markoto 19.08.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 raczej kawa ze śmietanką nigdzie nie pisałam że mówię o mojej elewacji no tego nie wzielam pod uwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 no tego nie wzielam pod uwage no toś mnie podsumowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.08.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 pozdrówka przyszłam przesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Ładnie rzeczywiście wygląda. Tylko tyle, że nasz dach "zachodzi w okna", jest po prostu niski. Ale dla mnie to też nie beż... kawa z mleczkiem i mleko z kawą.... Takie ekri...O takim kolorku myślała, ale też zastanawiałam się nad drewiankiem, Z tym, że drewno trzeba konserwować, a u mnie nikt nie ma na to ochoty i czasu.Muszę wpaść i zobaczyć. O takich obramowaniach koło okien też myślałam. Zastanawiam się tylko jeszcze nad parapetami zewnętrznymi.... jakie dać. Granit, płytki czy może coś innego.Jeszcze dodam, że dachówka jest ciemnobrązowa, okna winchester a drzwi i brama garażowa orzech. Nie wynikało to z bezguścia, tylko wtedy było nie do dostania i brama i drzwi w podobnym kolorze do okien. Okna zachwyciły ślubnego.... Wiec są takie i już a drzwi i brama były dobierane kontrastowo do okien i podobne do dachu. Myślałam nad boni i chyba tak pozostaniemy.Majster jeden mówił, żeby nie robić boni tylko odciąć kolorem. I sama już nie wiem co było by lepiej, bo boni weszło by pod dach, Jest tak nisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Niestety nie moge skomentowac bo pogladowych zdjec nie widzialam u nas nie ma obramowek okien sa tylko odciete kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Zajrzyj na priv... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 arnika...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 rozumiem ze to bylo tajne przez poufne a ja ja juz jakbym gdzies widziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 no jakbym zdjecie zrobione niemal z towjego krzesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2010 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 ale kto wie zes je z krzesla robila ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Napisałam duuuużo i mi zjadło..... Ogórki zrobiłam... produkcja zakończona.... czas szykować sie do wyjazdu więc piorę i nie mam gdzie sudzyć... Wymajstrowałam sznur od rynny do płotu i wieszam pranie, to go ściągam przed deszczem... niech wiucha i schnie... Muszę też zacząć przygotowania do imprezy jutrzejszej....Tort zamówiony. Nie wiem czy kupować jakieś inne ciasto, na pieczenie nie mam czasu, a i tak niezłe zakalce robię....Krem z borowików się zrobi z groszkiem ptysiowym 9 tylko nie wiem czy groszek dostanę ... )...Mężuś zakupił oscypki świeżuteńkie w Zakopcu (pojechał z młodym, bo ja mam co robić... )... Nie mam pojęcia co dołożyć do menu oprócz padlinki.... Proszę o propozycje czegoś nieskomplikowanego i szybkiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No i jaki komentarz Markotka???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 elewacja fajna, tylko u ciebie nie wiem jak z tym odcieciem kolorow byloby, bo masz parterowke i tam raptem te 2 trojkaty bylyby a planujesz grilla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 No chyba mnie mąż wkręcił... Nie chce mi się, ale to tylko serki rozpalić i położyć do odgrzania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 elewacja fajna, tylko u ciebie nie wiem jak z tym odcieciem kolorow byloby, bo masz parterowke i tam raptem te 2 trojkaty bylyby Właśnie o ten niziutki budynek chodzi..... Czy nie będzie to wyglądało jak w za bardzo na oczy naciągniętej czapce...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2010 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Muszę też zacząć przygotowania do imprezy jutrzejszej.... Tort zamówiony. Nie wiem czy kupować jakieś inne ciasto, na pieczenie nie mam czasu, a i tak niezłe zakalce robię.... Krem z borowików się zrobi z groszkiem ptysiowym 9 tylko nie wiem czy groszek dostanę ... )... Mężuś zakupił oscypki świeżuteńkie w Zakopcu (pojechał z młodym, bo ja mam co robić... )... Nie mam pojęcia co dołożyć do menu oprócz padlinki.... Proszę o propozycje czegoś nieskomplikowanego i szybkiego.... zajrzyj do komentarzy u Myszki - przepis na schabik z pieczarkami wydaje się mało skomplikowany, a smakuje pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czytałam, tylko tyle, że trzeba przy grilu stać... a komu na imprezie by się chciało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 19.08.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Arnika super przepis jest na schaby od Myszy i ja robilam tez filety z kurczaka, zalewe i mieso przygotowujesz dzien wczesniej, w dzien grila wkladasz to w folie aluminiowa, robi sie szybciutko i jest pycha u mnie wedlin juz nikt nie jadl, byl karczek kielbasa, te schaby i szaszlyki ale z tym duzo roboty tort wystarczy edit: widze ze juz Elena ten pomysl podsunela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 19.08.2010 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 Czytałam, tylko tyle, że trzeba przy grilu stać... a komu na imprezie by się chciało.... żeby całkiem mieć z głowy to trzeba by catering zamówić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.08.2010 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 To fakt..... Muszę poczytać i przypomnieć sobie o tych schabikach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts