da samemu powymieniać to wymieni, a jak nie to u zaprzyjaźnionego mechanika....Czyli w poniedziałek załatwiania ile wlezie i latanina od rana... Blacharkę zrobi po sezonie... bo jakby teraz auto oddał na warsztat to by domek nie dostał kołderki na zimę... Och życie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts