malka 06.08.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło a salon ślicznyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 a która żarówka energooszczędna jest tania jak sobie pomyślę że nas zrobili tak w szmaty i wycofali normalne żarówki ze sprzedaży to mi sie nóż w kieszeni otwiera. przepadzitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.08.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Efi,jeszcze można je kupić ,w ostateczności zapas na kilka lat zrobić takich po 1,5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 chcąc nie chcąc przerzuciłam się na halogenowe z gwintem. ale może masz racje. z tego co pamietam allegro było pełne ofert tego typu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwartet 06.08.2010 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 witam serdecznie:)po dwugodzinnej lekturze twojego dziennika nie wiem co powiedzieć. brak mi słów. jestem pod ogromnym wrażeniem twojej pracy, którą włożyłaś w twój własny dom. podziwiam i gratuluję.jesteśmy chyba w zbliżonym wieku ,bo twoje przemyślenia są zbliżone do moich. może dlatego tak dobrze mi się czytało?;)a i zdrówko podobne do mojego. na pocieszenie dodam ,że mój pan doktor nie rozpoznał zapalenia płuc. dopiero jak charczałam bąknął;ojej pani ma zapalenie płuc i wtedy zastrzyki dożylne dwa razy dziennie w przychodni pod kontrolą lekarza. wtedy to pietra miałam. ale było minęło. teraz budujmy:wiggle:ja mam zamiar wprowadzić się we wrześniu.ale takie warunki jak u ciebie będą. widzisz ile nas łączy;)pozdrówka wieeeeeeeelkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witaj Kwartet Dwie godziny powiadasz... I dałeś radę te wszystkie przemyślenia przełknąć... Dziekuję... Zajrzę do Ciebie, ale teraz moja pupa powinna być jakieś 30km od domu, a ja jeszcze w koszuli nocnej biegam po domu i zarządzam... A to tu, a to tamto.... I do fryzjera si zapisałam na 13.00 Obym zdążyła... I po towar muszę jechać, bo prze ten Tur de Pologne nie jestem dzisiaj w Zakopcu.... Ale nie ma tego złego..... Zaedzwoniłam dzisiaj do mojego majstra.... Może zrobi mi ta wanne Już 3 raz! Ale mam nadzieję, że ostatni.... I kafle w WC trzeba skończyć! Mam dość tego cementu. A wkurzyłąm się na pana kafeklowego, bo mi zrobił wielki syf w łazience i zostawił... Noooo niby podłogę pozamiatał, ale drabinka, nowo powieszone kinkiety (dwa dni wcześniej) są całe do czyszczenia... A ja już mam dość... Poprawki gonią poprawkami... A tu nie zdążył, a tu zapomniał... No niby nie ma problemu z naprawieniem, czy dokończeniam.... Ale ja już tu mieszkam... Po prostu MIESZKAM i MAM DOŚĆ..... I jeszcze wkurzyłam się na to iż chyba pan pomyślał, że jest jedynym dobrym fachowcem... A przecież dobrych to jest conajmniej kilku, tylko nasz czas się nie zgrał, a to nie zgadałam się, a to nasz majster miał zapalenie płuc, a ja juz chciałam... Pj jaka ja głupia byłam , że nie poczekałam.... Ale już chcę ten cement wyprowwadzić z mieszkania... Już koniecznie teraz i natychmiast...... Kużwa... jadę.... Bo nic nie załatwie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Arnika, miłego dnia i nie wkurzaj się. Złość piękności szkodzi z tych żyrandoli też najbardziej mi się ten od efi podoba i koniecznie 8 ramienny. 5 ramienny będzie za mały do twojego salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 06.08.2010 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Też głosuję za 8-ramiennym do tego zaje...ego SALONU !!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Już jestem... Zrobiłam się u fryzjera na kobietę... Bo już jej nie przypominałam.... Towar załatwiłam, i nawet wielkie miasto przeżyłam... Jak ja nie lubię jeździć.... I pomyśleć, że prawie w centrum tego wielkiego miasta mieszkałam kilka lat... i jakoś się dało... Teraz ruch mnie męczy... A z powrotem te korki... Oj kocham moje zadupie, choć tu jest cisza i spokój.... Teraz muszę posprawdzać czy budżet udźwignie już czy za jakiś czas te żyrandole.... Mnie też podoba się ten 8 ramienny... I kanapy przeniosłam do salonu... i stolik taki jaki miałam przeniosłam... W końcu będzie można usiąść ze znajomymi i wypić w normalnych warunkach kawkę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.08.