efilo 04.10.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 zakładam że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Zuza +1 Lidszu +.Wynajęty http://forum.muratordom.pl/../images/smilies/smile-2.gif Markotka +...? Wusia Kasia +...? Kluczmonia +....? Neferka Neli + Mąż Elena +... ? Mario +...? Irma Efi + Luby Mysza +...? Malka +...? Już się nie mogę doczekać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Pokarzę Wam naszą derwutnię. Jest jeszcze nie skończona, bo trzeba dołożyć jeszcze kilka desek poziomych, ale już z przerwami pomiędzy deskami. http://lh3.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TKmrRQ_wXiI/AAAAAAAABwg/kUO7j0FjfVM/DSC07060.JPG http://lh4.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TKmrVpAI7BI/AAAAAAAABwo/0LZzNPR6258/DSC07062.JPG http://lh6.ggpht.com/_K-fCOjG1kfo/TKmrTSkvCYI/AAAAAAAABwk/ZFYHg5X49Bo/DSC07061.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ile wam sie miesci kubikow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Jest tu 2,5 albo 3 m3... Ale jest jeszcze sporo miejsca. I na wysokość i na podłodze jest jeszcze co układać. Dlatego też dołożymy deski poziome do góry, ale z przerwami.Myślę, że spokojnie wejdzie jeszcze jakiś 2 - 3 m3 spokojnie. To jest naszykowane za rok do palenia. Część jest to brzoza, a część dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Jadę zorientować się o lustra do łazienki i może zakupię jakieś termometry, bo nie mam pojęcia jakie są temperatury czy też w domu czy na dworze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 no jak juz lustra kupujesz to jest dobrze ja do lazienki kupilam na wyprzedaży w ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Mam jedno b. stare przykręcona na śrubkę. Zupełnie nie na wymiar, tak tylko, żeby było gdzie się przejrzeć. Ale jadę zobaczyć po ile są w ogóle lustra u szklarza. Nie mam pojęcia po ile, a że lustra są spore, to aż się boję. Najpierw majstrom muszę zapłacić a dopiero będę zwierciadła kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Pojechałam na zwiady ile kosztuje lustro u szklarza... Objechałam tam gdzie wiedziałam gdzie jest szklarz i niestety szklarza w tym miejscu już nie ma.... Musze poszukać w innym miejscu.Zakupiłam natomiast rury na trzepak i kilka kątowników , żeby pospawać suszarką na pranie. Taka mała suszarka z marketu nie zdaje zupełnie egzaminu.... Ja albo nie piorę, albo jak zacznę prać to kilka pralek na raz i wtedy jest problem z suszeniem . Więc jutro kolega męża wpadnie i pospawa kilka rureczek i będzie gdzie pościel powiesić i gdzie pranie i jakiś dywan.... Kupiłam też kolejny raz kafle do WC, żeby pan kafelkowy zrobił wkońcu koło drzwi porządek. Mam nadzieję, że już po raz ostatni kupowałam te kafle. Zostaje jeszcze zrobić porządek w łazience z tym odpływem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 a jakie duże lustro byś chciała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2010 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 a tam na legionow nie ma juz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Na Legionów jest. Tylko, że dzisiaj nie pojechałam po młodego i w mieście B . byłam zobaczyć, a tu zonk... 151X75,5 oraz 150X50... mniej więcej takie lustra potrzebuję ( pisze z pamięci.. ).I na dodatek tego większego turbolotem nie przewiozę... Musi mąż jechać. Ale i tak nie wiem ile mam na to przeznaczyć wiec spokojnie.Na razie tylko na zwiady pojadę....A swoją drogą to ile może lustro kosztować? Przecież to za m2 liczą.... Jak zrobić suszarkę na pranie? Wymyśliłam, że będzie połączona z trzepakiem.... Jak myślicie dobrze wydumałam? A jakie Wy macie suszarki na dworze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 04.10.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 nie mam na dworze ja kupowalam lustro z montazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 jak będę kole szklarza u nas to się zapytam o takie wymiary będziesz mieć porównanie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 To spytaj się te o m2 lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 04.10.2010 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 jasne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Ja mam taką pokojową suszarkę, rozkładaną. Ale ona tyko dobrze zdaje egzamin w lato. Teraz tak trochę kiepsko. I na dodatek ciężko suszyć koce, narzuty czy pościel. Nie wspomnę o kołdrach i innych ciężkich rzeczach.No i gdzie to suszyć? a tak wiaterek owieje , słonko zaświeci i wyschnie. Więc takie sznury niestety potrzebne. Miałam na balkonie w bloku i na górze i na dole i czasami mało było10 takich po 3,5 metra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 04.10.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 ... hm... ja nie wiem dlaczego, ale ja nie susze prania na zewnątrz... nie znosze jak pranie "pachnie" wiatrem... bleee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 No to ostatnio powiesiłam kilka par dżinsów kilka bluz i koszulek i mi w domu skisło....Śmierdziało stęchlizną.... Na dwór nie mogłam wynieś, bo najpierw lało, później majstry styropian docierali, wiec śnieg leciał..... W taki oto sposób nie mogłam wynieść prania na taras. A jak mocno wypłuczesz w płynie do płukania? Przecież nie wywieje, a zapach płynu pozostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 arnika ja mam do tego z legionów komórke jak chcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts