Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:)

No tak....

Nie było mnie w domu i do teściów z ciekawości zajrzeli ich znajomi... tak całkiem przypadkiem .... po drodze.... tylko z jakieś 15km przejechali dodatkowo... ale przypadkiem....

I jak tu nie mieć posprzątane.....

Ide spać..., padam....

I nie mam dalej propozycji kolorów mojej elewacji...

I jak tu nie wybrać na szybko. a w piątek przeniesiona 18 syna, w sobotę wyjeżdżam, a jak nie zdążę spakować to w niedzielę skoro świt....

Byłam popytać o styropian...... Ale podrożał....

Miałam jechać na pogrzeb, ale niestety, albo stety nie pojechałam.

Podczas mojego wyjazdu babcia znowu się rozchorowała i była w szpitalu. Robili jej już kolejny raz kardiowersje....

Wyszła ze szpitala w niedzielę i bardzo źle się czuje i ktoś musiał być u niej w domu. Odsiedziałam prawie od południa do wieczora.... Zagadałam ją, ... cały czas do niej przegadałam i jakby trochę zapominała, że jest tak chora. Tylko ja co lubię gadać już miałam dość gadania....

Roboty mam po uszy...

Wujek przywiózł mi wieeeelki worek ogórków i będę musiała zrobić produkcje ogórków. Już 10 kg włożyłam, teraz jeszcze włożę jakieś 25kg....

Jutro muszę zdecydować o styropianie...

Wybiorę swispor lambda 40 i nie będę głupieć... Tylko taki jakiś lepszy, mocniejszy i robiony w Niemczech czy na Niemcy... Zresztą co to dla mnie za różnica....

Dzięki Dziewczyny.

Efi fajna poproszę o więcej. Ten kierunek jest doby. I pomyśleć , że Ty mi beże podsyłasz... :)

arnika

myślę że warto zobaczyć na żywo. to jedna z najładniejszych elewacji u nas na osiedlu i bardzo dużo osób na nia zwraca uwagę i się nią zachwyca. co prawda mają grafitowy dach ale zauważ że reszta 'dodatków' w stylu okna parapety rolety czy opaska są brązowe i bardzo ładnie się komponują z tymi kolorkami.