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 no to gratulacje kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Powinnam była sprzątać, myć okna i takie tam... I jakoś mi się nie chce.... Oj bardzo mi się nie chce....Jutro teściówki przyjeżdżają..... Chyba naprawdę mnie depresja dopadła.... Piwo wypiłam, w głowie się kręci... I jakoś tak rozdrażniona jestem.... A i z prac budowlanych to mam nowe kabelki na strych pociągnięte..... I bufor jest ocieplony wełenką, więc woda mi nie będzie tak wystygała..... Byłam dzisiaj w hurtowni meblowej pooglądać laminaty i jakieś tam płyty.... wcale nie są tanie.. Myślałam, że kupię laminat czy jakąś tam płytę i przykleję do ściany zamiast kafli w kuchni....Jakoś mi się najbardziej te cegiełki białe podobają.... Może Irma ma racje.....I jeszcze się zastanawiałam nad blatem w kuchni... tak naprawdę to ja nie wiedziałam co zamawiam a próbki 5 cm2...... Nie miałam wyobrażenia jak te meble będą wyglądać z tym blatem.... Szczerze nie rzuca mnie na kolana, ale w tłumie obleci.... I albo zmienię blat na drewienko.... może merbau... albo co innego, albo tak jak mi chodziło po głowie od dawna, żeby położyć granit... Oj marzenia.... I tak sobie pomyślałam, że jak już się odkujemy i staniemy na nogi to zmienię tą płytę na granit i to czarny, ze sporą ilością skaleni... Oj cudny jest....Wtedy kuchnia nabierze charakteru i będzie git, i będą do niej cegiełki pasowały, bo są białe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Spoko, spoko elegancka kobieto po wizycie u fryzjera Jeszcze się dorobisz granitowego blatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 06.08.2010 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 ooooooo mam te same dylematy - znaczy iść na tanioche z zamiarem wymiany za rok dwa pięć... czy się szarpać, włosy rwać i kupić co się pragnie.... ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.08.2010 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Trzeba znalezc zloty srodek, ale tez sie nie ma co nakrecac, bo wszystko sie niszczy i wszystko sie nudzi. I pamietaj Arnika, ze Irma ma zawsze racje i nie dlatego, ze ona tak uwaza tylko dlatego, ze tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Nituś kupować docelowe.... Najdłuższe są prowizorki... Może blat by został gdyby grał ze wszystkim... Ale jakoś tak mi nie podchodzi... Ale kolejne 5 tysi by mnie zrujnowało..... Więc miałąm wybór blat z czegoś tam krono coś tam... i mieć kuchnie i użytkować, czy czekać nie wiadomo ile na kuchnię i złościć sie... Teraz najważniejsze jest ocieplenie.... A w temacie ocieplenia.... to ile dać tego styro.... Założenie jest takie, że dom ma być energooszczędny.... Dać 20 cm białego, czy 15 cm grafitowego....I kolejne pytanie czy tynkować od razu, czy poczekać z rok.... Niech wszystko siądzie.... Nie mam pojęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Minka mówisz że ja elegancka jestem... Oj jak miło... dawno nie słyszałam miłego komplementu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 I pamietaj Arnika, ze Irma ma zawsze racje i nie dlatego, ze ona tak uwaza tylko dlatego, ze tak jest. Mamy to traktować jak dogmat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Mamy to traktować jak dogmat? Myślę, że nie... Ale Irma ma naprawdę racje.... Zna się" troszkę" na tym:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2010 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Myślę, że nie... Ale Irma ma naprawdę racje.... Zna się" troszkę" na tym:rolleyes: Widzę, ze Irma się "troszeczkę" zna Mnie z zazdrości skręca z powodu foteli Irmy U mnie w domu rodzinnym były kiedys takie same, ale się ich rodzice pozbyli . Wyczytałam, ze Twoj Emil urodził się 10 września jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts