wu 23.09.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Wioluś bo to proste jest program jest sam liczy:) a jak mam dać komuś za to dwie stówy najmniej to ja wolę troszkę przysiąść tyłka;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ale z rozliczeniem VAT-u nie trzeba czekać do zakończenia budowy:)warunek jest tylko taki że raz w roku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No to już wiem a moje dylematy meldunkowe? I na jaki adres brać fakture???????I w którym US rozliczać???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 23.09.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 eeeeee gdzie fakturę rozliczać to najlepiej do US zadzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2010 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 rozliczasz w aktualnym miejscu zmeldowaniaale faktury to powinnas miec brane na adres zmeldowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.09.2010 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Czyli już będę mieć dwa adresy... Stary i nowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 24.09.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 No bo Ty zdolniacha jesteś. Ja nie dam rady z dwóch powodów... Jeden to to, że nienawidzę liczyć i rozliczać pity itd.... Nie pokarzę że dałabym radę bo będę musiała jeszcze to robić rozliczając męża... , A ja mało systematyczna jestem.... Po za tym nie wiem, nie umiem i nie chcę się uczyć... Na samą myśl już mnie wqrw bierze... Nie mogłabym być księgową... oj nie.... no bo ty (jak to mnie jeden z wykonawców okreslil) temperamentna jesteś. my elewacje zrobilismy na raty, druga warstwa kleju przy tynku czyli w przyszlym roku albo kiedys tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Teraz każdziutką szczelinkę majstry pianką zakleili. Parapety dwa wstawił.... I będzie wstawiał dalej.... Chociaż cenowo drogo wyszło...Dziś skończą z elewacją styro... A po niedzieli siatka i klej dwa razy.... Tak prezentuje się domek w białej pierzynce... http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TJxuym-KHVI/AAAAAAAABuc/2L4hSiG_CKE/DSC07038.JPG http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TJxu1fLu54I/AAAAAAAABug/FBMUhwtYEX8/DSC07039.JPG http://lh5.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TJxu26YFGgI/AAAAAAAABuk/BauT78ZyKDQ/DSC07040.JPG http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TJxvAq-T5oI/AAAAAAAABuo/S-UEg9zUkY8/DSC07041.JPG Parapety czekają w kolejce do osadzenia.... http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TJxvCivcKsI/AAAAAAAABus/F4vIFTOcpME/DSC07042.JPG A ten już w oknie..... http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TJxvFmHVFhI/AAAAAAAABu0/afiYI_Ccry8/DSC07046.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.09.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 ale super pierzynka - aż się cieplej na serduchu robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 nie rozumiem tylko czemu te dziury zalepiali. przecież powietrze jest rewelacyjnym izolatorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2010 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 P.S. tym samym zdezaktualizował ci się awatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2010 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Mam styro na zakładkę i te szczelinki z zewnątrz kazałam zalepić, bo inaczej było by styro 10cm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.09.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Spokojnie dorobimy nowy.... Ale jak już klejem pociągną, , a że sama nie potrafię to poproszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.09.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 jakie piękne białe ubranko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.09.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2010 Kiedyś znajomy rozbierał kilka piecy kaflowych. Robił generalny remont swojego domu... Kafle wywiózł dla mnie do ojca... Było to ze dwa lata temu. Miały poczekać na nasz kominek.... Dzwonimy do niego, o kafle bo miał sprawdzić w jakim są stanie... i co... ojciec wyrzucił te kafle, zostawił tylko kilka....Myślałam , że się wścieknę... Wiedziałam, że chcę kominek z kafli piecowych, wiedziałam, że mam je u znajomego, ale nikt nie przypuszczał, że ojciec je wyrzuci.... I teraz zacznę szukać nowych kafli albo myśleć o jakiejś obudowie.... To drugie mi się nie podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Zapytam miłego towarzystwa co z tą parapetówą... Przyjeżdżacie czy nie...Czy może termin nie odpowiada i przełożyć na inny ... Proszę o odpowiedzi, bo czas ucieka, a ja nie mam pojęcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2010 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Zuzie nie pasuje 16 październik... a może 23 byłby OK????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.09.2010 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 mnie pasi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 26.09.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Arniko, witam w Twoich pięknych progach Przeszłyśmy chyba podobną budowlaną drogę (czy raczej - idziemy nadal podobną budowlaną drogą). Ja też mieszkałam (nadal mieszkam) w kartonach i workach, z różnymi fachowcami, nawet docieplenie robione jest tak, że mamy styro i klej - na tynki i drugi klej przyjdzie pora kiedyś tam w przyszłości. Ale u siebie, prawda? Pozdrawiam serdecznie zauroczona Twoją łazienką z kroplami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.09.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Ty będziesz, wiem o tym... i się cieszę. Chodzi o to, żeby więcej dziewczynom pasowało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts