Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Arniki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 23,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Arnika

8418

• TAR

2586

• wu

1633

• markoto

1360

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nefcia ... kiedyś zrobiliśmy z mężem na ul Słupecką ( boczna Grójeckiej) - w 2,35 minut. I dodam, że to plonezem było i nie tak zupełnie 200 lat temu..., no może z 10....

Wuśka ... a kto ci wstanie, żeby Cie o 7.00 wypuścić??????????????

No chyba, że Pinki......

Nefcia ... kiedyś zrobiliśmy z mężem na ul Słupecką ( boczna Grójeckiej) - w 2,35 minut. I dodam, że to plonezem było i nie tak zupełnie 200 lat temu..., no może z 10....

WIesz, 10 lat temu to ja robiłam w złoty trzydzieści do Częstochowy :) A teraz to kicha ...a w sobotę to ja spędze 1,5 h w Al. Krakowskiej :)

No w sumie 1,5 do Częstochowy i z Częstochowy godzina do mnie.... ( znaczy tam gdzie ja wcześniej mieszkałam..... ) To wychodzi na to samo, tylko tyle, że my polonezem to robiliśmy, A Ty pewnie czymś szybszym......:)

Ale teraz to rzeczywiście kicha się jeździ. Nie ma gdzie Pojechać szybciej, choćby się miało czym. Wiec i mój turbolot wystarczy :)

Ty wiesz... jak byłam u Ciebie to nawet nie wiem gdzie ja byłam.... Tak mnie laski przewiozły, że nie wiem jak , gdzie byłam....

Nawet nie wiem kiedy....

Tylko od Mysi zorientowałam się jak do traski dojeżdżałam, gdzie jestem....

Mam nadzieję, że za drugim razem sobie poradzisz :):):)

Tylko, że ja nie wiem gdzie ja byłam.... Ja tylko bałam się, że nie nadążę za laskami....

A, że GPS-ów nie posiadam to trafię tylko nie wiem kiedy...

Ale wiem gdzie jest pajac kultury... - tak na pałac mówi Emil :)

I na tym moja wiedza się kończy....

Nawet we wtorek ma być Emil w Warszawie... Jedzie z delegacja ze szkoły bo jest jakiś zlot czy coś tam....

Jakby co to proszę przepuścić na drogach stolicy moje dziecię :)

Tylko, że ja nie wiem gdzie ja byłam.... Ja tylko bałam się, że nie nadążę za laskami....

A, że GPS-ów nie posiadam to trafię tylko nie wiem kiedy...

Ale wiem gdzie jest pajac kultury... - tak na pałac mówi Emil :)

I na tym moja wiedza się kończy....

Nawet we wtorek ma być Emil w Warszawie... Jedzie z delegacja ze szkoły bo jest jakiś zlot czy coś tam....

Jakby co to proszę przepuścić na drogach stolicy moje dziecię :)

Twoje dziecię ( jak i inni użytkownicy z obcą rejestracją :)) mają u mnie abonament :) Wyżywam się na warszawiakach - od nich wymagam więcej :)

Jak jeździłam po Warszawie to zawsze wpuszczali mnie panowie z super limuzynami... Bo pewnie im było żal zarysować furkę.

A tak swoją drogą to nawet myślałam, czy nie jechać z młodym do tej Warszawy...

Tylko znając życie to bym się zanudziła.....

Mają jakąś spartakiadę dzieci niepełnosprawnych , czy zlot szkół im. J.P. II... Nie pamiętam... tyle się dzieje, że już nie ogarniam.....

Przyjechali panowie majstrowie.... ściągają styropian ze szczytu, bo im odszedł od pionu... i muszą to oczyścić i przykleić jeszcze raz.....

No to mają troszeczkę z tym roboty... I jak zwykle nabałaganią... A ja już posprzątałam....

Drudzy zakładają siatkę i klej. Oj w końcu będzie szary mój budyneczek...