Arnika 17.12.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Witaj Jaro Na razie nic nie powie, dopóki nie zobaczę co oni zrobili... Jestem obecnie na rehabilitacji z synem, więc jak wrócę to powiem co i jak. Na razie wiem, że cenę mieli dość dobrą... z 12zł utargowałam na 11zł ale tynków mieli sporo. Jaro proszę załóż dziennik A gdzie budujesz? Na jakim etapie jesteś? Jak jeszcze można ci pomóc? Życzę powodzenia Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.12.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 dobry wieczór Arnika nie mów już 2 tygodnie minęły jedźcie ostrożnie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 17.12.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Malka napisz o tej rehabilitacji, bo nie zaciekawiłaś. Napiszę, czekam jeszcze na e mail z ośrodka, co by kompletne dane mieć Cierpliwości Puchatku a jak Cie bardzo skręca to poczytaj o Princeton Child Development Institute, reszta niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 18.12.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 dzień dobry Malka wiesz że to okrucieństwem zapodaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witam Wszystkich Już jesteśmy w domku. Wyjechałam wczoraj i po drodze zatrzymałam się w Ciechocinku u koleżanki aby pogadać... nie widziałyśmy się rok... Jechałam wczoraj 110km przez prawie 3 godziny Znowu drogowców zaskoczyła zima Dzisiaj wyjechałam z Ciechocinka o 11.30 z godzinną przerwą w restauracji na obiad i byłam w domu przed 18.00. Czas niezły, ale jechałyśmy na dwa auta, to i dłużej się jedzie. Droga dzisiaj bardzo dobra, odśnieżona, sucha i czarna... nie można porównać z wczorajszym dniem...... Z turnusu jestem zadowolona, tylko czasem młody dostawał głupawki, i nie ćwiczył.... Tak czasem z nim jest.... Ja za to wróciłam z bólem karku i kręgosłupa, poobklejana jakimiś plastrami i , że nie jestem księżniczką to mnie kark na......la Jechałam cały czas na ketonalu Martwią mnie te mrozy... żeby tylko nic się z tynkami nie stało..... Malka jaki majątek trzeba mieć na tą terapię? Bo ja już raczej spłukana jestem Za parę dni święta, a ja nic nie mam zrobione.... ale się zrobi.... Pozdrawiam w mroźny wieczór Arnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Malcia doczytałam Princeton Child Development Institute Non-profit Qźwa Chyba, że się mylę.... A ile cierpliwości potrzeba Boże daj mi cierpliwość... tylko natychmiast Ale już i tak z młodym lepiej... o niebo, ale nadal mam terrorystę w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 dobry wieczór Arnika toż TY masz jeszcze kupę czasu na szykowanie Świąt dobrze że bezpiecznie wróciliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 No tak, ale jeszcze do Lublina muszę na dwa dni jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 A w ogóle cześć Wusia Co słychać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 no wiem ale co tam te Święta jakoś przejdą a następne wypasione będą w nowym domku już łeb mnie boli przeszło tydzień a poza tym nic się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.12.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Wusia po imprezie ci jeszcze zostało? Słyszałam, ze zajeb.... była ta impra...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 nie to nie po imprezie bo robiłam za kierowcę więc nie spożywąłam a impra w istocie przednia była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.12.2009 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Fajnie - zaraz tynki i drzwi i już po domowemu :) Ja mam bramę na H - szczelność ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.12.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Fajnie - zaraz tynki i drzwi i już po domowemu :) Ja mam bramę na H - szczelność ok Cześć Nefer My zamówiliśmy jej kuzynkę na N....., tańsza bo mniej reklamy mają..... Bardzo fajnie docieplona....4,2cm grubości....., myślę, że będzie OK, bo dość solidnie wyglądała. Zamontowana może być dopiero po wylewkach... A wylewki po wszystkich instalacjach.... a te robić będziemy po świętach.... Może zima będzie łaskawa Martwią mnie te mrozy.... tyle co skończyli tynki, przyszły mrozy..., żeby tylko nic się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość coolibeer 21.12.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 http://coolibeer.pl/murator/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 21.12.2009 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Niech magiczna noc Wigilijnego WieczoruPrzyniesie Ci spokój i radość.Niech każda chwila Świąt Bożego NarodzeniaŻyje własnym pięknem,A Nowy Rok obdaruje Ciebie i całą Waszą rodzinęPomyślnością i szczęściem.Najpiękniejszych Świąt Bożego NarodzeniaNiech spełniają się wszystkie Twe marzenia.http://img264.imageshack.us/img264/9022/x32fx3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 ja mam bramę H, 4 cm pianki w środku. W garazu jest nawet ciepło w te mrozy, choć zdecydowanie nie chciałabym w nim mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2009 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam Dzięki za życzenia świąteczne Dardurdkaka i Coolibeer.... Ja jeszcze daleko mam święta, i choinki u nas nie będzie Cześć Mysza , My na razie zamówiliśmy bramę, będzie za 4-6 tygodni, ale nie wiem czy montować ją po wylewkach czy przed wylewkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 21.12.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Witam Dzięki za życzenia świąteczne Dardurdkaka i Coolibeer.... Ja jeszcze daleko mam święta, i choinki u nas nie będzie Cześć Mysza , My na razie zamówiliśmy bramę, będzie za 4-6 tygodni, ale nie wiem czy montować ją po wylewkach czy przed wylewkami? u mnie była montowana przed wylewkami, a po wylewkach trzeba było ją dociągnąć w dól a potem jeszcze dolać wylewki, bo została szapara w bramie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.12.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2009 Czyli wniosek montaż przed wylewkami...Czy mam racje? A jak u innych wyglądał montaż bramy? przed wylewkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts