markoto 16.08.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 wyobraz sobie ze pietrowe tez trzeba sprzatac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 Ale na piętro nie wchodzą codziennie goście.....A w parterówce rozchodzą się gdzie chcą..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.08.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 no wiesz ale zawsze trzebaby byc przygotowanym na sniupanie po calym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.08.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2010 No tak.... Nie było mnie w domu i do teściów z ciekawości zajrzeli ich znajomi... tak całkiem przypadkiem .... po drodze.... tylko z jakieś 15km przejechali dodatkowo... ale przypadkiem.... I jak tu nie mieć posprzątane..... Ide spać..., padam.... I nie mam dalej propozycji kolorów mojej elewacji... I jak tu nie wybrać na szybko. a w piątek przeniesiona 18 syna, w sobotę wyjeżdżam, a jak nie zdążę spakować to w niedzielę skoro świt.... Byłam popytać o styropian...... Ale podrożał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smokWRC 17.08.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 17.08.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Wioluś no pewnie teraz wszystko droższe i styropek i wełna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 NO Witaj Smoku. Jak miło Was / Ciebie widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Wioluś no pewnie teraz wszystko droższe i styropek i wełna:( Wusia - nawet nie mów... Mózg mi wczoraj wysiadł... 50% mniej więcej drożej.... Brrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Miałam jechać na pogrzeb, ale niestety, albo stety nie pojechałam. Podczas mojego wyjazdu babcia znowu się rozchorowała i była w szpitalu. Robili jej już kolejny raz kardiowersje....Wyszła ze szpitala w niedzielę i bardzo źle się czuje i ktoś musiał być u niej w domu. Odsiedziałam prawie od południa do wieczora.... Zagadałam ją, ... cały czas do niej przegadałam i jakby trochę zapominała, że jest tak chora. Tylko ja co lubię gadać już miałam dość gadania.... Roboty mam po uszy...Wujek przywiózł mi wieeeelki worek ogórków i będę musiała zrobić produkcje ogórków. Już 10 kg włożyłam, teraz jeszcze włożę jakieś 25kg.... Jutro muszę zdecydować o styropianie...Wybiorę swispor lambda 40 i nie będę głupieć... Tylko taki jakiś lepszy, mocniejszy i robiony w Niemczech czy na Niemcy... Zresztą co to dla mnie za różnica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.08.2010 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Arnika dużo zdrówka dla babci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.08.2010 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 dzień dobry Wioluś dużo zrówka dla babci życzę, a teraz idę poczytać, co u Ciebie, bo jakiś czas nie zaglądałam, a jak znam CIebie, to dużo się od tego czasu zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 arnika zrobilam zdjecie elewacji. niestety zdjecia troche przeklamuja kolory. ale przynajmniej zobaczysz czy w ogole chcesz isc w takim kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.08.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Arnika zdrówka dla babci. A co ogórków to się narobisz ja zrobiłam z 12 kg kiszone i z 5 kg tarte na zupę. Mam nadzieję, że nam na zimę wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.08.2010 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Dzięki Dziewczyny. Efi fajna poproszę o więcej. Ten kierunek jest doby. I pomyśleć , że Ty mi beże podsyłasz... Dziewczyny poproszę o zdjęcia elewacji które Wam wpadły w oko i są w niskich domach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.08.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Jesli Efi to raczej nie beż tylko smietanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Czesc ogorkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.08.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Ja to pikuś.... Będzie w sumie kilka słoiczków...............Ale Neli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.08.2010 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Jesli Efi to raczej nie beż tylko smietanka raczej kawa ze śmietanką nigdzie nie pisałam że mówię o mojej elewacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2010 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Dzięki Dziewczyny. Efi fajna poproszę o więcej. Ten kierunek jest doby. I pomyśleć , że Ty mi beże podsyłasz... arnika myślę że warto zobaczyć na żywo. to jedna z najładniejszych elewacji u nas na osiedlu i bardzo dużo osób na nia zwraca uwagę i się nią zachwyca. co prawda mają grafitowy dach ale zauważ że reszta 'dodatków' w stylu okna parapety rolety czy opaska są brązowe i bardzo ładnie się komponują z tymi kolorkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts